Jump to content

Balkan Gaming CUP

Recommended Posts

r0n^10 said:
stvarno ne kontam na shta lichi vash mozak i kako to mislite da dodjete kod nekog u grad i da ga prebijete...da sam ja u pitanju vracali bi se golishavi...

r0n^10 said:
ne brate...to samo dokazuje da su ili no liferi ili nemaju 2 tuche u zhivotu..

a banem sa jedniom obzervacijom onako radi reda. Kakave veze ima u kom se gradu biju? Pokusavas da kazes da ako se pokacis sa nekim i on dodje kod tebe da se peglate ko ljudi ti ces da okupis neke ortake? I sta to znaci onda leba ti? Aj objasni malo majke ti zanima me.

There's some disco fans in here tonight!

sale~ said:
cpu 8 - 16 4gl

hdx 16 - 14 iNnerfire

gg

o moj bozeeeeeeeeeee zasto pises nesto sto ne znash ? hdx je izgubio 16-12 jaooooooooooooooooooo majkoooooooooooooooooooooo

Enzo says:

ja poceo se derem ceo bus me slusa

Enzo says:

ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO

Enzo says:

imam ga i na stimu bata = mali zen

Enzo says:

igraju GM vs ne znam ni ja ko

Enzo says:

i pita lik pod kojim nickom igra hamla ?

optimus said:
a banem sa jedniom obzervacijom onako radi reda. Kakave veze ima u kom se gradu biju? Pokusavas da kazes da ako se pokacis sa nekim i on dodje kod tebe da se peglate ko ljudi ti ces da okupis neke ortake? I sta to znaci onda leba ti? Aj objasni malo majke ti zanima me.

big-gangsta-izzy-two.jpg

optimus said:

ne,nego nebi dozvolio da bilo ko dodje u moj grad i da me ispegla

svi su u dissu pa nisu nam blizu,svi bi u nash svet,al ne damo im vizu,imamo harizmu al opet nas mrze,kurve nas jure pa krecemo se brze

sale~ said:
kobrica me je razocarao... navijao je za bugare protiv HDx-a... velik minus brate ~~~~

ko si ti ? koje si ti mudo ? glavno ? sta tebe boli kurac za koga cu ja da navijam ? kad ti budes isao na turniru u bugarsku neka ti tamo psuju majku srpsku i nazivaju te zemljoranikom i najamnim radnikom i ko si ti uopste ? ja sam GLAVNO MUDO !!!

Enzo says:

ja poceo se derem ceo bus me slusa

Enzo says:

ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO

Enzo says:

imam ga i na stimu bata = mali zen

Enzo says:

igraju GM vs ne znam ni ja ko

Enzo says:

i pita lik pod kojim nickom igra hamla ?

kobricaaa said:
ko si ti ? koje si ti mudo ? glavno ? sta tebe boli kurac za koga cu ja da navijam ? kad ti budes isao na turniru u bugarsku neka ti tamo psuju majku srpsku i nazivaju te zemljoranikom i najamnim radnikom i ko si ti uopste ? ja sam GLAVNO MUDO !!!

udji na msn jebem ti sve glupo u usta kretenska napaljena isti si kao genome i kjoot !!!!!!!!!!!~~~~~~~~

bez dlake na jeziku

3nzo said:
Kobrice kako radi video bim ? AHAHAHAHA kolko se covek iznervirao jos iznapusava nekog "profesionalca" pred 20 ljudi nema sta dzentlemen :D <3

imas prevoz do ns-a .. kontaktiraj kojota POZ

kobricaaa said:

ne_pismen ? de_ne_pismen

Edited by toma

r0n^10 said:
ne,nego nebi dozvolio da bilo ko dodje u moj grad i da me ispegla

jao glupavog (da ne iskoristim neku drugu rec prebice me vas 20 na sledecem turnisu xDDD) li razmisljanja...

pa ako neces da se bijes lepo kazes nisam u tom fazonu i gg...i krijes se ako te trazi ili dodjes i pruzis mu ruku. a ne da sacekujes sa ortacima 1 lika koj dolazi na ferku.

strasne stvari...

I see by your outfit, that you are a cowboy.

kad ti budes isao na turniru u bugarsku neka ti tamo psuju majku srpsku i nazivaju te zemljoranikom i najamnim radnikom i ko si ti uopste ?

neka oni meni vredjaju sve... i neka ne znam sta pricaju ali ti si siptar i provereno si glasao za nezavisno kosovo... i provereno nisi ti na acc-u :D

gg aj sad izbaci rezultate :D siptare bugarski... klali ti rodbinu pre 65 godina a sad im lizes rch... jado :D

bez dlake na jeziku

eyel^ said:
jao glupavog (da ne iskoristim neku drugu rec prebice me vas 20 na sledecem turnisu xDDD) li razmisljanja...

pa ako neces da se bijes lepo kazes nisam u tom fazonu i gg...i krijes se ako te trazi ili dodjes i pruzis mu ruku. a ne da sacekujes sa ortacima 1 lika koj dolazi na ferku.

strasne stvari...

mnogo si ti naivan [:D]

www.senseyeesports.com

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...