LESkOpoz Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Boli te uvo barem si pobedio na turniru! xD taj fazon... :D doshao sa faxa... raspao se... @Leshko na kom si ti faksu? :D Jebeno ja po ceo dan imam predavanja a ti od 5 do 6? :D Odoh da klopam neshto... a jbg,neam pojma...takav je raspored,nisam ja kriv :D. Lesko opet si pobedio u Coreu ? da brate :)).Het trik :).Samo sto je ovog puta bila bas jaka konkurencija...ali brate,Core je moj teren :))). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 to je to, kupujem ribi butt plug realno. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Ustao pre oko sat vremena,osecam se ko parazit. : ( Ali eto, spremio sam hranu, jeo, pa cak i po malo raspremio stan. Sad cu cak i probati malo da ucim, ko zna, mozda se ovaj dan i lepo zavrsi! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Yeah, možda bude propast sveta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 (edited) Odo u teretanu da prospem sav bes!!! :@:@:@ U jbt postao sam ko lesko da shirim nepotrebne informacije na RuR-u... sramim se :$ :)))) leki <3 Edited October 28, 2008 by uNkind ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 polako ljudi, to shto oni ochekuju da ce cene da padnu ne znachi da ce one pasti, a pogotogo ne da ce pasti 30%. ako nishta, barem nece poskupeti:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 ^ upravo to Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Iskočile mi skoro u isto vreme bubuljice na potpuno istom mestu na obe podlaktice. Something's fishy here :\ Steroidi You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 jebote!!! ceo jebeni dan sam u dobanovcima.. da mi je neko rekao da ce biti toliko zajebano sinhronizovati 2 klizna motora da rade na jedan daljinac, ne bih mu verovao! jebote.. zasluzio sam mega odmor Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Oce mozda telekom da poduplava brzinu adsl-a, posto sam cuo tako neku pricu ... There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 boze -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Uuuu RUR marketing. Moze, moze! :) NOVO U PONUDI MOJE RADNJE - zatvorena polukruzna hidromasazna tus kabina 90x90 model "RUR90"! :P - hidromasaza sedeca, sa osam prskalica, masiranje tabana - rain shower sa krova i pokretni tus sa tus crevom - dva dozera za tecni sapun/sampon/etc. - ogledalo - LED osvetljenje - klimatizacija - FM radio - AUX-IN za mp3 plejer - spikerfon za fiksni telefon sa opcijom zvanja - touch-screen kontrola AKCIJA: Redovna cena 60.000 din, onaj ko dodje sa RUR majom - 50.000 din! Akcija traje dok je evro ispod 85! :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 brate, na neke stvari mi ne bi bilo zao da puknem pare ;) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 do jaja :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 - hidromasaza sedeca, sa osam prskalica, masiranje tabana - rain shower sa krova i pokretni tus sa tus crevom - dva dozera za tecni sapun/sampon/etc. - ogledalo - LED osvetljenje - klimatizacija - FM radio - AUX-IN za mp3 plejer - spikerfon za fiksni telefon sa opcijom zvanja - touch-screen kontrola AKCIJA: Redovna cena 60.000 din, onaj ko dodje sa RUR majom - 50.000 din! Akcija traje dok je evro ispod 85! :) UZIMAM! Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 jel ima negde u toj kabini da se sedne kao covek. ja se tusiram po pola sata u proseku i nikada ne stojim svo vreme It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 UZIMAM! Pa naravno, ti barem imas kesha! :P :P jel ima negde u toj kabini da se sedne kao covek. ja se tusiram po pola sata u proseku i nikada ne stojim svo vreme Pa naravno - sednes dole na za bulju predvidjeno mesto, a u ledja te shibaju prskalice, a stopala u plasiras u poseban deo za masiranje... milina. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 a jeR ima ipod prikljucak? da si ovo ponudio proshle godine kada sam restaurirao WC i uzeo bih ovako me sada samo interesuju regali jer moji rade renoviranje garderobe It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Šta radiš pola sata u kadi, aman zaman? Aj da imaš kosu do dupeta pa da razumem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 posle dugog radnog dana dugo vreeelo tushiranje me skroz opusti It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 da bre vudu, neki i drkaju ispod tusha jer nemaju gde drugde, mogao bi da probash ponekad umesto shto si napet stalno;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 (edited) Šta radiš pola sata u kadi, aman zaman? Aj da imaš kosu do dupeta pa da razumem... covece, pa nema lepseg osecaja od tog. secam se dok sam trenirao plivanje, da sam 15 (sta petnes, nekad i dvaes) minuta pre kraja treninga "bezao" pod tus, ne bi li se tusirao tih 15 minuta vrelom vodom.. jos mogu zamisliti ovu perverziju. doduse, zamolio sam moje za tako nesto, kazu kad dodje na red \o/ Edited October 28, 2008 by daki_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Mmmm, sweet :) Btw, Pizza Hut == Fial :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 nisam znao da su te hidromasažne tuš-kabine toliko pojeftinile. čini mi se da su bile 3-5 hiljada evra kad sam gledao, pre jedno pet godina. in other news, Fallout.3-RELOADED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts