Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,716 topics in this forum

• 0 replies
    • 573 views
  1. WTS lvl 90 priest

• 0 replies
    • 531 views
    • 0 replies
    • 464 views
    • 0 replies
    • 447 views
    • 0 replies
    • 489 views
  2. WTS imba ACC , jeftino

• 0 replies
    • 609 views
    • 0 replies
    • 932 views
    • 0 replies
    • 513 views
    • 0 replies
    • 466 views
    • 0 replies
    • 482 views
    • 0 replies
    • 678 views
    • 0 replies
    • 590 views
    • 0 replies
    • 447 views
  3. wts mop acc

• 0 replies
    • 473 views
    • 0 replies
    • 531 views
    • 0 replies
    • 676 views
    • 0 replies
    • 527 views
  4. WTS Acc

• 0 replies
    • 547 views
  5. Prodajem bnet account

• 0 replies
    • 545 views
    • 0 replies
    • 313 views
    • 0 replies
    • 439 views
    • 0 replies
    • 524 views
    • 0 replies
    • 375 views
  6. wts 575 rogue

• 0 replies
    • 589 views
  7. WTS Account

• 1 reply
    • 510 views

• Topics

• jel gledao neko mr mercedes? serija je generalno uzasna ali iz nekog razloga sam zavrsio prvu sezonu : D
    • pa ne znam kako mozes da ne razumes, kad sam detaljno naveo razloge, osim ako neces namerno da razumes, i pravis neke paralele koje apsolutno nemaju dodirnih tacaka sa onim sto sam ja naveo a sto neces namerno da razumes, pa kao sto vidim, nisi gledao filmove, ne planiras, ali manje vise tacno znas sta su i kakvi su : >, ergo moj inicijalni rant, fransiza je uklesana u kamenu na internetima kao takva i takva, ljudi su to usvojili i onda kad 'slucajno' nalete na te filmove, odgledaju ih, recenzija ce biti uglavnom ista, sta god da su odgledali, a kol'ko vidim recenzija ce biti ista i ako nisu uopste gledali sto meni ide malo na k, ne jer sam twilight fangay : D, nego jer me generalno nervira bandwagoning u bilo kojoj sferi, i nesposobnost ljudi da formiraju sopstvena misljenja ljudi su tako kenjali po patinsonu duuugo, da je smece od glumca, jer im je internet rekao da je svetlucavi glupavi vampir i da ne zna da glumi, i trebalo mu je da se polomi u brdo indie filmova da preokrene taj narativ, a fora ko god ima predstavu o glumi, mogao je i u twilghtu da vidi da lik zna da glumi zanimljiv primer internet bandwagoninga koji sam primetio poslednjih godina, the rock hate train, sta god da on snimi ljudi se odmah iseru po tome i po njemu, dok se recimo, iz kog zna kog razloga, sta god snimi batista, ako ne film, onda bar hvali njegov performans u istom, i sad, ja iako sam poslednja osoba koja ce da brani jebenog rocka kao glumca i njegove filmove, posebno jer i jedan i drugi snimaju govna i jer su obojica ograniceni, ne mogu a da se ne zapitam, sta je po sredi? pa rock koliko god da je jednodimenzionalni indijanac, izmislio je glumu, harizmu i scensko prisustvo, za batistu ali internetz gonna internet
    • Zamislite da čekate na nastavak vaše omiljene igre oko 15 godina. Neka je to recimo neka zabavna pucačina iz prvog lica u stilu Doom igara, pa od nastavka očekujete još luđe iskustvo verno originalu. Kad ono međutim – umesto toga, dočeka vas simulacija fudbala. Apsolutno savršena, vizuelno i u svakom smislu realistična i fantastična simulacija fudbala koja je od svog prethodnika zadržala samo ime. Naravno, primer je apsurdan i nerealno dramatičan, ali imam utisak da su se najtvrdokorniji fanovi Metroid Prime serijala upravo tako osećali kada su zaronili u Metroid Prime 4. Da se razumemo, Beyond je odlična igra. Od svih Prime igara koje sam do sada zaigrao, upravo u ovoj sam najviše i uživao! Istovremeno smatram da zaslužuje najmanju ocenu od sve četiri Prime igre. Ovo sigurno nije ni blizu onakav nastavak kakav su ljudi očekivali nakon gotovo 18 godina čekanja. Ukoliko niste igrali i voleli ranije delove, ovo je možda i idealna igra za ulazak u serijal. Moderna i utegnuta, bez da ste svesni šta nedostaje. Zato dopustite meni da ukažem na snage, slabosti, ali pre svega razlike u odnosu na dosadašnje igre. Metroid Prime 4 je uspeo da sačuva osećaj prethodnih igara po pitanju gejmpleja. Zapravo, u tom pogledu je ovo bukvalno savremena verzija stare formule. Pogled iz prvog lica, fokus na skeniranje okoline, ciljanje uz taktičko kretanje i elementi „metroidvania“ napretka sticanjem novih sposobnosti. No Beyond uvodi i neke veće, moderne promene. Kao prvo, tu je sređeniji kontrolni sistem sa više opcija – osim klasičnog upravljanja palicama i pokretima, sada je tu i kontrola mišem na Switch 2 konzoli. Iskreno preporučujem i dalje klasične kontrole, no više opcija je uvek dobrodošlo. JoyCon u ulozi miša je bar zanimljiv „gimmick“ za pokazati drugarima, šta sve nova Switch konzola može. Tu su i nove sposobnosti koje Samus može da koristi, kao što su psihičke moći koje utiču na okruženje i neke borbene segmente, kao i motor za prelazak većih razdaljina. Što me odmah navodi da objasnim strukturu sveta i dizajn nivoa. Do sada je serijal bio prezentovan linearno, sa isprepletanim putanjama gde svaka nova sposobnost otvara put unutar jedne mape. Prime 4, međutim, uvodi veliko „hub“ područje kroz koje se prolazi na putu do različitih zona. Pustinja pod nazivom „Sol Valley“ je neka vrsta pokušaja stvaranja otvorenijeg sveta. Ipak, moram da priznam da ne radi ništa revolucionarno. Da li je motor tu da opravda veliku pustinju ili pustinja da opravda motor, ne znam. Ali vizuelno lepo prostranstvo koje pruža lažni osećaj slobode, u praksi nema puno stvarnih nagrada ili onih momenata kada se kockice poslože pa vas oduva oduševljenje. Meni je lično prijala količina sadržaja skrivenog u pesku, mada potpuno je jasno da nije u pitanju duboka mehanika istraživanja na koju su fanovi navikli. Linearni prolazak, retko otkrivanje skrivenih puteva i neujednačena integracija motora deluju kao veštačko produžavanje trajanja igre, bez zadovoljavajućeg osećaja dostignuća. Tradicionalno, Metroid Prime igre su imale minimalističku naraciju. Tu je bio fokus na atmosferu, izolaciju i sam istraživački duh Samus Aran, legendarne protagonistkinje. Nasuprot tome, u Prime 4 postoji dosta interakcije sa sporednim likovima. Članovi galaktičke federacije na koje nailazite, često komentarišu situaciju i šire narativnu komponentu. Ovo donosi više konteksta ali nesumnjivo slabi osećaj samotne, misteriozne avanture kakvu je bilo realno očekivati od ovog nastavka. Vizuelno, Prime 4 je jedna od najlepših igara na Switch-u. Bogati detalji, raznoliki biomi i impresivna tehnička stabilnost na Switch 2 konzoli, gde sam igru testirao, predstavljaju veliki korak napred. 4K u 60 frejmova u sekundi, ili čak 120 FPS-a u nižoj rezoluciji, milina su za doživeti danas u igrama iz Nintendove kuhinje. Borbe su jako zabavne i verovatno najbolje u serijalu. Fluidne, sa sjajnim odzivom kontrola, omogućavaju najpreciznije i sigurno najzabavnije okršaje sa protivnicima do sada. Posebno bih pohvalio borbe protiv „kraljica“, koje su osim očekivano dramatične, lepo osmišljene kako bi vas naterale na razmišljanje. Ono što je ostalo isto kao do sada, jeste mapa. Kažu da ukoliko vas ne prevari optička iluzija dok gledate u mapu, sigurno ne igrate Metroid Prime. E pa ovaj put me je mapa potpuno izludela. Više od pola vremena sam mislio da gledam na sve naopako. Voleo bih da je ovo bolje urađeno, a kakav je to nivo uvrnutosti morate sami da doživite da biste uvideli o čemu govorim. Suštinski, najveća snaga nove igre jeste sam povratak u Prime univerzum. Izbrušeni tehnički elementi, sjajna grafika i zabavan akcioni segment – odličan su plus. Da je igra izašla pre barem deset godina, verujem da bi naišla i na topliji prijem među obožavaocima. Ovako, sve ono što je drugačije pa štrči, kvari celokupno iskustvo igračima koji su, opravdano, imali daleko viša očekivanja. Otvorena struktura sveta je više linearna nego što se čini. Ponekad možda i dosadna u odnosu na dosadašnje igre, naročito ako uzmemo u obzir pomenutu pustinju koja je tu više „da se preveze preko nje“ nego zaista uživa u istoj i istražuje. A „backtracking“, iako uvek zadovoljava novim otkrićima, previše se razvlači preko raštrkanih lokacija i prostranstava. Sporednim likovima je ovde posvećeno više vremena nego ikad, što naročito ume da boli u momentima kada postanu dosadni ili nezanimljivi. Ovo je direktno u konfliktu sa svim onim što je Metroid Prime bio do sada – tiha, misteriozna i samostalna avantura. Ali više od svega, rekao bih da boli manjak prave inovacije. Posle 18 godina čekanja, sve izmene su više evolucija nego prava revolucija. Bilo je potpuno realistično očekivati nekakav veliki obrt na glavnu formulu. Da novi sistemi, pravila i dizajn iznova oduševe domišljatim rešenjima i mehanikama. Umesto toga, dobili smo igru na koju se previše čekalo da bi donela samo ono što je donela. Sa druge strane, ovo je samo moje profesionalno mišljenje. Ponoviću, u igri sam i te kako uživao! Možda nošen samim oduševljenjem na tehničko dostignuće i priliku da zaigram najnovije Metroid Prime ostvarenje na novoj Nintendovoj konzoli. Ali za mene, sve kockice su se složile. S tim na umu, ne sumnjam da će ova igra podeliti publiku na dva tabora. Jedni će maksimalno uživati dok će drugi biti razočarani. No kako god da se uzme, u pitanju je ipak odlična igra. Možda ne nastavak dostojan slave svojih prethodnika, pak nesumnjivo dobar naslov koji vredi odigrati. Ipak je teško naslediti velikane i ostati veran onome što su predstavljali. Metroid Prime 4 je možda korak u neutralnom, pa čak i pogrešnom smeru — ali je ipak korak. A to je ono što je ovoj franšizi bilo najviše potrebno. Ako učini da na peti deo ne čekamo još 18 godina nego znatno manje, onda je ovo bez sumnje jedan od najboljih nastavaka svih vremena. Šta reći osim da ponovim – ja sam istinski uživao u skoro svakom trenutku. Ukoliko ne očekujete revoluciju i osamljeni duh serijala vam nije bio najbitnija stvar, siguran sam da ćete uživati i vi. Metroid Prime 4: Beyond je dostupan za Nintendo Switch 2 i Switch 1 Autor: Milan Živković Igru ustupio: CD Media Pratite nas na našoj Facebook, Instagram i TikTok stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu. Pretplatite se na Play! Newsletter * indicates required Email Address * The post Kad nema revolucije, dobra je i evolucija! – Metroid Prime 4: Beyond recenzija appeared first on PLAY!. Pročitajte kompletan članak na PLAY! sajtu
    • Intersantno :D Nisi prvi koji brani twilight, nije prvi put da ne razumem tačno zašto :D Ja ga kontam i respektujem kao film za tinejdžerke, i to kao verovatno savršen film za tinejdžerke, a ne za me :D
  • Create New...