Jump to content

SP 2010

alfa

Recommended Posts

• Replies 899
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

repka nam stvarno jadno igra,a dva gola smo dali ne daj boze... sve u svemu nadam se samo da nisu imali resenje za bunker,a i da ce se ponoviti ono da protiv jakih igraju dobro...i onaj stankovic pod hitno mora da se izbaci iz repke,lik je sada stvarno vezara

Um caruje, Dundo Maroje!

a ko je onaj obradovic po levoj strani?

pobedili smo jadno pa sta, nismo ni blizu fudbalskim velesilama, ovo je realnost.. ne znam ni ko se vise uzbudjuje oko toga... citam komentare onih babuna sa b92 i ne mogu da verujem u kom svetu oni zive...

fallout_table.gif

ne znam sto ste svi toliko odlepili,pa ocekivalo se da ce noge da budu u grchu,da ce igrati protiv jedanaest igracha u 16 metara.Svi sad igraju fudbal,to mora da nam bude jasno.Rumunija pukne od Litvanije gajbi 3:0,Engleska jedva pobedi Andoru,Spanci jedva prebiju Bosance,Poljaci nisu pobedili Slovence,Makedonci prebiju Shkote,Italijani u 90om pobede Kipar itd itd.

Austrija je dobro igrala na EP ali sam ja mislio da je to zato sto su domacini pa kao motivacija,inace je Austrija bila ekipa protiv koje sam uvek igrao na kladionici :)

Inace sto se tice jucerasnjeg tima,ne znam sta ce Milijas tu,kao ni Obradovic.Krasic mi deluje totalno dezorijentisano.Videcemo protiv Francuza kako ce biti.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Sa velikim rezervama pratim nashu reprezentaciju, dokle god ne ode KOMPLETNA stara shkola nasheg fudbala na chelu sa Miljanicem ZAUVEK.

Ovo nema veze samo sa loshim rezultatima, nego, mnogo vishe, sa pogreshnim sistemom.

Isto kao kada komshije sa foruma navijaju da Zvezda izgubi, da bi se stvorio neoboriv razlog za pravljenje kompletnih promena.

I dovodjenje propalog trenera Antica je sviranje qurcu.

ako Ergic bude igrao prvu upucacu se.Ocekujem da Sale ili Kuzma krenu prvu umesto Milijasha.I ocekujem da Ivicu stavi levo,a nekog drugog kao stopera,jer ipak nam ne treba ofanzivni bek na tekmi sa Francuzima realno.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.