AlexG Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Jos da ovaj Bole nije toliki deda pa da postavi informacije o preostalim majama.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Jos da ovaj Bole nije toliki deda pa da postavi informacije o preostalim majama.... Slazem se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 kako se "ponasaju" majice posle pranja? :) recite mi da se smanje i da cu izgledati sexy u njima :/ Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 ja ne perem nosim pa bacim samo bahato !!!!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 To znači da imaš bar jedno 20 majica "NS seme" u šteku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 i... na kraju, sta je ostalo na lageru??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Danas cu da prebrojim sve lepo ponovo, tako da ocekujte verovatno vec sutra izveštaj oko toga šta je od majica ostalo na lageru i šta se može kupiti. Samo da vidim sa nenadom da li ima neke rezervisane ili ne, pošto on neće biti tu za vikend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 i objavi spisak onih koji su ispalili !!:D da ih kamenujemo posle :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 kako se "ponasaju" majice posle pranja? :) recite mi da se smanje i da cu izgledati sexy u njima :/ Ne smanjuju se, ja sam moju i razvuko ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Eh da ja imam neku da razvučem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 ima rezervisane 2,za mene! :) posto onaj dan kad sam otisao do kancelarije,nije bilo nikog,pa mi je rekao bole da ih je sacuvao...ja sad valjda treba da se cujem sa njim da preuzmem to,neam pojma... :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 To znači da imaš bar jedno 20 majica "NS seme" u šteku. hahahahahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 ne mogu nikako da pohvalim kvalitet majici :/ Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Ja nemam pojma šta da kažem oko kvaliteta. Mislim da nije prošlo niti jedno pravljenje RUR majica, a bilo ih je dosta, da neko nije rekao da je kvalitet loš, drugi da je dobar, treći da je normalan, četvri da je strava, peti da je gori nego na buvljaku :) Valjda je i to dobro u neku ruku, nikad se nije desilo da su ga svi napljuvali :) Čak se dešava i da ja lično nisam zadovoljan baš preterano kvalitetom, a onda se javi petoro ljudi i kao "e strava su maje", i eto. Nekada smo uzimali majice "preko", nekada domaće poznate, nekada od onih koji sami šiju za veće naručioce i manje više je sve to neki prosek, gde samo gramaža znači razliku a mi uvek uzimamo one teže koje bi trebalo da su bolje. Sve u svemu, meni ove sadašnje deluju ok, ali ako uzmemo u obzir gornji pasus, to ne mora ništa da znači :) A uvek postoji i mogućnost da samo hoćeš da potpuno izminiraš majice i načiniš nas lošim ljudima, pošto si prvo kukao na slanje, onda na post express, onda na pogrešne isporuke a sad i na kvalitet :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Majice su skroz dobre, ne izlazi mi osip od njih, dobar kroj takodje I ne kaze se majici nego majica. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 INFORMACIJE O PREOSTALIM MAJICAMA I NARUČIVANJE ISTIH SU U NOVOM TOPICU! http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=52063 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 A uvek postoji i mogućnost da samo hoćeš da potpuno izminiraš majice i načiniš nas lošim ljudima, pošto si prvo kukao na slanje, onda na post express, onda na pogrešne isporuke a sad i na kvalitet :) haha nije tako.. al kroz sta smo sve prosli, samo da dobijem te majice.. dobar sam ispao! :) sto se majica tice, losh je rad. kratke su, a shiroke.. uporedite sa nekom iole normalnom majicom, i videcete :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 ^da to jeste u pravu, nekako su proporcije lose, da bi mi sirina bila dobra morao bih da uzmem neku do struka, ali dobre su overall :) Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 To je zato što ste mršavi. Tako sam i ja kukao, pre teretane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Ako je za "utehu", kod ljudi kod kojih smo sad radili mozhemo uvek da trazhimo kroj kakav god hocemo. Ovoga puta smo uzeli njihov "standardni" koji su radili za sve zhive druge. Ako je overall kvalitet ok i odlucimo da opet radimo kod njih, naredni put cemo lako modifikovati dimenzije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Meni stoje savrseno. Jos jedan prokleti dokaz da sam kratak a debeo :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts