Jump to content

Shta konzumirate od hrane i pica chesto?

Recommended Posts

ma maud lozi ljude :D nismo svi isti :D i lepo je reko ako se ne znojis itd onda ti treba litar ipo vode :D aj danadjemo tog lika koji se ne znoji :D i zivi u idelanim uslovima :D hvala bogu da leti pijemo svi 4 puta vise vode kao sto zimi pijemo manje vode :D svasta sa vama koje ste paranoje :D

Нема  будућности без истине.

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

e :D lol :D matori :D bash :D sam :D zajebo :D

evo ovde kalkulatora pa ko otje da se zanima nek ukucava http://nutrition.about.com/library/blwatercalculator.htm

po njemu, ako ne vezhbam i ako je vreme kakvo jeste sada, a imam 85kg treba da pijem 2.3l dnevno (poshto imam balansiranu ishranu)

samo :D rejv :D matori :D

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

nemojte se tripovati za vodu, stvarno treba puno da se popije za tako nesto, a i vecina nas je uglavnom hronicno delimicno dehidrirana, em zbog kofeina, em sto unosimo dosta soli u organizam.

znas da pijes dovoljno vode kad ti je mokraca svetlo zuta, to je to. ako je tamna, znaci da ne pijes dovoljno, ako je skoro bela, pijes malko previse, ali to nije lose, izbacujes sve toksine iz tela. sto kazu na burning man-u - piss clear!

Koliko ja znam, kole mi je svojevremeno pricao kad smo nesto diskutovali oko ispijanja vode, da je frka tipa ako popijesh 20 litara vode dnevno, jer tad to bude sa tim elektrolitima ili sta god i onda dumresh. Ali pored toga voda ne mozhe da skodi. Mada mozhe da dodje pa da nam pojasni.

Ja inache pijem dosta vode, posebno na poslu jer je onaj aparat za vodu cista navlaka :) Svako malo sipam punu chasu pa pijem. Pored toga pijem chajeve a kad razmislim cini mi se da Koka Kolu ili tako nesto nisam popio brat bratu jedno 2 meseca. Obicno u kaficu kupujem kiselu vodu. Nije nesto da se tripujem, nego mi Koca ne odgovara preterano, a ne znam sta bih drugo i onda ispadne kisela :)

dobro je sto je iko procitao sta sam ja napisao...

srpskivojnik-3.jpg

Koliko ja znam, kole mi je svojevremeno pricao kad smo nesto diskutovali oko ispijanja vode, da je frka tipa ako popijesh 20 litara vode dnevno, jer tad to bude sa tim elektrolitima ili sta god i onda dumresh. Ali pored toga voda ne mozhe da skodi. Mada mozhe da dodje pa da nam pojasni.

jel la fantana? :) ja razmishljam da to sada stavim u ofis

fallout_table.gif

E La Fantana je kul, ali su "pokvareni" pa dobro vodi računa ako uzimaš kod njih. Jesu kao profi i sve, ali te 'vataju na sitne troškove (što potvrđuje da su profi :)) i onda te ispadne skuplje nego što si mislio u početku da je. Nije to ne znam kakva razlika, ali ume da se oseti. Al' da imaju najbolje aparate imaju, plus imaš i onaj što pravi soda-vodu, strava stvar.

Alternativno možeš sam da kupiš aparat (tipa Elite :)) i jedno 10 balona vode pa šalješ "malog" svakih x nedelja/meseci po novu turu, ili da potražiš ove druge koji iznajmljuju aparate i vodu, ima ih dosta.