Sa1Nt Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 saint nema info, nego to pricha na osnovu zdravog razuma, aka iptv=veci protok, zaboravio ej samo da telekom nema nikakve veze sa zdravim razumom:) ortak mi je head admin u ispu i on ima info, pa ga tako imam i ja al' realno, ako hoce da krenu IPTV, to NECE raditi na 1.5mbit, tako da imali oni zdrav razum ili ne, morace da povecaju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 cekamo :/ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 i jedno i drugo...vodim se time sto je tako bilo sa sbbom...a i nece valjda da im ode u 1:16 :p 1:16 sux moj rodjak ima 16/1mbit i to je stvarno bezveze narocito sto placa 30E mesecno na malu nemacku platu brinem se oce li imati za hleba deci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 (edited) sam sam facepalmovo kasnije dosao je taj petnaesti :P Edited October 14, 2008 by vLaDa_ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 random facepalm picture Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 DE-JE-POVECHANJE-? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 pa niko nije rekao 15ti, recheno je da je originalno planirano za danas, to en znachi da ce danas i biti:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 chika margi glas razuma :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 (edited) Pa i ne trazhim ja to od vas lichno nego pitam ovako kao angry Serbian adsl user ;)) Edited October 15, 2008 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 ali ce zato telekom danas objaviti da ce se cena preplate za fon povecati za 300% a impulsa za 100%. ratel ce doneti odluku koja ce srushiti monopol telekoma na net i kazu da kao ochekuju smanjenje cena za 30%, to tek posle nove dine. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Pa kada kradu da kradu do zadnjeg moguceg dana !!!! Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 sa neobee sajta, a sudeci da ostali uvek reklamiraju pre nego sto telekom izbaci zvanicno, nadajmo se :P Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 to je od prosle godine xD Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 e jbga na nekom drugom forumu sam nasao sliku samo sam je prosledio. .. :p Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Mozete slobodno da prestanete da se gadjate datumima. Kad se Telekom definitivno smiluje da poveca brzine, to ce morati da najavi provajderima par nedelja unapred, kako bi isti blagovremeno mogli da obave kod njih sve shto je vezano za pojachavaje linka. I kada se to desi, za to ce vrlo brzo saznati SVI, tako da nema potrebe da se lozite na te kobajagi ultratajne "rek'o mi komshija Pera, njegov mali kreshe Radojku, a ona ide zajedno na pijac sa zenom generalnog direktora" informacije. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 ne lozimo se libo me patka....kad bude,bice na telekomovom sajtu i tjozda. Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Chovek iz lelekoma mi kaze da je za IPTV potrebno 10mbit, a da o dupliranju josh nema rechi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 kao shto vec rekoh da sam i ja chuo isto, al vidish da ovde ima vishe dubokih grla, vreme ce pokazati ko je bio u pravu:) ja bih voleo da ja grashim:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Chovek iz lelekoma mi kaze da je za IPTV potrebno 10mbit, a da o dupliranju josh nema rechi... Koliko sam ja skapirao, oni ce i pustiti toliko onima koji budu imali IPTV, ali im nece dati da za "normalan" net koriste vishe od 1.5. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 a sta bih onda ja dobio time? istu brzinu neta ? :) i boga oca da platim za iptv Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 a sta bih onda ja dobio time? istu brzinu neta ? :) i boga oca da platim za iptv a ne na "normalnom" ADSL paketu kad imas 1536/192kbit imas 20% gubitaka sa iptv ADSL ce biti ogranicen softwerski na 1536/192 tako da ipak imas dobitak 20% naravno ako ti se bas gleda iptv pogodnosti softwerskog ogranicenja su vec osetili korisnici telekomovog servisa SpeedUp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 da ali di je tu dupliranje neta onda ? :) realno ocekujem 3mb dl. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 (edited) Postoji shansa za dupliranje ovih dana, nije sigurno... Edited October 17, 2008 by `Dr. Nick Riviera` Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 e tebe ne slusamo vise samo seres nema povecanja nema ja vam kazem i onda kao postoji sansa FU :D labilna si licnost :P Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts