-
Topics
-
Ok ispao sam glup, mislio sam da Pixel namerno nema to kao trademark :DD
-
Btw, bio do prodavnice cisto da vidim kako leze u ruci telefoni i kakav je interfejs...Pixel jeste fazon pola inca manja dijagonala od ovog mog, ali mislim da mi nece smetati (mada i ovde jedva nabadam slova sto sam matoriji)...ali zaboravih na jednu drugu stvar...Pixel nema ona home i back tastere u dnu ekrana kao Samsung, vec mora da se slajduje odozdo da bi se izaslo iz trenutne aplikacije...to me jako nervira, ne znam da li cu se navici:D
-
Dvojka i trojka? Ovaj X-coupe (sivi) The Mazda Vision X-Coupe is a sports coupe that embodies the further evolution of 'Kodo-Soul of Motion' design language. lt is powered by a plug-in hybrid system integrating a two-rotor rotary turbo engine with a motor and battery. With an output of 510 PS, the vehicle offers a driving range of 160 km in motor-only mode and up to 800 km when operating in combination with the engine. Furthermore, by combining carbon-neutral fuel derived from microalgae with Mazda's proprietary CO2 capture technology, "Mazda Mobile Carbon Capture," the vehicle contributes to reducing atmospheric CO2 the more it is driven. hoću! nadam se da ću imati pare 🙂
-
evo za kilija nove dizajnerske studije mazde! ova velika je ona što su nas skorije tizovali sa. nemam ništa protiv, osim idiotskih zadnjih svetala. enterijer top topova, što kažu pun gas generacije!
-