Corey Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 (edited) Leško nisi mogao da jedeš SARME ?? Auuu šta ti je ex učinila jbt :P Edited November 8, 2008 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 (edited) ohoooo,evo i te cuvene subote...mislim da sam se raspao od srede od muke i nerviranja...tacno 68 sati nista nisam jeo,i danas pojeo 2 sarme,i to zato sto je kevi slava,pa da se ne bi uvredila...jednostavno nisam mogao... veceras se vidjamo,pa da se sve resi... wish me luck ppl :))) SRECNO BRATORI !! Ma i ja cu ovoj mojoj da posaljem poruku, nije joj taj decko od zlata. Edited November 8, 2008 by Koma Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Ja odo' na Zarka... =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Ja sam na Mitru po celi dan =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 koliko sam vetji smeker od tebe, to je strasno :) jbg, takav je svet, gejevi su uvek popularniji od strejt likova... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Tibore, jesi čuo za Crop u svakom živom programu za editovanje slika? :) jel me ti zajebavas ? uostalom svi znaju da je crop i direct blic u glavu gay brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Odo i ja malo da treskam po provodu, I POSLAO SAM PORUKU !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Vratio se iz sela sa slave, naj'o sam se ko svinja, jagnjece / prasece pecenje, sarme, prsute... uhh /burp Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Hmmm kako cudan osecaj kad ne izlazis ... jbt cak je i rur nekako prazan subotom uvece. There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Om nom nom, Nemanja je pravi kuvar i garson. Svaka zena s'njim bi bila a posebno Kole nasa gejša mila. Na boćanju bilo lepo, a posle se ždralo slepo Gibanice i ajvara od tog mi je vrela kara You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 uzmi meda i oraha pa će tebi dati svaka, Igorice čobanice, something something glimerice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Ja sam izgubio nit sa vremenom. :D Sad sam jebeno ustao... Svi izlaze večeras nešto... Mada ja se uvek bolje provedem nekim radnim danom neko subotom/nedeljom u gradu. :) Leško drži se druže! :) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Shto volim slabu kod kumova na selo,auuup Shipkovacha FTW! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 dobro,picka sam,ajde... :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 sawovsky, jebem te u padez ;) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 (edited) :/ edit,vlada se ubacio Edited November 8, 2008 by Doca. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Stvarno, Savke ima tezhak problem sa padezhim u zadnje 2 nedelje or so ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Sve je tako dobro kad se vozimo, i ne zurimo nigde samo kruzimo... Odlepio sam :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Mora da je zato shto sam spojio da sam zadnje dve nedelje u Jagodini!!! @Topic:Leshko opet si ispapuchario? :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 nervozan i glava me boli ...sve cu da polomim ...idem da treniram ragbi ili uf don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 sabio kilo mandarina za pola sata, sad zvacem koru da ne bih pojeo sva 3 kila :P -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Znaci resio sam da sredim zivot...ne moze vise ovako da se besposlicari ostalo mi 9-10 meseci do fax-a jbg. izgubi godinu a nista ne radim mesec i vise dana i to me ubija. Znaci kakav god posao, cak i fizikalija samo da se radi nesto + bass gitara i krecemoooo!!! E da i moram nekako da smuvam drugarevu sestru :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 ne vredi moras da nadjes ribu pa posao pa vojska pa trosenje krvavo zaradjene plate milina bog da te vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 idem digram cs, pa malo ranije na spavanje da ne zakasnim da odigram dance tumorou :( -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 work work :(((( oh well zato cu da se zakinem od spavanja kasnije :D Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts