Jump to content

Shta konzumirate od hrane i pica chesto?

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Pa generalno zivim zdravo,osim shto se trujem alkholom na redovnoj pazi dakle svaki 2-3 dan sam janpi onako kvalitetno a svaki dan cirnem bar 2 piva.

Inache ovako striktno pazim na mix jela svakog dana da ima i mesa i povrca i voca i testa i mlechnih proizvoda :)

Gazirano prezirem,grickalice manje - vishe takodje :D

:D

ekstra zdrav si :)

Realno ne preterujem ni u cemu extremno (te fore 5 litara kole, 10 kafa ili 23 enerdzi drinka), al imam stalne navike - na primer posle rucka OBAVEZNO pijem kafu.

Mada uhvatio sam se da u poslednej vreme cirkam dosta piva, cak i kod kuce kupim limenke pa udri :)

sex, drugs and bio food!

Realno ne preterujem ni u cemu extremno (te fore 5 litara kole, 10 kafa ili 23 enerdzi drinka), al imam stalne navike - na primer posle rucka OBAVEZNO pijem kafu.

nije kafa štetna u normalnim količinama, koliko sam upućen. jedino ne valja ako trpaš litar mleka i kilo šećera..

Pa u principu volim puno te kopnene zivotinje da jedem. I skoro svaki obrok mi ima nekog mesa u sebi. Treba vishe te trave da jedem/pasem i tako :)

Ovako energerska pica ne pijem uopshte,gazirano takodje, pivo samo petak/subota 2-3 limenke. Pijem dnevno po neki jogurt/mleko i tako to sto je ok kontam xD

I dnevno po 2.5 litara vode unostim. Ne racunajuci sokove i cajeve i ostala sranja :O

Rider on the storm...

imas problem sa gojaznoscu?

ranije, više ne, sad sam u normali

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

pijem pivo, previse, tj ne secam se kad sam poslednji put uzeo nesto drugo ako nije bila cesmovaca. gajbi pijem vodu s cesme, ako me ne mrzi da kupim kocu. gej sokovi bez mehurica su za devojcice i to ne pijem:)

a hasam razne stvari, jebiga, otkud znam. u poslednje vreme volim bolonjeze da napravim sebi posto ih pravim gotivno i natrpam gomilu nekih sranja. kad jedem napolju, obicno idem u daf, ali da mi je bucko blizu mislim da bih umro od pice sa pilecom.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ne pijem vodu, uopste....poslednji put sam popio vode pre ~3-4 meseca, to je jako, jako lose ali jbga kad ne mogu....mislio sam da pijem mnogo koka kole ali kad vidim ove akcije tipa 4-5 litara....kk..iskulirao sam malo kocu u poslednje vreme :/ fast food, bar jednom dnevno...ali neam problema sa gojaznoscu :/ ali se iskreno plasim da ne postanem dijabeticar ://

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

imao sam i ja periode kad nisam pio vodu sto godina, mozes opusteno na koci i tako tim stvarima da blejis kolko god oces.

sto se tice nekih strahova, nemam ih, mislim, ja znam da nezdravo zivim vec jako dugo i znam da ce me to jebati u usta kad-tad i to jako, tako da jebiga, imam devizu bolje des dana car nego gon dana prosjak:) verovatno necu stici do 70 dina, al brate, volim mas, volim kocu, volim pivo, volim fast fud, volim preterano slano, volim preterano slatko...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ingens, sto bih kenjao bzvz ne ponosim se ja tim, ali ne pijem vodu, jer je uvek tu dilema , casa vode ili da uzmem kocu, pa ti pogadjaj sta izaberem...a ako nema soka uzmem kao mleko....vodu nikako ne pijem nemam ni potrebu :/

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

brate, mozes da ne pijes vodu, kazem ti da sam imao faze od tipa par meseci da nisam vodu popio. naravno, misli se konkretno na vodu, ono, cesma, rosa, jana, sta god, a ti vodu mozes da uneses sa kocom, sokovima, limunadom i neces biti zedan. znaci, ne misli se na kuliranje vode kao H2O sta li, nego kuliranje konkretne vode, ono tipa 'jesi pio vodu danas?', a ti kazes 'nisam' iako si popio sest koca i sedam nextova.

Ja bez chashe vode ni sat vreme ne mogu ^^

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

ja mogu sat vremena, realno, ja pijem malo vode, to mi i doktori kazu. ali sad u tipa poslednjih godinu dana pijem vodu, a recimo pretprosle godine sam imao ogromne periode bez pijenja vode. ali sad pijem dosta vode dnevno i to bas vode, ono cesma fazon, navikao sam, na sve covek navikne...

ne treba piti vishe od 1l-1.5l vode ako su normalni uslovi, znachi ne znoji se, nije napolju mega vrutje, ne obavlja se neka fizichka aktivnost .. jer se iovako kroz sve ostale namirnice unosi voda, tipa hleb ima 30% vode u sebi ..

@topic

navukao sam se u poslednje vreme na schweppes clear lemonade iako u zhivotu nikad nisam kupovao nishta gazirano :]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater