sinister Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 (edited) savrseno vece je upropastila slika nasih politicara, jebo im pas..... JEBOTE, jel mora ta politika, SVUDA !!1 onaj tadic glumi obamu, i daje neke dubokoumne komentare posle utakmice, tuga.. Edited October 11, 2009 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 tako je bre, idemo u afriku da sadimo papriku!!!!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 svaka cast momcima,sabili su! e ali kakvo ludilo je juce bilo argentina-peru.peruanci izjednace u 90 minutu,martin palermo (KRALJ FUDBALA) u 93 minutu umulja mesijev otpadak i posle toga peruanci sa centra pogode precku i maradona ostane najsrecniji narkoman na planeti.jbt ne propustam urugvaj-argentina u sredu ni za zivu glavu. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 savrseno vece je upropastila slika nasih politicara, jebo im pas..... JEBOTE, jel mora ta politika, SVUDA !!1 onaj tadic glumi obamu, i daje neke dubokoumne komentare posle utakmice, tuga.. da da da,boli me bre kara za vip lozhu,popushe mi kurac :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 tako je bre, idemo u afriku da sadimo papriku!!!!11 jebesh papriku, idemo da KARAMO KEVE BRE I DA OSVOJIMO!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 savrseno vece je upropastila slika nasih politicara, jebo im pas..... JEBOTE, jel mora ta politika, SVUDA !!1 onaj tadic glumi obamu, i daje neke dubokoumne komentare posle utakmice, tuga.. Taj rad. Mislim, bole nas kurac da gledamo Dachitjevo zacenjeno lice posle svakog gola. Plus sam ja gledao u nekoj kockarnici sa drugarima i oko nas gomila matoraca kojima zubi ispadaju posle svakog gola koliko se deru i zbog gola i na politichare. Stvarno odlichnu igru su pokazali. Josh ako je ona spika da su Rumuni u uzlaznoj formi, novi tim, bla bla, istinita ... Zhao mi samo shto nisam bio na stadionu, jebiga. Lepo shto smo proshli, samo da se ne obrukamo kao proshli put, i super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 11, 2009 Author Report Share Posted October 11, 2009 sad gledam na sos vestima sinisa mihajlovic:"mnogo mi je drago sto smo otisli na sp a i mnogo mi je drago sto hrvati nisu otisli na sp" hahahha kakav car ,a i realno govori ono sto vecina misli samo im je trulo da kazu javno :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 ko ih jebe Mihu su smarali bash jako pred utakmicu u Zagrebu, jer je Srbin iz Hrvatske...da je tada dao gol iz slobodnjaka pred sam kraj utakmice(a jako malo je falilo, Ladic je oduvan bio u gol, jedva je odbranio) bilo bi to najvece pisanje u ochi u istoriji fudbala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 sport je deo politike :) uvek je i bio nazalost :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 prva dva gola sam se radovao, a ostalih 3 sam bio tuzan zbog Antare zasto nece da dodje u Partizan da ih nauci pre svega samopouzdanje i igru na prvu loptu. :( jedva cekam Afriku. :) (i nadam se da igraci koji ne igraju puno proraditi, prvenstveno mislim na golmana) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 antic da dodje u partizan e stvarno bi tek onda ovo bi opravi lalalend :D sjajna tekma, bio na jugu sa drugarima, super se generalno proveli ceo dan... stvarno smo oduvali :D kad smo u opste poslednji put dali ovoliko golova ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 imam neki gadan osecaj da ce nam uleteti englezi. zreb je 25. novembra btw :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Nek nam dodje argentina, ako se uopste kvalifikuju da se osvetimo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 zreb je valjda 4. decembra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 my bad Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Jebemo! A hrvati ladno nisu otishli na SP sa realnom najboljom ekipom od kada ih ja gledam! Cak i ona shto je bila treca na SP nije bila tako dobra. Ko ih jebe! Shevcenko je zakon! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Ma, Bosna i Slovenija ce u baraz, mi idemo direktno a Hrvati su imali odlicnu ekipu. Zamislite reprezentaciju od tih igraca o_0 i ligu u toj zemlji! Kakvo bi to jebeno ludilo bilo . Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 zato su nas i rasparcali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 hamdanovic srna-ivanovic-vidic-pranjic krasic-modric-stankovic-eduardo pandev/olic-vucinic/dzeko ovo je samo sto mi je prvo palo na pamet.. a za izmene tucha! jebote pa taj selektor bi kukao od muke koga da zove..bili bi stvarno ultra jaki.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 ja bih pre stavio i misimovića u sredinu, umesto eduarda, ne igra krilo, a i olić bi bio bolji na krilu. Kolarov bi mi bio levi umesto Pranjića, napad Džeko i Vučinić, bez premca Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 ja uopste ne smem da razmisljam o tome, suze mi krecu :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 ne volim tu jugonostalgiju pogotovo kada smo se mi plasirali, a ostali nisu josh ili su ispali :) mada nam fali Vucinic, to je istina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 svi zaboravili ibisevica. meni je on bolji od olica Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Nije to jugonostalgija u nashem slucaju . Boli me paja za jugu licno, nego samo zamishljam hipoteticki kako bi to izgledalo . Ne zaboravite da bi mozda i Ibra igrao za tu reprezentaciju o_0 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 da, i Krkić možda, kako da ne :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts