Naufragium Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 E BRATODJIRI NBAUFRAGUIM IMASH GLAVU KO FUDBALER ONA J GLUPI ahahaha; kakav si ti seljak.ahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Savet za Hyperian: Prekini da se tripujes i da uzimas noz,mozda ti naidje keva/baba/sestra pa ih izbodes i nabavi kuce.Po mogucstvu nekog ovara (sarplaninac,kavkaski ovcar itd) i to je to. Kako kuce, lav je bolji. You can pass the dog, no body fucks with the lion ! Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Da li si ga skenjao na kraju, Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 nije, Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 hahahah, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 , Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 mozda mu napravili zgradu gde je nekada bilo groblje, pa ga sada jebu DUHOVI Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 mozda, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 OK ljudi, ajde malo iskulirajte :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Kako kuce, lav je bolji. Evo brate cist primer,kroz moje (neogradjeno) dvoriste prolaze (degenerici) radnici iz Frikoma i Dijamanta.Sarac mi je u boxu,znaci nema sanse da ne javi da ide neko a i par puta kad je bio pusten bilo je bliskih susreta.Ja se kladim da bi udavio svakoga ko bi mu krocio na teritoriju a da ga ne poznaje. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Laki partibrejker :) I satane, prvo ogradi pa gradi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Ogradjeno je nego stoka pomerila ogradu u mom i caleotovom odsustvu.Opet sam ogradio i cekicam ih sa psom :)(malo je duza prica oko tog zemljista) Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Evo chisto da se javim na ovu temu da meni neko jutros/sinoc dok nijo nije bio kuci izneo video iz kuce,a usho je kroz proz podruma O M G :) Samo se gadno naduvao kurca jer taj video ne radi vec 2 godine Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Evo chisto da se javim na ovu temu da meni neko jutros/sinoc dok nijo nije bio kuci izneo video iz kuce,a usho je kroz proz podruma O M G :) Samo se gadno naduvao kurca jer taj video ne radi vec 2 godine imas narkomana u kuci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Neko ti provalio u kucu i uzeo samo video koji ne radi? Nista drugo? Neko se shegachi sa tobom ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Pa nisu znali da ne radi video,plus ja sam bio gajbi samo sam spavao u mojoj sobi. Generalno vidi se da nije profesionalac,verovatno je neki dzanki bio,usho na brzinu pod frkom gledao levo desno po podrumu i dnevnoj shta moze pod ruku,malo ispreturao da mozda nadje neshto vredno i uzeo je taj video, i josh par sitnih stvari tipa mp3 plejer(koji takodje ne radi fukin lol), peglu(OMG) i josh neke nebitne sitnice. U suhtini od elektronike sve najvrednije stvari su se nalazile kod mene u sobi(mob,mp4,kompa,digitalac...) a kapiram da je otvorio vrata, provalio da spavam i pobego iz kuce kad je shvatio da nekog zapravo ima u njoj. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 mogao je da te pojede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Mogao je,moracu da proverim vecheras da se nije sakrio ispod kreveta. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 mogao je da te pojebe Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Ali ne zna gde drzim kondome!21 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 (edited) mozda nosi sa sobom ? ili mu ne treba ? Edited September 13, 2008 by ch1zra Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 ovo je mozda najbolja slika koju sam video u zivotu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 mozda nosi sa sobom ? ili mu ne treba ? wtf?! [roflmao][roflmao] Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 ma ide u avatar, ovo moram da gledam svaki dan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts