Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,716 topics in this forum

• 0 replies
    • 755 views
    • 1 reply
    • 653 views
  1. Prijavi scamera

• 3 replies
    • 1.1k views
  2. Prist 80lvl

• 0 replies
    • 374 views
    • 2 replies
    • 873 views
  3. PROCENA ACC-a

• 6 replies
    • 1.3k views
    • 0 replies
    • 314 views
  4. Prodaem wara

• 0 replies
    • 421 views
  5. Prodaja

• 0 replies
    • 402 views
  6. prodaja

• 2 replies
    • 620 views
    • 0 replies
    • 966 views
  7. Prodaja acc

• 0 replies
    • 329 views
  8. Prodaja account-a

• 1 reply
    • 397 views
  9. Prodaja accounta

• 0 replies
    • 784 views
  10. Prodaja accounta

• 0 replies
    • 635 views
    • 0 replies
    • 457 views
    • 0 replies
    • 507 views
  11. Prodaja CD-ova za WOLTK

• 1 reply
    • 801 views
  12. Prodaja game carda

• 16 replies
    • 2.4k views
    • 2 replies
    • 551 views
    • 127 replies
    • 15k views
  13. Prodaja golda

• 0 replies
    • 607 views
    • 0 replies
    • 850 views
    • 0 replies
    • 371 views
  14. Prodaja golda frostmane

• 8 replies
    • 1.4k views

• Topics

• Jel bi mogao i Miksi da igra sa vama? Moj klinac, ako može i ako Dule misli da vas ne bi smarao, pošto ne znam uopšte na kom je on nivou 🙂
    • BW pikate ili dvojku, nsiam bas skapirao:D Za BW sam zainteresovan, dvojka me smara 😄
    • Pozdrav ljudi, Da, zapravo postoji regularno okupljanje nas cetvorica-petorica svake nedelje (il svake druge). Napravimo game na bnet-u 3v3 il 4v4 i udri  Ako je ko zainteresovan nek sibne poruku pa da dodje.  Il ako hoce sa bnet-a - igramo sad u sredu od 19:00   
    • Ako niste kroz recenzije prva dva dela već utvrdili koliki sam obožavalac ovog i sličnih serijala, da potvrdimo još jednom – jako bih voleo da postoji više igara kao što su one iz Little Nighmares franšize. A kada je najavljen treći deo sa promenom razvojnog tima, gde je za sledeći nastavak kormilo preuzeo Supermassive Games, ne mogu da kažem da se nisam zabrinuo. Dok su tvorci originalnih igara prešli na novi projekat pod nazivom Reanimal, za koji se kroz demo vidi da je prirodna i groteskna evolucija pređašnjih radova, Supermassive je igrao na sigurno i napravio nastavak kakav se mogao i očekivati. Priča koja se samo spritualno nastavlja na prethodne igre, ovaj put donosi i kooperativnu komponentu. Dok smo u dvojci imali dva lika, samo jednog smo mogli kontrolisati. Ovde je sada moguće upravljati oboma, ali uz par vrlo čudnih ograničenja. Kao prvo, ne postoji lokalni multiplejer. Dok ovo mogu donekle da opravdam činjenicom da kamera prati svakog karaktera ponaosob, pa bi to bilo neizvodljivo bez deljenja ekrana, nedostatak „cross platform“ igranja mi nikako nije jasan. Da stvar bude gora, obećani „cross generation“ multiplejer takođe nije podržan, što znači da ako vi sa PS5 želite da igrate sa nekim ko ima PS4 – ovo neće biti moguće. Iako je igra reklamirana kao da podržava ovu funkciju, to samo dodatno boli ukoliko je nabavite, smestite se udobno u fotelju i tek tada shvatite da ne možete da igrate u paru. Krenuo sam „muški“ da kritikujem u samom startu, ali da vas obradujem, ovo je ujedno i moja najveća zamerka. Da je igra koja prosto vrišti od multiplejer potencijala, potpuno osakaćena po pitanju te mogućnosti. A kako izgleda to igranje sa saputnikom kog kontroliše kompjuter? Većinom dobro, ali kada naletite na zagonetku koja zavisi od drugog karaktera a on „bleji“ i ne rešava je, ili još gore reši je odmah, to i te kako ume da upropasti osećaj dostignuća i celu imerziju. Integrisanje promene karaktera kojim upravljate bilo bi, čini se, elegantnije rešenje za ovu igru. Što se tiče snažnog kukanja, ovo bi bilo sve što se tiče pravih nedostataka igre. Ostale zamerke tiču se količine inovativnosti u odnosu na prethodne delove, odnosno potencijalnih nedostataka istih. Priča vodi dva deteta na putu kroz avangardno jezivi svet na kakav smo navikli. I to kroz više potpuno različitih lokacija. Količina varijacija je ovde i više nego dobrodošla, ali potencijal nekih lokacija odaje utisak nepotpune iskorišćenosti. Zapravo, rekao bih da je situacija tu pola-pola. Polovina nivoa je OK dok je druga polovina zaista odlična. Čaša do pola puna, što bi rekli. Zagonetke nisu previše teške, atmosfera je odlična ali nikada previše strašna, a „grozovite“ scene, iako raštrkane, potpuno su vredne čekanja. Grafički, igra izgleda odlično i na PS4 i PS5 konzoli. S tim da PS5 nudi i dva grafička režima, pa dok onaj za bolje performanse nudi mnogo bolje izvođenje, ovde bez sumnje preporučujem višu rezoluciju i slabiji frejmrejt. Broj sličica u sekundi ovde uopšte nije toliko važan. Nijedna akciona sekvenca ne zahteva od vas neku savršenu preciznost i kontrolu, pa je ovo svakako bolja opcija. Mada moram da napomenem da u zavisnosti od podešavanja grafike, okolnosti i „položaja zvezda“, igra može da vas iznenadi i nekim neprijatnim bagovima. Tako sam u par navrata naleteo na situacije gde sam konstantno ginuo, samo zato što moj lik nije hteo da se uhvati za konopac. I tako igraš dužu sekvencu iznova i iznova, pa treniraš živce kao mentalni Roki – milina. Sve ostalo, a to podrazumeva priču, režiju, dizajn nivoa i karaktera i generalnu atmosferu, verno je preneto iz prethodnih delova pa iz istog razloga malo i gubi na snazi. Dok je po mom mišljenju priča prvog dela bila najzanimljivija i najuzbudljivija, sve ostalo je na jako sličnom nivou i u trećem delu. Pa ukoliko ne marite za bolje već samo želite još i još onoga što ste nekada voleli, Little Nighmares 3 neće podbaciti po pitanju očekivanja. A možda ih čak i nadmaši. Da li bi ovde serijal trebalo da stane? Ukoliko uzmemo da je moje mišljenje da je svaki naredni deo lošiji od prethodnog – objektivno, možda bi i trebalo. Ali ne mogu da kažem da mi ne bi nedostajao ovaj cakani košmarčić. Mislim da tu ima mesta za još koji nastavak, bez obzira da li će mirisati na recikliran proizvod ili ne. Za sada, čeka nas DLC za iduću godinu, a posle toga ćemo da vidimo kuda plovi ovaj brod. Kako god, Little Nighmares je kulminacija kvalitetnih inspiracija. I ovakve igre su stvarno potrebne industriji video igara. Jezivo a opet na pravi način prezentovano i široj publici – ma milina! I zato i Little Nighmares III mogu sa lakoćom da preporučim ljubiteljima simpatičnih horora. Pa živi bili i četvorku dočekali! Little Nightmares III je dostupan za PC, PS4/5, Xbox One/Series X/S i Nintendo Switch 1/2 Autor: Milan Živković Igru ustupio: Iris Mega Pratite nas na našoj Facebook, Instagram i TikTok stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu. Pretplatite se na Play! Newsletter * indicates required Email Address * The post Tipičan san između nedelje i ponedeljka: Little Nightmares III recenzija appeared first on PLAY!. Pročitajte kompletan članak na PLAY! sajtu
    • generalno nije toliko grdno prevedeno kako može da bude za RTS 🙂 meni je zanimljivo i što su kinezi, pa je sad pitanje kako će to dalje da utiče na generalnu borbu iz tog segmenta u budućnosti, dok USA i dalje gura sve da bude kod njih.
  • Create New...