Jump to content

Andy McKee

The X
  • Posts

    217
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Andy McKee

  • Birthday 06/10/1986

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Male
  • Lokacija:
    RS, BiH

Recent Profile Visitors

2,619 profile views
  1. Opusteno, nisam ja lud da mislim da to TI pravis sam. Jasno mi je da je bilo malo vremena, ali svejedno je neozbiljno od koga god da je...I to "da batalim" itd...nemoj da se opterecujes, ja nisam uopste iz Srbije, niti igram CS aktivno, samo pratim scenu pa eto...primetio sam to sto sam napisao, nema potrebe da se ti pronalazis u tome. Samo ti radi svoje, siguran sam da su momci koji vezbaju CS u Srbiji i koji te poznaju tebi zahvalni na tome. Ovo moje ako moze shvatiti kao "napomenu" za iduci put. Sad je tako kako je ispalo. Poz
  2. To nema veze nikakve s tobom, ili tvojom organizacijom, niti izborom ekipa itd. Samo sam rekao da je to po mom misljenju komedija, da se takav turnir objavi dan pre, i jos kazes "nisam ni morao da pisem". Pa nije morao ni organizator WCG-a da pravi kvalifikacije, mogao je da ode on sa drugarima, ali valjda to nije cilj...Nisam ni rekao da ces ti da zaradis nesto od toga. I evo, ako moze pitanje, posto me zanima...ko je to "zvao" za SEC, jer ako se dobro secam, mnogo godina unazad je pobednik WCG-a obicno predstavljao tu drzavu na SEC-u, odakle sad ovo?
  3. Realno ako bude Srpska ekipa u polufinalu skidam kapu :) GL svima, HSBG + TeG najjaci + bar jos 7-8 kvalitetnih ekipa.
  4. Ko kaze? Kako onda igra Svedski WCG? Valjda znas da ne mozes da dobijes Svedsko drzavljanstvo dok se ne odreknes svog...
  5. Poz svima. Nisam neko vreme pisao jer sam razmisljao da li da odustanem od ove lige ili ne. Obzirom da ekipa koje sam ja planirao da igraju u ligi zele da igraju jednu ili drugu ligu, ili obe ili sta ja znam vec, odlucio sam da prvenstveno zbog kvaliteta CS scene u Srbiji ne dolazi do nekakvih podela tako da necu praviti ovu ligu i nadam se da ce se mnogo ekipa prijaviti za ligu koju pravi Du sa prijateljima. Hvala na razumevanju i molim lock.
  6. Ukrstati ne, ali ce iz prve da ispadaju a iz druge da ulaze, standardno :)
  7. Tacno tako, jer ne zelim da mi nakon 3 odigrana kola pocnu da odustaju ekipe. Ovako bas i nece odustati tako lako.
  8. Bjeka oni tebe samo loze. :) Cisto da razjasnimo, nema nikakve "pozadine", znas da ja tebe najvise volim :)
  9. Nema problema nikakvih. Ja idem sa ovim sigurno, a ako se on sa nekim odlucio da pravi neku drugu ligu, samo napred. Sto vise to bolje.
  10. Ne, on je rekao da je ja planiram 2 godine, nakon sto je juce rekao da je to bila neka njegova ideja, ali to sad nije ni bitno. Ko zeli da igra, neka igra sta god hoce. Ja ne zelim da se svadjam sa nekim oko CS-a, samo zelim da ljudi igraju i da pomognem.
  11. Bice i druga liga, ima dosta zainteresovanih. Kako sad 2 odjednom, zar nisam ja "ukrao ideju" od nekog...Iskreno, OPET mi je ovo sve palo na pamet u nedelju vece, a u utorak vec pokrenuo. Ne treba mnogo planiranja, samo neko ko hoce.
×
×
  • Create New...