Jump to content

SP 2010

alfa

Recommended Posts

• Replies 899
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

svaka cast momcima,sabili su! e ali kakvo ludilo je juce bilo argentina-peru.peruanci izjednace u 90 minutu,martin palermo (KRALJ FUDBALA) u 93 minutu umulja mesijev otpadak i posle toga peruanci sa centra pogode precku i maradona ostane najsrecniji narkoman na planeti.jbt ne propustam urugvaj-argentina u sredu ni za zivu glavu.

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

savrseno vece je upropastila slika nasih politicara, jebo im pas.....

JEBOTE, jel mora ta politika, SVUDA !!1 onaj tadic glumi obamu, i daje neke dubokoumne komentare posle utakmice, tuga..

da da da,boli me bre kara za vip lozhu,popushe mi kurac :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

savrseno vece je upropastila slika nasih politicara, jebo im pas.....

JEBOTE, jel mora ta politika, SVUDA !!1 onaj tadic glumi obamu, i daje neke dubokoumne komentare posle utakmice, tuga..

Taj rad. Mislim, bole nas kurac da gledamo Dachitjevo zacenjeno lice posle svakog gola.

Plus sam ja gledao u nekoj kockarnici sa drugarima i oko nas gomila matoraca kojima zubi ispadaju posle svakog gola koliko se deru i zbog gola i na politichare.

Stvarno odlichnu igru su pokazali. Josh ako je ona spika da su Rumuni u uzlaznoj formi, novi tim, bla bla, istinita ...

Zhao mi samo shto nisam bio na stadionu, jebiga. Lepo shto smo proshli, samo da se ne obrukamo kao proshli put, i super.

sad gledam na sos vestima

sinisa mihajlovic:"mnogo mi je drago sto smo otisli na sp a i mnogo mi je drago sto hrvati nisu otisli na sp"

hahahha kakav car ,a i realno govori ono sto vecina misli samo im je trulo da kazu javno :)

Um caruje, Dundo Maroje!

Jebemo! A hrvati ladno nisu otishli na SP sa realnom najboljom ekipom od kada ih ja gledam! Cak i ona shto je bila treca na SP nije bila tako dobra. Ko ih jebe! Shevcenko je zakon!

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Ma, Bosna i Slovenija ce u baraz, mi idemo direktno a Hrvati su imali odlicnu ekipu. Zamislite reprezentaciju od tih igraca o_0 i ligu u toj zemlji! Kakvo bi to jebeno ludilo bilo [:)].

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

ja bih pre stavio i misimovića u sredinu, umesto eduarda, ne igra krilo, a i olić bi bio bolji na krilu. Kolarov bi mi bio levi umesto Pranjića, napad Džeko i Vučinić, bez premca

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Nije to jugonostalgija u nashem slucaju [:)]. Boli me paja za jugu licno, nego samo zamishljam hipoteticki kako bi to izgledalo [:D]. Ne zaboravite da bi mozda i Ibra igrao za tu reprezentaciju o_0

da, i Krkić možda, kako da ne :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi