urgh Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 mogla si da im ostavish neku anti reklamu, onako ful osveta, ili da stavish neki qrac na istu:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 mogla si da im ostavish neku anti reklamu, onako ful osveta, ili da stavish neki qrac na istu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 haha.. razmishljala sam o antireklami.. informacija je otishla i na fb .. di drzhim i njihovu grupu.. vidim ja bitje veselo.. @topik.. otishla sam da pravim palachinke za 10oro gladnih ljudi.. oO odoh. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Otkud onda znas da su bile budalastine :o dobro je sto nisam ustao pre 15min... :(((((((((((( a kakve budalastine sanjam,to tek treba videti...zao mi je samo sto ne mogu svega da se setim kad ustanem... :)) nece da nam kaze :o ima i tu istine :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 BRAVO MARO KRALJICE ZIVOTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 smorili ste. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Mara hacker Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Kad moze Killy shto ne bi mogla Mara? :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Kad moze Killy shto ne bi mogla Mara? :) Ne seri nego aj' na pice. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 smorili ste. Pa realno si mogla da im se mnogo vishe najebesh keve od ovog, gde ti je dark side? :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Pa valjda ocekuje da joj ipak na kraju plate, pa zato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Ne seri nego aj' na pice. Ko je to dobio internet? :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 (edited) dark side? ovim samo prekratjujem tjutanje.. vishe da se preganjam sas njima netju.. nishta vishe ja od njih ne ocheqjem.. edit: bolje se krchka. Edited September 21, 2008 by LaDy BiRd ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 ajde molim vas neko da mi pomogne da ne otvaram bzvz nov topic u igrama... treba mi crack za 18 Wheels of Steel Across America.Guglao sam,ali stvarno bezuspesno,pa ako neko moze da pripomogne.hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_18...s_america.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 koje blaaa, nikako da se sastavim iako sam spavao neshto kao. odoh da se istegnem! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 dje kmon Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Ko je to dobio internet? :) Samo sam potpisao ugovor :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 vratio se iz bg-a. bio da snimim cuku u nekoj priv klinici, sve je ok, jedino moram da se cuvam visokog pritiska :) tako da np: Blaze Bayley - The Man Who Would Not Die "The Man Who Would Not Die" \m/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 OMG IMAM 3OOO POSTOVA OMG OMG OMG!1 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 RUR JE NAJBOLJI FORUM :DDDDDDD :)))))))))) neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 JEEEEESTEEEEE!! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 21, 2008 Author Report Share Posted September 21, 2008 A ima još bolje admine koji žmure na oba oka kad se spamuje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 ALI ODO JE SPAM-FREE ZONE!! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 izdrko sam posle 5 dana pauze jebena hladnoca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts