Sa1Nt Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Bio sam jutros po zapisnik o saobracajnoj nezgodi (po ko zna koji put) i gotov je zapisnik, sve je super, okrivljen je ovaj baja, on sve placa, milina, ali Vi uplatite 980 dinara kako biste dobili zapisnik.......popizdeo sam jebeno!!!!!!!!! Uzeo jebeni zapisnik, nek se zagrcnu sa mojih hiljadu dinara koje su mi oteli, mamu im jebem lopovsku! rofl :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 dobar radni dan , zavrsih posao mnoooooogo ranije od predvidjenog , sad moram da ucim ko crnac :( Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 jel ide neko na grozdjebal? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 jel ide neko na grozdjebal? :) gde se ti gasiš, brate :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 (edited) caaaarski :)))) jel bila spika, sine dragi, sta ces ti dalje u zivotu? mene nekako ta jutarnja bleja sa roditeljima asocira na to.. De nije,tera me keva da nadjem posao i da radim :))) necu vishe utajem u 8 :) ima da se prevrcem u krevetu do 12! :)))) Edited September 25, 2008 by uNkind ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 25, 2008 Author Report Share Posted September 25, 2008 gde se ti gasiš, brate :D Čovek živi mladost punim plućima! A ne ko neki :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 mladost LOLdost! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 haha a shtash volim sve ko majmun :)))) akcija - sutra do novog sada zezanje, subota sremski karlovci nedelja let za kairo olololo :PPPP najbolje u svemu je sto nikom nisam rekao da palim na odmor :) njiiihiihii Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Sinoc rastanak sa drustvom u kafani onako emocionalan :( Proveo sam neverovatnih 3 poslednjih dana :D Danas kisa i smor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 jel ide neko na grozdjebal? :) Boze zdravlja :) Cak planiramo mozda i vozom, cisto zato sto postoji velika verovatnoca da cemo se ubiti od vina, pa da ne razmisljamo :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Sinoc rastanak sa drustvom u kafani onako emocionalan :( Proveo sam neverovatnih 3 poslednjih dana :D De cesh bratori? ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Ode za UK :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 a oni za faxeve po srbiji i ko zna kad opet :( lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Poslao sam preteche pismo sezamu, ako sam vala, jel, pa da, al sam opasan jujuju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Eh, shta sam ja sve do sad radio :) Bio sam prvo do faxa da upishem drugu godinu i tu sretnem lika koji upisuje trecu i kao ja ga pitam o izbornim predmetima koje sam uzeo. On mi kazhe "brate uzeo si najtezhe... u fazonu najgori profesori..." Inache uzeo sam "Komunikacija brenda" i "Upravljanje kulturnim i umetničkim projektima " - :)) Obavim ja to i krenem do Pakoma u Balkanskoj da qpim mrtvi ex-HDD. Tamo nemaju taj koji ja hocu, odem do druge prodavnice u kralja Milana. Nadjem WD MyBook 500Gb za 6690, a ja poneo 6500 :D LOL! I onda do poshte da dignem pare... da qpim mrtvo sranje (koje usput predivno radi :**) I zamislite vracam se kuci tramvajem i neki kreten po sred tramvajske trake u bulevaru parkirao auto :))) i onda smo svi izashli i pomerali ga, ruchno :)) I tako eto sad pijem kocu i osecam se lakshe shto sam ovo podelio sa vama Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Dobro jutro! :(((( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 rofl za masovno guranje auta na bulevaru :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 I zamislite vracam se kuci tramvajem i neki kreten po sred tramvajske trake u bulevaru parkirao auto :))) i onda smo svi izashli i pomerali ga, ruchno :)) rofl :) jel vas castio tramvajista? :D sto se mojih takvih iskustava tice, moj tramvaj nije stao, samo se zakucao u juga :D Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Bar dan svima... Dosao jutros ranije na posao, isao na potpisivanje nekih ugovora, posle toga hm...nista nisam radio...olol...retki su takvi dani... Jel taj grozdjebal u Karlovcima i jel vredi se ide tamo? QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 po pricama svih koji su bili tamo, kazu da je opste ludilo (podrazumeva se da nisi antialkoholicar)... samo eto vreme da ne bude lose kao sto ce izgleda biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Jel mi verujesh probudio sam se tachno u 8 :)))) Nishta bleja, pio chaj sa kevom :D Gledao dnevnik, sad mozhda odem po novine :D Ih ceo dan imam da biram shta cu :))) :D ja jedno vreme kada sam ustajao tako nesto oko 8-9 sam isao u pekaru redovno i to fazon do konjarnika cisto sto dalje onako da prodje vreme dok sam jos bio na krstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 POPODNEVNI CAOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 dosao sa voznje, sutra polazem :D pitanje jedno, kako kad hocu sliku da stavim na forum da je umanjim onako da mora da se klikne na nju da bi se povecala? indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 pa automacki se smanjuje slika ako je preko odredjenih dimenzija, tako da ne morash nishta da radish. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 VoOdoO jesi li im rekao da ne možeš da prljaš ruke zato što si DJ ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts