r0n^10 Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Rone ovo si ti kad porastes nisam ja iz te priche :) svi su u dissu pa nisu nam blizu,svi bi u nash svet,al ne damo im vizu,imamo harizmu al opet nas mrze,kurve nas jure pa krecemo se brze Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 stvarno ne kontam na shta lichi vash mozak i kako to mislite da dodjete kod nekog u grad i da ga prebijete...da sam ja u pitanju vracali bi se golishavi... ne brate...to samo dokazuje da su ili no liferi ili nemaju 2 tuche u zhivotu.. a banem sa jedniom obzervacijom onako radi reda. Kakave veze ima u kom se gradu biju? Pokusavas da kazes da ako se pokacis sa nekim i on dodje kod tebe da se peglate ko ljudi ti ces da okupis neke ortake? I sta to znaci onda leba ti? Aj objasni malo majke ti zanima me. There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 cpu 8 - 16 4gl hdx 16 - 14 iNnerfire gg o moj bozeeeeeeeeeee zasto pises nesto sto ne znash ? hdx je izgubio 16-12 jaooooooooooooooooooo majkoooooooooooooooooooooo Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 pa da si na vreme izbacio rezultate da nisi navijao za bugare bracu svoju... ne bi imali vremena da se sprdamo medjusobno idiote~~~~ sramota je da pratimo rezultate na madjarskim sajtovima ~~~~~~~~ jebo te kr1l3 mali~~~ bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 a banem sa jedniom obzervacijom onako radi reda. Kakave veze ima u kom se gradu biju? Pokusavas da kazes da ako se pokacis sa nekim i on dodje kod tebe da se peglate ko ljudi ti ces da okupis neke ortake? I sta to znaci onda leba ti? Aj objasni malo majke ti zanima me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 klebedajzne :D bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0n^10 Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 a banem sa jedniom obzervacijom onako radi reda. Kakave veze ima u kom se gradu biju? Pokusavas da kazes da ako se pokacis sa nekim i on dodje kod tebe da se peglate ko ljudi ti ces da okupis neke ortake? I sta to znaci onda leba ti? Aj objasni malo majke ti zanima me. ne,nego nebi dozvolio da bilo ko dodje u moj grad i da me ispegla svi su u dissu pa nisu nam blizu,svi bi u nash svet,al ne damo im vizu,imamo harizmu al opet nas mrze,kurve nas jure pa krecemo se brze Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 HAHAHAHHA KOBRICE ISECI OVAJ BUREK NE MOGU DA PRLJAM RUKE :D neka dodje ko god hoce svi su dobro dosli :D ima nas vise :D rone cuvaj duze ja cu krace :D bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 ne,nego nebi dozvolio da bilo ko dodje u moj grad i da me ispegla Pa kako bi ga sprecio? mnogo mi dosadno ne mogu da spavam o0 There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 bust na sajt tnx skupi 10 ortaka i izlomi lika i posalje ga kuci u HP bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 kobrica me je razocarao... navijao je za bugare protiv HDx-a... velik minus brate ~~~~ ko si ti ? koje si ti mudo ? glavno ? sta tebe boli kurac za koga cu ja da navijam ? kad ti budes isao na turniru u bugarsku neka ti tamo psuju majku srpsku i nazivaju te zemljoranikom i najamnim radnikom i ko si ti uopste ? ja sam GLAVNO MUDO !!! Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 (edited) Kobrice kako radi video bim ? AHAHAHAHA kolko se covek iznervirao jos iznapusava nekog "profesionalca" pred 20 ljudi nema sta dzentlemen :D <3 Edited November 16, 2008 by 3nzo kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 ko si ti ? koje si ti mudo ? glavno ? sta tebe boli kurac za koga cu ja da navijam ? kad ti budes isao na turniru u bugarsku neka ti tamo psuju majku srpsku i nazivaju te zemljoranikom i najamnim radnikom i ko si ti uopste ? ja sam GLAVNO MUDO !!! udji na msn jebem ti sve glupo u usta kretenska napaljena isti si kao genome i kjoot !!!!!!!!!!!~~~~~~~~ bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 (edited) Kobrice kako radi video bim ? AHAHAHAHA kolko se covek iznervirao jos iznapusava nekog "profesionalca" pred 20 ljudi nema sta dzentlemen :D <3 imas prevoz do ns-a .. kontaktiraj kojota POZ ko si ti ? koje si ti mudo ? glavno ? sta tebe boli kurac za koga cu ja da navijam ? kad ti budes isao na turniru u bugarsku neka ti tamo psuju majku srpsku i nazivaju te zemljoranikom i najamnim radnikom i ko si ti uopste ? ja sam GLAVNO MUDO !!! ne_pismen ? de_ne_pismen Edited November 16, 2008 by toma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy McKee Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 1.30 kvota da ce sale dobiti batine ko barsa danas .. Brate, sad gledam na bwin.com i pala kvota na 1.12 Pozurite narode, ulazhite pare. Ko hoce da igra iznenadjenje, kvota je porasla na 5.67 sa dolaskom igraca 'Kojot' u klub Zemun Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 tomo to je kobrica organizator idiot radio tamo... ne daj boze mene da napusava da mu napusim ivanu kurcem :D HAHAHAHAHAHA bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Moj tata radi u vojsci i ima tenk. Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 HAHAHAHAHAH za kvote... bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Tomo jel si ti igrao za onaj stari risk ? koji je vrsljao ovim prostorima pre G klana ? kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 ne,nego nebi dozvolio da bilo ko dodje u moj grad i da me ispegla jao glupavog (da ne iskoristim neku drugu rec prebice me vas 20 na sledecem turnisu xDDD) li razmisljanja... pa ako neces da se bijes lepo kazes nisam u tom fazonu i gg...i krijes se ako te trazi ili dodjes i pruzis mu ruku. a ne da sacekujes sa ortacima 1 lika koj dolazi na ferku. strasne stvari... I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Moj tata radi u vojsci i ima tenk. TAKODJE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 kad ti budes isao na turniru u bugarsku neka ti tamo psuju majku srpsku i nazivaju te zemljoranikom i najamnim radnikom i ko si ti uopste ? neka oni meni vredjaju sve... i neka ne znam sta pricaju ali ti si siptar i provereno si glasao za nezavisno kosovo... i provereno nisi ti na acc-u :D gg aj sad izbaci rezultate :D siptare bugarski... klali ti rodbinu pre 65 godina a sad im lizes rch... jado :D bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1Los Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 jao glupavog (da ne iskoristim neku drugu rec prebice me vas 20 na sledecem turnisu xDDD) li razmisljanja... pa ako neces da se bijes lepo kazes nisam u tom fazonu i gg...i krijes se ako te trazi ili dodjes i pruzis mu ruku. a ne da sacekujes sa ortacima 1 lika koj dolazi na ferku. strasne stvari... mnogo si ti naivan www.senseyeesports.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 ejel nece njega niko cekati... oni ce slucajno proci tuda :D HAHAHAHAHHAHA bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts