freej! Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Kejn ce krenuti da ore od prve sekunde. Veliko je pitanje kolko ce Verdum moci da izdrzi taj tempo. Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 ne bih da budem flejmovan, ali moje misljenje je da je kejn klasa za fedora (sto ne znaci da je fedor los borac) i da jednostavno ne moze da mu se desi sto i fedoru, sto opet ne znaci da mu se nece desiti :-) kakvo je moje vidjenje stvari... kejn zna da je werdumovo najjace oruzije parter i samim tim logicno je da ce pokusati da se sto vise bori na nogama... werdum zna da kejn zna da mu je najjace oruzje parter i da ce gledati da ga izbegava, isto tako zna da ne zeli kejna na sebi zato sto koliko god on bio dobar u parteru, 120kg agresivnog pitbula na grudnom kosu nije prijatno i ne moze da se izdrzi vecno bez posledica... te ce i on gledati da sto vise da boksuje na nogama.. kejn je u dva navrata uspeo da nadboksuje najboljeg boksera kojeg UFC ima dok je werdum dobio prasca i prosecnog trevisa na poene Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 ne bih da budem flejmovan, ali moje misljenje je da je kejn klasa za fedora (sto ne znaci da je fedor los borac) i da jednostavno ne moze da mu se desi sto i fedoru, sto opet ne znaci da mu se nece desiti :-) kakvo je moje vidjenje stvari... kejn zna da je werdumovo najjace oruzije parter i samim tim logicno je da ce pokusati da se sto vise bori na nogama... werdum zna da kejn zna da mu je najjace oruzje parter i da ce gledati da ga izbegava, isto tako zna da ne zeli kejna na sebi zato sto koliko god on bio dobar u parteru, 120kg agresivnog pitbula na grudnom kosu nije prijatno i ne moze da se izdrzi vecno bez posledica... te ce i on gledati da sto vise da boksuje na nogama.. kejn je u dva navrata uspeo da nadboksuje najboljeg boksera kojeg UFC ima dok je werdum dobio prasca i prosecnog trevisa na poene Jedan ogroman Kejnov plus je i sto je odlican rvac, samim tim mocice da mu se nabije u lice i da ga kontrolise gore. Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 ne bih da budem flejmovan, ali moje misljenje je da je kejn klasa za fedora (sto ne znaci da je fedor los borac) i da jednostavno ne moze da mu se desi sto i fedoru, sto opet ne znaci da mu se nece desiti :-) kakvo je moje vidjenje stvari... kejn zna da je werdumovo najjace oruzije parter i samim tim logicno je da ce pokusati da se sto vise bori na nogama... werdum zna da kejn zna da mu je najjace oruzje parter i da ce gledati da ga izbegava, isto tako zna da ne zeli kejna na sebi zato sto koliko god on bio dobar u parteru, 120kg agresivnog pitbula na grudnom kosu nije prijatno i ne moze da se izdrzi vecno bez posledica... te ce i on gledati da sto vise da boksuje na nogama.. kejn je u dva navrata uspeo da nadboksuje najboljeg boksera kojeg UFC ima dok je werdum dobio prasca i prosecnog trevisa na poene pola boraca u ufc je klasa za fedora,nikako to nisam mogao(niti mogu i dalje :D) da objasnim drugaru koji drka pisicu na fedora ceo zivot i misli da je on majkl dzordan MMA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 14, 2015 Author Report Share Posted June 14, 2015 Фабрицио сабио, идемо. Колико је човек напредовао под Кордеиром, невероватно. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Jel moze neko da mi objasni na koju foru je Alvarez dobio Melendeza? Tri takedowna u kojima apsolutno nista nije uradio i jedan spinning elbow? Meni je ovo bila bas izgrindana pobeda Melendeza, ali nista mi nije jasno. I nije bila ni neka borba na kraju, ocekivao sam vise. Sto se tice Werduma i Velaskeza, zasluzeno skroz, ulubio ga na svim poljima, potpuno jednostrana borba bila. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 @alvarez melendez dosadniju borbu skoro nisam gledao, cak sam preskakao delove i nakon togla pogledao ceo fajt... prvo grujane, melendez nista nije izgrindao jer jebeno nista nije ni uradio i to je glavni problem kod tih borbi koji odu u desizn. ne znas sta ce sudija da boduje i kome ce dati prednost na osnovu aktivnosti, agresivnosti itd... u ovom slucaju ta 3 obaranja i 4minuta kontrole su bila dovoljna da prevagnu u alvarezovu korist. @kejn werdum bas sam se smorio kako je glupo izgubio. i ne bih se slozio grujane da ga je werdum ulubio na svim poljima... mislim da je kejn dobio prvu rundu, werdum drugu dok je u trecoj bilo even sve dok ga ovaj nije zavrsio giljom. ono sto se videlo u prvoj rundi, a bilo jos ocitije u trecoj jeste da je kejn bio jebeno nespreman. ne umanjujem pobedu werduma stvarno me je iznenadio, ali ovaj kejn nije bio ni priblizan onom od pre 2godine. ono sto je zanimljivo u HWu jeste sto se divizija takoreci otvorila. ocekivao sam vise od eventa, ali w/e.. ceka se aldo mekgregor i lavler mcdonald za mesec dana Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 rece mi drugar da se cain poceo spremati 2 nedelje pre borbe :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 drugar ti nema pojma. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 to je taj fedor fan,nubarda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Kazu da je Kejna zajebala visina. Ja mislim da je zajebao on sam sebe jer je podcenio Verduma. Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 ma koja nadmorska visina,pa nisu ga spawnovali u oktagon.Sam Cain je rekao posle borbe da nikakav ring rust,nadmorska visina nisu krivi za poraz. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Po cemu su sadasnji UFC borci klasa za Fedora? Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 uzmi primer big foot silve,u ufc-u sluzi kao pinjata a seti se sta je napravio fedoru,jedan od mojih omiljenih boraca hendo nije cak ni teska kategorija a ne mogu ljudi ni da kazu da je fedor tada vec bio mator jer je ovaj poprilicno stariji pa ga je i on dobio :),on je cak i slabija kategorija u ufc-u bio uvek,srednja/poluteska se borio ako se ne varam,verduma ne moram ni da spominjem iako smo ga svi podcenili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 znaci da Fedor ima poraze kao i svi ostali borci.Eto taj pinjata Big Foot je dobio Overeema,koji je gle cuda dobio sadasnjeg HW sampiona.Tvojom logikom Big Foot>Werdum,iako ga je Werdum lagano dobio.Elem Fedor je legenda MMA i najveci deo UFC HW divizije ne moze da mu prismrdi. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 naravno da je legenda i tu nema sumnje,pogledaj skor big foot-u u ufc-u,negativan i to debelo...misljenja sam da bi pola ufc HW divizije dobilo lagano ali ne moramo u svemu da se slazemo :),ostaje zal sto se fedor nije takmicio u UFC-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted November 19, 2015 Author Report Share Posted November 19, 2015 1 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 jos malo! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted December 10, 2015 Author Report Share Posted December 10, 2015 Једва чекам да Алдо свима покаже разлику између борца и дворске луде. :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola kralj Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 Једва чекам да Алдо свима покаже разлику између борца и дворске луде. :)Pricace viceve iz bolnice posle borbe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted December 11, 2015 Author Report Share Posted December 11, 2015 Види се да си велики познавалац мма. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola kralj Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 kakav god da sam, u nedelju ujutru cu postati veci poznavalac od tebe ;)kada McGoat dekapitira hozea :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 Bice show. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted December 11, 2015 Author Report Share Posted December 11, 2015 Ај, чуда се понекад и дешавају, али то баш и није често. Жозе остаје шампион, Вајдман губи титулу. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 (edited) Team McGregor :D Edited December 11, 2015 by freej! Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts