fatboy Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Džinovski zec koji se vidi iz svemira Džinovski ružičasti zec koji leži na jednoj od padina planine Koleto Fava, na severu Italije, od sada se može videti iz svemira putem programa “Google Earth”. Ovu neobičnu "igračku", dugačku 61 i visoku šest metara, isplele su od ružičaste vunice desetine baka u organizaciji bečke umetničke grupe Gelitin. Zec, koji predstavlja "skupturu za igru, penjanje i spavanje", napravljen je od mekih vodootprnih materijala i napunjen slamom. Volfgang Ganter, jedan od članova Gelitina, objasnio je da je ideja bila da se čovek pored ove skulpture oseti malim, kao Guliver. Vuneni zec privlači mnogo posetilaca i može se od nedavno videti putem satelita na Internetu. Ideja o džinovskim umetničkim instalacijama nije nova. Prošlog juna italijanski umetnik Đankarlo Neri otkrio je džinovski pisaći sto i stolicu u Hemsted Hitu, u Engleskoj, koju je nazvao "Pisac". LOL? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Pa i moja kutja se vidi iz svemira preko gugl ertha. Kad se dovoljno zumira. Inache super im je ideja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 (edited) link http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&...007725&z=18 Edited October 16, 2008 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 babe na esidu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Hm, kul ideja, ali ne deluje mi da je materijal nesto izdrzljiv za spoljasnje uslove, kapiram da se lako prlja i da ce ubrzo postati leglo neke zaraze, a ovamo je "za spavanje". A i prilaz je zanimljiv :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 ma kakvo spavanje na otvorenom na planini na severu italije 1500 m nad morem, šta vam je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Crazy Chinese! Nije mi jasno ko ce da pusta decu da se igraju na ovome, 6 metara visine nije malo. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 extra :) samo shto kapiram da tje propasti posle metar dana od vremenskih uslova. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 me love it Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 glupost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 jbj Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 keke, svidja mi se :) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Džinovski ružičasti zec koji leži na jednoj od padina planine Koleto Fava, na severu Italije Crazy Chinese! Nije mi jasno ko ce da pusta decu da se igraju na ovome, 6 metara visine nije malo. ZOMGFFSWTF!?!?111!?!? ontopik kul ideja :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 ZOMGFFSWTF!?!?111!?!? Hteo sam da ispadnem cool =( Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 fail'd :| nhf, there's always next time Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 not on rur :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 BTW to sto se vidi na google maps ne znaci da se vidi iz svemira :). I moj auto se vidi na google maps. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 A jel se vidi i ova riba na njemu? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 jbt od zecove leve noge sam pomislio da je kita :D Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Ajde sad,ko nije isao back nakon ovog posta,taj je rur winrar!! :)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Onaj ko je setovao da mu pokazuje više postova po strani od default podešavanja? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 hahaha zato je on GLAVNI baja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts