Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,716 topics in this forum

• 0 replies
    • 469 views
    • 0 replies
    • 551 views
  1. WTB account

• 0 replies
    • 561 views
    • 0 replies
    • 339 views
    • 0 replies
    • 601 views
    • 0 replies
    • 319 views
  2. EXTRA WOW ACC

• 0 replies
    • 661 views
    • 0 replies
    • 337 views
  3. WTB ACC

• 0 replies
    • 327 views
    • 0 replies
    • 367 views
    • 0 replies
    • 488 views
  4. Menjam GW2 za WOW

• 0 replies
    • 301 views
    • 0 replies
    • 297 views
    • 0 replies
    • 585 views
  5. WTB MOP ACC

• 0 replies
    • 628 views
    • 0 replies
    • 466 views
    • 0 replies
    • 488 views
  6. wtb wtt

• 0 replies
    • 383 views
    • 0 replies
    • 337 views
    • 0 replies
    • 406 views
    • 0 replies
    • 474 views
  7. WTS Wow acc

• 0 replies
    • 554 views
  8. WTS acc

• 1 reply
    • 477 views
  9. WTB jeftin acc

• 0 replies
    • 458 views
    • 1 reply
    • 748 views

• Topics

• Opet smo mi neki stit kao nekad vojna krajina, pa dokle vise.
    • Evo je Spolja mi je ok, evolucija CX-5. Unutra i ne baš. Nema više onog točkica na centralnoj konzoli, i tač tasteri. Motor hibrid atmo 2.5l.
    • Evo i naših EU partnera. https://www.b92.net/biz/srbija/vesti/145071/eu-gradi-stit-protiv-zavisnosti-od-sirovina-srbija-deo-plana/vest "Projekat ima značajan potencijal i može imati socio-ekonomsku korist za Srbiju, uključujući podsticaj za otvaranje novih radnih mesta i prekvalifikaciju i unapređenje radne snage. Projekat takođe ima za cilj da doprinese razvoju električnih vozila u Srbiji, ali i generalno sirovina, baterija i slično, a sve u skladu sa partnerstvom sa EU. Ovo bi zauzvrat moglo privući dalja ulaganja u Srbiju i bilo bi od velike koristi za srpska preduzeća", izjavila je portparolka Evropske komisije Eirini Zarkadula.
    • Yep...its a SHPAGA!
    • Taj faj, ja se ne sećam kad sam u Grčkoj platio ležaljku. Doduše, mi idemo po nekim divljaci plažama, gde i nema ležaljki, jer ne volimo gužvu ni urbani vibe including kafići momenat po plažama. Ne kažem da tako treba, samo ono kako mi vidimo more i letovanje 😄
  • Create New...