Kal1mero Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 smrso si 6 kila ?:D jesi ti ti posetio neki logor :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 kakvo full vece. djava, brutalna drolja, izlazak zavrsio u madjarskoj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Kad bih ja smrshao shes' kila tachno bih umro. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Nista od cure koja mi se svidela,avaj ocigledno treba da se oshisam na shabanku i da lupam flashe ljudima od glavu u najzhescem klubu u gradu da bi se ona nalozila ko ja,sad me realno boli tuki za nju... sve cure su krave koje bi se jebale sa tifusnim ciganom ako je dovoljno popularan i zajeban... nemoj kriviti nikad druge za svoje probleme i neuspehe. moras uvek poceti od sebe.. za pocetak, na tvom avataru stoji lik iz dragon ball z-a ili kojeg vec.. a to nesto govori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Pa brate i u tvom potpisu je stajao neki asm/C lajn, jel ti pred ribama pričaš o programiranju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Ispiši se iz škole! nemoj kriviti nikad druge za svoje probleme i neuspehe. moras uvek poceti od sebe.. za pocetak, na tvom avataru stoji lik iz dragon ball z-a ili kojeg vec.. a to nesto govori! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 nije mi dobro celu noc u pusackom kgb-y don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Pa brate i u tvom potpisu je stajao neki asm/C lajn, jel ti pred ribama pričaš o programiranju? znas ti kako se ribe loze na tu spiku! kao wow ti si programer, ma da kao, zajebano ovo ono iq mensa ne moze da izmeri, outlaw, haker tamo vamo xD xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 kad si glup, ti sa ribama pricas o wowu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 :((( tovaris me sto ne prcam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 marko 1 - bouncers 0 neecola GG :D Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 prco bouncere :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 sve cure su krave koje bi se jebale sa tifusnim ciganom ako je dovoljno popularan i zajeban... Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 marko 1 - bouncers 0 neecola GG :D glupi ameri olol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 ovaj g ima najgotivniji život od svih forumaša, keve mi. šljaka, zajebava se, vozi kola, prca redovno i poštuje kajmak, radžu, roštilj i sve ostale prave vrednosti. :D matori, gde je taj silos iz kojeg si potekao, da se i mi ozračimo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 deki © prca zamalo svaki dan ;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 drugar prijatno e da novi smehotres video sam mohija i medolinku zajedno u gsp darijan AAAAAAAAHHAHAHAHHAHAHAHAHA jesu se drzali za rukice? drugar da brate morao sam da izadjem iz autobusa koliko me bilo blam darijan matori ovo ide na rur! drugar o boze pa to se zna darijan ahahaahhahhahahahaah Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 ehehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Ko se to od beogradskih forumasa druzi sa dakijem? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Onaj u kog najmanje sumnjas! Dosta njih.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 (edited) Upravo sam pozvan da idem u Lisabon sledece leto , WUHU! :D I juche mi se ozenio brat, odrao sam se ko prase... u shto mi se svidja zivot trenutno :D Edited October 19, 2008 by Sawovsky У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Lesko se nije javljao? :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 ja mislim da je poenta da daki ima drugara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 mi pricamo kako je formica sprco kako g prca :D a u stvari jedino mohi ovde prca :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Sve sami prcaci There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts