-
Topics
-
prvi je tipični ženski auto, da ne kažem gen z auto :)) tako da ne bih rekao da neće biti popularan kada ga izbace, jer im i treba tako nešto malo "swatko" za gradsku vožnju aka neki njihov fića 🙂 ovo drugo stvarno lepo izgleda, nadajmo se da će zadržati oblik do finala.
-
Prvi odvratan Drugi odlican Ali svakako nijedan nece doziveti svetlost dana u ovom obliku tako da nema poente da se lozimo!
-
istina, većina androida mi je bila samsung, ali opet kako smo konstatovali ovde, nije da sad imaš previše neke dobre alternative. eto možda samo pixel što valja nečemu zapravo od androida.
-
video sam ovo, a inače izgleda i da je šapić uveo zabranu na levo jer ceo grad je danas bio paralisan. najbolja je izjava mupa kojima je današnja gužva "neobjašnjiva" :))) Возачима, али и путницима у јавном превозу у Београду данас је било потребно много стрпљења, јер су на свим кључним саобраћајницама биле велике гужве. Мост Газела, Аутокоманда, Бранков мост, као и мото-пут кроз престоницу у смеру ка граду били су крцати аутомобилима и возилима јавног превоза. У МУП-у су за РТС рекли да је за њих гужва "необјашњива" и да је на улицама данас био неуобичајено велики број аутомобила. Током вечери, гужва на Бранковом мосту је минула, док је на Газели и даље велики број возила. У МУП-у су за РТС рекли да је за њих гужва "необјашњива" и да је на улицама данас био неуобичајено велики број аутомобила. Ни у удружењима таксиста немају бољи одговор – тврде да у односу на претходне дане нема нових радова који би могли да објасне због чега је баш данас у Београду толика гужва. znaju kad neki student ode u klonju ali ne znaju zašto je gužva i neobjašnjiva im je :)) ali da je bilo bilo je, čak i ovde kod mene u kraju pre sat vremena i dalje bila kolona vozila po semaforima itd.
-
Ok ispao sam glup, mislio sam da Pixel namerno nema to kao trademark :DD
-