leisure Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 kolko je dobar ovaj macsaber :)))))))))) samo zbog zvuka kada se isuche sablja, vredi kupovati mac :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 pa niste moroni, sisaju se i normalni ljudi na kec trojku :) mi ilustratori fik fik brijac:))) jedino sto onda ljudi vicu white power za mnom, al nema veze brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 idem do metroa,pocinje cs malo da se igra... :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 dosao iz teretane, igrao Virtua Tenis, sada odo' do grada prvo na neko forumasko okupljanje pa posle bleja :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Ja se sisam u V :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 a? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Strashan bedak ovih dana... =[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 NE TUGUJ NEGO NAM ISPRICHAJ KAD SI SRAO KO I OSTALI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Strashan bedak ovih dana... =[ isto bro :(( -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Strashan bedak ovih dana... =[ "Kad dodje oktobar i kishe padaju..." Svi pricaju kako vlada neki virus te su svi nesto bolesni, a izgleda da ovaj napada i mozak direktno (kod mnogih). Jbg matori, preguracemo! ;) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 ja se sisam kod panjkovica i placam 1500 kinti,al ostavim 2 soma !!!1 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 cao alfa muzjak, jel mogu da te dodirnem?!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 idi ubi se. u bloku za stopedeset, penzionerka. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 kako vas to sisaju za 150 dinara? vangla na glavu pa sta viri? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 never trust a man with a hairstyle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Ja se sisham kod ortaka za bombu piva. Nakon zarastanja par meseci, mashinica na nulu,pa opet par meseci zarastanja i tako u krug :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 najposao je biti frizer.. shtricnesh tu i tamo.. i za 15tak min dobijesh 150din najmanje.. radno vreme je ajde 8h .. znachi dnevno se fina para zaradi.. kurs traje 3 meseca.. nznm koliko koshta.. al kontam da je manje od 30k dinara.. nadjesh neki lokal.. i bog da te vidi.. razmishljala sam da upishem taj kurs.. pre par godina.. al eto.. khm.. nznm da li ima ishta lakshe nego mushko shishanje.. no nema veze.. vazhno je da su frizeri napravili vajan posao od toga.. ;] uzhashno.. ali uzhasno me nervira kad me frizerka oshisha kako ona zamisli.. objasnim ja njoj shta i kako.. al eto.. uvek mora da ushere na kraju.. moja stalna frizerka nije mogla odmah da me primi.. (e da.. pazi kad mora da se zakazuje kod frizera.. fensi.. nema shta) .. i otishla kod neke druge.. sve super frizura.. ali.. morala je da stanjuje krajeve.. i tako.. mozhda na kraju upishem taj kurs.. A znaci frizerka je kriva...? Inache,do jaja sto omalovazavas frizere a ti primas babe i dede u bolnici.. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 idem da spavam uskoro glava me cepa. e da ako neko zna mozda. kad god otvorim google ostane mi ono sto sam isao browse , znam da deletujem to al privremeno samo dok opet ne udjem, kako da sprecim da mi ostaje to uopste? indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 nije me bilo neko vreme :) malo bio do zene, malo zena do mene... i tako :) sad sam upravo skontao da sam zaradio 15 dolara danas od klikova za google ads, i srecan sam kao malo majmunce :D odo da opikam koju dotu, pa da se komiram.. sutra valja raditi bota... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 crklo mi napajanje pa sam ceo dan bio bez kompa, agonija ! :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 \o/ o// \\o _o/ \o_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Svi pricaju kako vlada neki virus te su svi nesto bolesni, a izgleda da ovaj napada i mozak direktno (kod mnogih). ja nisam mogao da pricam 2 dana a sad samo kashljem i duvam nos :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 bio u metrou,izgubio vreme i pare,a drugi ljudi se zajebavaju...koliko se jebeno iznerviram zbog takvih stvari... :@@@ devojcica na ekskurziji evo vec 3 dana,neverovatno koliko mi nedostaje...jedva cekam da se vrati... :)) odoh u krpe...laku noc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 devojcica na ekskurziji evo vec 3 dana,neverovatno koliko mi nedostaje...jedva cekam da se vrati... :)) Nemoj bash toliko da je chekash,seti se mora :/ У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts