f4ts0 Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Oh koje licemerstvo :S You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 licimerno je setati ribu iskljucivo zarad seksa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Sta pricas ti ? :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 zar mu ono nije sestra? :P bro jutro Ma jok kacio je on ranije i slike sa ribom, sestra mu je olicenje lepote za ribu ... nije hejt videti sa ribom, ali je hejt videti lika sa 25+ godina sa ribom koja ide u srednju skolu.. E daki opet ti je propala fora, ja sam tad imao 24 ako pricas o onome sto te muchi u snovima. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 pricam o ovome sad. medolinka je srednja skola cini mi se.. a to sto ti mislis da me muci sam ja ispalio cak i kad mi se dizalo na sve zensko.. a nema veze, lep si i ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Ali kakve ja veze imam sa medolinkom? Nisam je ni upoznao uzivo. Opet ti je propala fora. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 ja ne kazem, ja sam tako cuo od par ljudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Bila mi sad sestra u dnevniku, oko one priče protivu batinjanja dece (kojoj se ja protivim al nema veze). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Daki preterano seresh!!! @tema: Lesko se nije javljao? ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 @vudu ista priča i prošle godine, izgleda da baš vole tu petu :) i ja sam nešto kenjao i bio na tv-u! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 batina je iz raja izasla. "Da je batina ikog opametila, bivoli bi bili najpametnija bica na zemlji!" btw. i ja podrzavam batinjane dece :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Daki preterano seresh!!! @tema: Lesko se nije javljao? tu sam bre :)) sta treba?:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 znachi chitam zadnje 2-3 strane i overavam Dakija hejtuju jer je zhena :D Inache juche se slavio Sveti Toma i zaboli smo se kod ortaka da prinesemo zhrtvu kako dolikuje chovek :D Shto volim slave sa malim brojem ljudi gde se svi manje-vishe znaju \o/ Sarma i pechenje su prebili a bio je i neki velington kurac-palac i to je bilo dobro :D i na kraju dobosh torta i posle neko voce aaaaa.... Krenulo je zagrevanje sa ovim slavama :D Inache krenuo sam na japanski :] ali nije bilo dovoljno prijavljenih ljudi pa sam se prebacio na shpanski :[ Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Inache krenuo sam na japanski :] ali nije bilo dovoljno prijavljenih ljudi pa sam se prebacio na shpanski :[ dobro je inace bi this time next year imali split o inferiornosti, poverenju i bukkakeu You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 (edited) ovako ce biti o shpanskim serijama a? :D edit: bukake ftw! :D Edited October 20, 2008 by VoOdoO_MaN Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 batina je iz raja izasla. batina je iz mojih gaca izasla...jooooo :P There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S9-Assassin Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 @vudu ista priča i prošle godine, izgleda da baš vole tu petu :) i ja sam nešto kenjao i bio na tv-u! Nije da je vole, nego im je najbliza. Samo se skotrljaju niz Aberdarevu i tu su :) I u moje vreme su dolazili stalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Ma nije ovo bilo u petoj, nego sestra honorarno radi za Beosupport, to je valjda neka NVO. Bili su u SIV-u kod ombudsmana i sve to, classy. A i mene su startovali pre neki dan ispred Merkatora kad sam išao u teretanu, pitali me dal gledam operaciju trijumf, reko sam im da im je emisija glupa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Bio danas na u dragishe mishovica zbog onoga u subotu, sve je srecom okej. Inace, najeo sam se upravo ko stoka.. idem da pisem neke tekstove, vec sam tri danas napis'o... moram da prestanem da radim na kompu lol. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Ah, ovaj dan je zaista bio ispunjen, sad cu da se najedem i gledam neki super film! ZZOPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 H2O ftw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 tu sam bre :)) sta treba?:) e desi e :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 sta ja znam, meni su ti likovi sa klinkama odvratni.. jebati ok, podrzavam, ali setati :// pa i ti si klinac :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 ne, on je programer It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 au nikada nisma bio umorniji , a chim se dohvatim kreveta ima da bude budan ko da sam spavao dve vecnosti :( Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts