G!!! Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 najjachi su komentari o slikama rata... kao, nenene ne kapirate, slike ne trebaju da predstavljaju hejt prema americi ili njihovoj vladi one trebaju da predstavljaju hejt prema ratu ...PA KO JEBENO INSISTIRA NA SUKOBIMA JEBENI PREGOJENI FEGETI... ne zna se da li su tuznije fotke ili nivo komentara ispod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 da, ja isto znam tu pricu za lika, tipa kao dok je slikao bio je omg frozen blabla, kako li je slikao ako je bio toliko zaprepascen, no dobro. al kontam da jebiga, ne mozes ti tu nista da uradis, nije to das mu sendvic i on je do jaja, mali riknjava za tipa par minuta, mos samo da gledas, tako da nije ni mogo nista da uradi. to sam isto cuo da se posle skenjo do jaja i da ga je to progonilo, pa se rokno. ne deluje mi nemoguce, mislim, sigurno je sjebano iskustvo, jos ako fotkas i dobijes nagradu jebenu, kako bre da zivis sa sobom... Kachio sam ja tu fotku svojevremeno, pa smo diskutovali. Roknuo se kasnije, ali nije samo zbog ove fotke. A imao je i neke memoare na fazon kako je napravio tu sliku. Nesto je tipa prvo mozgao 10 minuta sta da radi, pa onda fotkao, pa razmislio sta da uradi dalje itd itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 (edited) kol'ko je ova slika dobra Edited September 21, 2008 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted September 22, 2008 Author Report Share Posted September 22, 2008 Kachio sam ja tu fotku svojevremeno, pa smo diskutovali. Roknuo se kasnije, ali nije samo zbog ove fotke. A imao je i neke memoare na fazon kako je napravio tu sliku. Nesto je tipa prvo mozgao 10 minuta sta da radi, pa onda fotkao, pa razmislio sta da uradi dalje itd itd. E nisi okacio sliku nego ja. Aha da da ja ja i samo ja :) Jesam ozbiljno Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 leisure: da, stvar kod te fotke je sto je fenomenalna i kad se totalno strip offuje bilo kakav kontekst, znaci, cak i fotka ko fotka je dobra, pa makar umesto lika sa zastavom bio maslacak, a u pozadini kelerabe. kompozicija, fokus, svetlo, taj rad:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 stvarno su dobre fotke... malo malo pa svratim i bacim pogled... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 (edited) Htedoh da kazem istu stvar kao leisure kada sam prvi put pogledao slike ali reko necu da mracim neka ljudi sve vide sami. Ali ta slika je meni ostavila najjaci utisak od svih. Jednostavno je...neverovatna. E sad zamislite da ste bili tamo =). Edited September 22, 2008 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 (edited) kol'ko je ova slika dobra da , ne bi da je poredim sa you know who :P edit : nije li neko upotrebio ovu sliku za rur wall jedne godine ? Edited September 22, 2008 by Immz Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 (edited) ako hocete mogu da okacim reichstag 3000x2000 za wall kome treba Edited September 22, 2008 by Dr. Steinman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Možeš da okačiš tako što ćeš ostaviti direktan link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 nista ove slike nisu promenile. true, hteo sam to da napišem ali mrzelo bi me da se bakćem sa smaračima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 lol naravno nisam toliki tard, ima 1,27mb :) http://img223.imageshack.us/my.php?image=74713978rs0py8.jpg kvalitet bas i nije nesto sjajan, ali barem bolje od 500x300 jos nesto: ta mala je sredjena u photoshopu, ova je or'ginal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 nista ove slike nisu promenile. pa to i jeste poenta sajta, valjda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 lol naravno nisam toliki tard, ima 1,27mb :) http://img223.imageshack.us/my.php?image=74713978rs0py8.jpg kvalitet bas i nije nesto sjajan, ali barem bolje od 500x300 jos nesto: ta mala je sredjena u photoshopu, ova je or'ginal omg macane, taj rad E sad zamislite da ste bili tamo =). a zamisli da si kacio zastavu Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 ali i dalje ne zelim da verujem kad gledam onu sliku "radnici na pauzi" Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts