Jump to content

SP 2010

alfa

Recommended Posts

• Replies 899
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lesko nemoj lupetati gluposti molim te. Decko izabran u idealni tim Bundes Lige a ti lupash tu kao Maksim po diviziji da on ne valja! Lukovic i on su igrali shtopere na utakmici, i ne samo da su to uradili prvi put, nego su se verovatno prvi put i videli pre 10 dana u zivotu. Potpuno je bilo ocekivano da ce biti brdo greshaka i ispadanja jer nisu navikli jedan na drugog. Decko je odlican i tek ima da se vidi koliko on pere, a da ne pricam da ima 20 godina tek (puni 21 ove godine)!

to sto igra dobro u bundes ligi,znaci da je prethodne 2 utakmica i u repki odigrao? Ne pricam ti o uigranosti,isti problem je imao i sa Vidicem protiv Austrije. 1vs1 je SKROZ supalj,zalece se mnogo,a kao stoper to NE SME. Pri prijemu i predaji bre uopste nije siguran,stalno nesto juri loptu...supalj je samo tako! Tj,bio je u ove 2 tekme...ako budes imao priliku da pogledas neku reprizu,obrati malo paznju preko koga su isle akcije protivnike,pa ces sam doci da mi se izvinis sto si rekao da "lupam"...

2ch4bup.jpg

Lesko je skroz u pravu.Mislim bundesliga i nije bas nesto poznata po defanzivi,tako da to nije neko merilo,on je u idealnom timu zato sto je fazon dao skoro 10 golova a defanzivac je..Decko je kriv za gol protiv Rumuna,protiv Austrijanaca je ispadao non stop,a i juce je izgledao kao da je pao sa Marsa.Daleko od toga da kazem da je losh,ali kazhem da je uzasno odigrao.I te priche,nisu uigrani,ma dajte vishe,nema tu uigranost,zna se sta im je posao,ako ne mogu da ga ispune,lete iz startne postave i to je to.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Lesko je skroz u pravu.Mislim bundesliga i nije bas nesto poznata po defanzivi,tako da to nije neko merilo,on je u idealnom timu zato sto je fazon dao skoro 10 golova a defanzivac je..Decko je kriv za gol protiv Rumuna,protiv Austrijanaca je ispadao non stop,a i juce je izgledao kao da je pao sa Marsa.Daleko od toga da kazem da je losh,ali kazhem da je uzasno odigrao.I te priche,nisu uigrani,ma dajte vishe,nema tu uigranost,zna se sta im je posao,ako ne mogu da ga ispune,lete iz startne postave i to je to.

volim te! :D

2ch4bup.jpg

ko je na debitantskim tekmama sabio? takav ne postoji...jbg trema itd, ali decko ce biti 1 od jacih stopera za koju godinu, pa Vidic je sa 26,27 poceo da ubija...

Stanković made his international debut for Serbia and Montenegro against South Korea on 22 April 1998, scoring two goals in a 3-1 victory.

I beshe izashao u nekom 60om minuta gde je dobio nevidjen aplauz! I ne mozesh da kazesh da nije nishta spec igrao ako je ugurao 2 komada...

.

Izvor MONDO http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=138004

Postoje velika praznina, bol i nešto što je ostalo nerazjašnjeno. Još uvek je status kvo, niko ni sa kim ne komunicira, ništa se ne dešava. Nikada nisam dobio odgovor na pitanje šta je problem. Jedino sam se čuo s Miroslavom Đukićem, na moje insistiranje, i dobio sam odgovor da ne računa na mene čisto iz fudbalskih razloga. Rekao sam da se slažem, ako je zaista to razlog. Teško je prihvatiti takvu konstataciju kada pogledaš spisak na kom postoje igrači koji realno ne mogu da se porede kvalitetom, karijerom i iskustvom s onim što ja posedujem. Tada mi je bilo lakše jer sam dobio odgovor od nekog ko je sastavljao tim, ko je odlučivao i tu se priča završila", izjavio je Kežman za "Press"

[roflmao]

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !