vlada92 Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 ako me nesto na ovom ruru nervira to su odredjeni ljudi koji su uvek to da "jebeni car" i sl. kad apsolutno bilo sta smesno/ polu smesno napisu kali/lag, nhf i jedan i drugi :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 samo si ljubomoran jer smo mi kul :D pa dobro decko je li se ti u rl nasmejes na neciju dobru foru ili se smejes u sebi ?:D isto i ovde svasta :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 realno, ljubomoran si vlado! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Juuu vlado pishe ti da si mentol ispod imena :O sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 haha ja tek sada video sta meni pise hahhaaahaha Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 [roflmao] sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 (edited) brate kali ovde je mnogo dobrih fora cesto :) ne zasluzuje svaka jebeni car :D btw nikita danas 31 post smiri covece :D Edited October 29, 2008 by vLaDa_ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 (edited) IDEMOOOO JOSSSS :D Ma to je od sexa :D a odbijo sam sex da se vidim sutra sa wulfijem i voodoom :) mada ima do tad vremena :D a sad se kurcim ovde da karam ololo, kako cu da popijem ban :D Edited October 29, 2008 by Nikita sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 jebeni car :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Idi bre u tri lepe У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Ali nisi toliko kul k'o dziber sa rukama k'o u shimpanze i dobro poznatom kombinacijom 3 broja manje trenerke i Reebok classic look-alike patika. Kombo je ubitachan! A narochito nisi kul kao feget sa "vidi mama, ja sam italijanski fudbaler" frizurom i najodvratnijim bledarama koje se za novac mogu kupiti. U stvari, mozda si ti i kulji. Baci neku sliku! Placem Jebote wulfi koji si ti win od coveka sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 koji si bambi tosic :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 idd :D -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 sa sinocne slave.. boss playa' Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 licis na zeljka samardzica Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 licis na zeljka samardzica There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 wait wat?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Kili se shalio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Nadamo se ! :D There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 nisam se salio zasto bi se salio stvarno liche Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Znam da si nisi shalio zaot sam i napisao da si se shalio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 pravi si shaljivdzija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts