Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Alal vera. Ja sam to shvatio tek sa 20 godina.

bolje ikad nego nikad :)

pa ti nisi ni svestan koliko si na dobitku za to saznanje, i to sto si izduvao za takvu ribu :)

ma opusteno,svestan sam ja i ranije bio takvih riba al eto,opet onaj fazon "nije ona takva"

Au jbt,100x krenem nesto da napisem pa se setim pravila foruma i da ima i zenskih clanova pa stanem :) bolje da odspavam ovo vecheras :))

otisli do timeout-a,tamo kao opet neka zurka brucosa...otisli oko 1,do Vozdovca,culi da u nekom Domu ima isto neka zurka...dosli kolima,a unutra bukvalno samo muskarci...odmah uradili escape,i otisli do Stepinog vajata,najeli se do jaja,i kuci...

jbg,nista posebno,ali bar sam izasao malo...

2ch4bup.jpg

Imao sam 100 jura u dzepu otprilike 8 minuta.I onda puf,2:2.I onda sam tako nadrndan radio,i imao sam finu ekipu za shankom i skontao sam da cu imati dobar bakshish.I uzmem 2 i po soma i odem da kupim klopu i kad pojedoh svoju piletinu skontao sam da mi je negde ispalo soma i po dinara.Jebote mogao sam da veceram u restoranu,da se napijem i da idem kuci taxijem.Place mi se.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

^^ omg. to se zove bad luck :(

uff odlucili da odemo do druga pre izlaska, kao prazna mu gajba pa cemo da se tu zagrejemo za svirku, i tu se i sve zavrsilo za 2 sata sam bio na podu onda black out nekih 2 sata i onda se potpuno trezan budim i gledam na mobilnom sta sam lupao dok sam bio u "stanju".Kakav sam debil da ovo ode na youtube bio bih rame uz rame sa Tumbasom...

raspad.

juce ustao u 7 ,danas isto..

radim neku gradjevinu sa matorim kod nekog lika, i super je kesh i sve, samo sto ne mogu da se pomerim :)

jebiga, kad nolajfer posle 3 godine neaktivnosti uzme da nosa blokove i beton...

al dobro, juce nam je temelj jebao kevu, danas bi blokovi trebalo da budu laksi :)

sinoc sam zaspao u 11, bemti leshnik...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

odoh do radnji da ukradem neku odecu...

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

WTF??

Od 8am me smaraju neki nesrecnici i govore pogresan broj konstantno ...

iskljucio sam telefon da bi jos malo spavao ali nervni sistem mi je otisao u qrac pa umoran ne mogu da spavam :(((

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...