Jump to content

Na prodaju iPhone

pantasd

Recommended Posts

nema trika da je 3G [:D]

BTW, ja sad cepam firmware 2.1 na 2G ajfonove, to je softver od 3G modela inache, dosta utegnut sa par lepih novina, a dobro je sto ima i onaj cydia source u sebi pa moze dosta programa da mu se instalira kojih nije bilo za stari firmware... A da, i odlicno je odradjena unlock metoda!

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Koju si TACNO verziju stavio Gotti? Ja sam skinuo POSLEDNJU verziju pre 4 dana i nju sam nafurao na makinu, radi FLAWLESS

s tim da moras jos par servisnih aplikacija da stavish i da ubacis u iPhone jos par fajlova kako bi imao identifikacije brojeva i sl...

A da, sad i video recorder sljaka bolje, neka nova verzija koja oma pakuje zapis u reel time-u...

Sto se ove moje usluge tice, ko hoce da mu sredim ajfon nek spremi 2 crvene.

Edited by fatboy

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

lol panto ja mislio ti ozbiljan trgovac :D znao sam da ce biti neko sranje, jebalte te tvoje kombinacije :D

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

evo da se pohvalim i mi u shapcu imamo 3g [:D]

nego taj gps je toliko izvikana stvar a na telefonima (ni pda) provereno ne radi ni blizu kako radi na standalone verzijama koje danas kostaju 200-300 e i vrede svaki moguci evric s obzirom kakvu komotnost pruzaju

fallout_table.gif

Ako neko hoce da kupi kineski iphon 180 e nov dobije slusalice fotrolicu

evo slicica kako izgleda :P

Ifun :P

sto se tice pravih iphona pitao sam drugara iz usa koja je cena

399$ 8gb

499$16gb

+7% porez

vise nema 2g na prodaju samo 3g

ako neko hoce pravi iphon cena je

8gb 470e (40k din )

16gb 550e (47k din)

Edited by pantasd

prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm

• 3 weeks later...

nego taj gps je toliko izvikana stvar a na telefonima (ni pda) provereno ne radi ni blizu kako radi na standalone verzijama koje danas kostaju 200-300 e i vrede svaki moguci evric s obzirom kakvu komotnost pruzaju

ortakova nokia je radila podjednako dobro kao i stand alone gpsovi. kompenzuje za greshke u navigaciji u roku od 5 sekundi, a ima i pristojnu mapu srbije.

• 1 month later...
  • Create New...