PeNiCiLLinE Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 single player only koliko cujem? Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 (edited) single player only koliko cujem? A sa RELOADED-om je moglo na netu do sada? Edited March 17, 2009 by Death Egg Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 lol brate pitam te za expo Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolstorybrah Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Ihhh sad....nemoj tu da se foliras kao da ne znas... :D Quote [#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Znači pita vas dal ekspanzija uopšte ima ugrađen multiplejer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Znači pita vas dal ekspanzija uopšte ima ugrađen multiplejer. voodoo jedini shvatio chovek. nemam pojma dal ima, nisam pratio scenu vec mnogo dugo, a nisam ni igrao pa da cujem od drugih Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Nema. Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 ima samo kampanju? pa ko ce to kupovati u originalu onda Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolstorybrah Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 shvatili smo svi, samo mi je bilo malo tesko da poverujem da nisi pratio scenu.... :D Ali hajde...nema mp, ima samo 4 sp kampanje i jedino moze da se downloaduje...nema ga u prodavnicama i nece ga biti....a verovatno ima puno ljudi koji ce kupiti, ne bi EA to napravio da nema trzista da se zaradi josh para... Ionako su u saopstenju rekli... Our community wanted more story, more campaign, more units, more live actor cut scenes...and we are giving them just that... dakle... 1032810239109238109283 retarda sa official foruma igra samo SP...eto...i hajde sad vracaj se na MP, i zaboravi Uprising... :D Quote [#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Kampanja sa Yuriko Omega je OMG!!! Shteta shto ima samo par misija :( Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 shvatili smo svi, samo mi je bilo malo tesko da poverujem da nisi pratio scenu.... :D Ali hajde...nema mp, ima samo 4 sp kampanje i jedino moze da se downloaduje...nema ga u prodavnicama i nece ga biti....a verovatno ima puno ljudi koji ce kupiti, ne bi EA to napravio da nema trzista da se zaradi josh para... Ionako su u saopstenju rekli... Our community wanted more story, more campaign, more units, more live actor cut scenes...and we are giving them just that... dakle... 1032810239109238109283 retarda sa official foruma igra samo SP...eto...i hajde sad vracaj se na MP, i zaboravi Uprising... :D ma nije mi zanimljiv trenutno ra3, igram war i bas mi je do jaja^^ Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Ajde ako neko moze da mi baci na pm ono shto ne sme na glas da se pita na forumu, a treba za igranje narodske verzije. el moze neko da mi baci na PM CD KEY za RedAlert 3 ??? Fala unapred! aj prosledite dalje :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Najmanji .exe fajl u crack folderu na dvdu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 da,da,probao sam to...ali je problem sto sam ja instalirao igru,i sad kad pokrenem,opet mi trazi neki code,ali nece nijedan da prihvati? oO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 ^aj nekooooo? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolstorybrah Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 ma nije mi zanimljiv trenutno ra3, igram war i bas mi je do jaja^^ ako mislis na dow2 onda ql.... sadly ja trenutno nemam tehnickih mogucnosti da ga igram :D (citaj- SRANJE COMP!)....... :S josh sam na RA3 zato sto mogu da odigram MNOGO partija za veoma kratko vreme...i to mi je mnogo ql... Quote [#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 ako mislis na dow2 onda ql.... sadly ja trenutno nemam tehnickih mogucnosti da ga igram :D (citaj- SRANJE COMP!)....... :S josh sam na RA3 zato sto mogu da odigram MNOGO partija za veoma kratko vreme...i to mi je mnogo ql... war3 bre =) ali uzimam sad dow2 kazu ima 26k ljudi vikendom, znaci mnogo popularan RTS i ima zilion turnira (citaj WCG =) igras jos uvek ra3? kakva je scena sad? garant pola likova vec otislo... Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolstorybrah Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 mislis da ce biti dow2 na WCG-u? To bi bilo nice... Sto se tice RA3...nisam igrao jedno nedelju dana...i uspeo sam da propustim izlazak 1.09 :S, uprao trazim balance change da vidim sta se desilo.... i reko bi da svi dobri igraci josh igraju...nece bataliti niko do sc2... i btw... daj b.net acc... -_- Quote [#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolstorybrah Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 http://www.wcg.com/6th/fun/news/news_view....no=C09041310000 pa, ne samo da nema DoW2, vec se ni RA3 nije nasao na listi... WCG failz.... :/ Quote [#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilja Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 (edited) pozdrav! jel ima neko da igra RA3 na crackovanim serverima? Ili mozda zna servere za TW KW... Edited September 26, 2009 by smilja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 (edited) Jel zna neko kako da podesim da radi Red Alert 3 u lanu izmedju 2 kompa sa windows 7. Nestalo mi je ideja.... sve oko firewalla je namesteno, ali jednostavno ne vidim igru na drugom kompu i suprotno. Jel mora da se cacka nesto oko portova? Dajte bilo koji savet koji ce pokrenuti igru preko lana. Ako nesto znaci, sve ovo sam instalirao : Edited December 7, 2009 by Failure.Sanitarium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 nikakav savet ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts