Kal1mero Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 ma maud lozi ljude :D nismo svi isti :D i lepo je reko ako se ne znojis itd onda ti treba litar ipo vode :D aj danadjemo tog lika koji se ne znoji :D i zivi u idelanim uslovima :D hvala bogu da leti pijemo svi 4 puta vise vode kao sto zimi pijemo manje vode :D svasta sa vama koje ste paranoje :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 e :D lol :D matori :D bash :D sam :D zajebo :D evo ovde kalkulatora pa ko otje da se zanima nek ukucava http://nutrition.about.com/library/blwatercalculator.htm po njemu, ako ne vezhbam i ako je vreme kakvo jeste sada, a imam 85kg treba da pijem 2.3l dnevno (poshto imam balansiranu ishranu) samo :D rejv :D matori :D Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 pa napolju je 30 stepeni :D moras da pijes vise tecnosti :D:D ali eto idealno vreme 2 litre leti 6 litara recimo :D ovde jedino treba da se plase ovi koka kola i majonez gikovi :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 kako :D ti :D kenjash :D Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 nemojte se tripovati za vodu, stvarno treba puno da se popije za tako nesto, a i vecina nas je uglavnom hronicno delimicno dehidrirana, em zbog kofeina, em sto unosimo dosta soli u organizam. znas da pijes dovoljno vode kad ti je mokraca svetlo zuta, to je to. ako je tamna, znaci da ne pijes dovoljno, ako je skoro bela, pijes malko previse, ali to nije lose, izbacujes sve toksine iz tela. sto kazu na burning man-u - piss clear! Koliko ja znam, kole mi je svojevremeno pricao kad smo nesto diskutovali oko ispijanja vode, da je frka tipa ako popijesh 20 litara vode dnevno, jer tad to bude sa tim elektrolitima ili sta god i onda dumresh. Ali pored toga voda ne mozhe da skodi. Mada mozhe da dodje pa da nam pojasni. Ja inache pijem dosta vode, posebno na poslu jer je onaj aparat za vodu cista navlaka :) Svako malo sipam punu chasu pa pijem. Pored toga pijem chajeve a kad razmislim cini mi se da Koka Kolu ili tako nesto nisam popio brat bratu jedno 2 meseca. Obicno u kaficu kupujem kiselu vodu. Nije nesto da se tripujem, nego mi Koca ne odgovara preterano, a ne znam sta bih drugo i onda ispadne kisela :) dobro je sto je iko procitao sta sam ja napisao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Prochitao sam ja, grbavi moj medo. :( Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 ne,cekaju koletov odgovor :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 koji ce reci da pije haalani homo-tea Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 koji ce reci da pije haalani homo-tea Jel' Stator beshe upao u kotao sa tim chajem kao beba? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Taj fazon dule, tebe niko nije razumeo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Jel' Stator beshe upao u kotao sa tim chajem kao beba? ovog wulfgara obozavam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Taj fazon dule, tebe niko nije razumeo! oh noes, opet sam neshvacen u drustvu:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Koliko ja znam, kole mi je svojevremeno pricao kad smo nesto diskutovali oko ispijanja vode, da je frka tipa ako popijesh 20 litara vode dnevno, jer tad to bude sa tim elektrolitima ili sta god i onda dumresh. Ali pored toga voda ne mozhe da skodi. Mada mozhe da dodje pa da nam pojasni. jel la fantana? :) ja razmishljam da to sada stavim u ofis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 E La Fantana je kul, ali su "pokvareni" pa dobro vodi računa ako uzimaš kod njih. Jesu kao profi i sve, ali te 'vataju na sitne troškove (što potvrđuje da su profi :)) i onda te ispadne skuplje nego što si mislio u početku da je. Nije to ne znam kakva razlika, ali ume da se oseti. Al' da imaju najbolje aparate imaju, plus imaš i onaj što pravi soda-vodu, strava stvar. Alternativno možeš sam da kupiš aparat (tipa Elite :)) i jedno 10 balona vode pa šalješ "malog" svakih x nedelja/meseci po novu turu, ili da potražiš ove druge koji iznajmljuju aparate i vodu, ima ih dosta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts