Jump to content

SP 2010

alfa

Recommended Posts

• Replies 899
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

+ 1 @ Doca

jbt. chim neko kritikuje igru reprezentacije, automatski je ne podrzava?

ne ne... kritika je cool... ispisavanje je dzukacki...

kritika je: dugi pasovi bez zigica na terenu nemaju logike

ispisavanje je: onaj majmun od pantelica stvarno ne zna da sutne loptu... koji kurac on uopste igra... mogao je da zove kezmana!

nogu moze da odsece svako, meni je bitno da on i igra malo, fudbal

kapiras

.o/

ne... fudbal moze da igra svako, a nogu da odsece malo teze... ako ne verujes dokazacu ti... pre cu ja da zaigram fudbal nego ti da odseces nogu... :P

ne ne... kritika je cool... ispisavanje je dzukacki...

kritika je: dugi pasovi bez zigica na terenu nemaju logike

ispisavanje je: onaj majmun od pantelica stvarno ne zna da sutne loptu... koji kurac on uopste igra... mogao je da zove kezmana!

možeš samo da nam napišeš kako bi izgledala kritika na nekoga ko jednostavno ne zna da igra?

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

možeš samo da nam napišeš kako bi izgledala kritika na nekoga ko jednostavno ne zna da igra?

ne znam za takvog... ili si ti veci strucnjak od antica na primer?

uostalom nemam ja nista protiv da se kaze: ovaj ne zna da igra... lose dodaje... slabo se krece... ne ume da se otvori... (na takve komentare cu uglavnom da odgovorim posto se ne slazem sa istima, no to nije tema)...

a da ja tebe pitam... sta mislis o sledecim komentarima:

"I dovodjenje propalog trenera Antica je sviranje qurcu."

"E MOJ PANTELICU NESPOSOBNI SKOTE. NI DA TRCIS NE ZNAS, A NE DA DOBIJAS DUELE ILI NE DAJ BOZE GOLOVE DA DAJES!"

"Slazem se sa sinisterom,jebo nas Pantelic vishe,njega i Toshica na poluvreme momentalno napolje jebo ih ja! "

"NEK SU NAS NAPUSHILI, 10 MIN DRUGOG POLUVREMENA, CENTAR PRESHLI NISMO SVI BUNKER.. ZNAO SAM DA TJE JEBENI TOSHITJ DA PRODA!!1 i Krstajiiiiiiiccccc aaaaaaaaaaaaaaaaaa angel3.gif"

"PISHAAAJ! "

"zigic je najveca zabluda naseg fudbala u poslednjih par godina, beskorisni papan"

"ja ne znam kako onog pantelica nije sramota da igra "

"ovaj pantelic je debil nad debilima ... apsolutno svaki komentar njegove danasnje igre je suvishan... "

"zhigic je kanta kao i pantelic"

"najgori po meni je smrdljivi tupavi glupavi KRSTAJIC koji se odrekao repke poodavno... spor trom i glup... mrsh u picku materinu tupsone... prodao je milion lopti supalj je pravi kontre losh je 1na1... uzas..."

"mnogo nam je smesna postava danas. opet sa pantelicem, koji je opet ispao majmuncina u par navrata, i sa jovanovicem koji igra kao neki amf."

a jel znas sta ti ISTI ljudi pisu posle gostovanja u austriji??? ajde da ne trazis"

"a sta reci. odusevljen sam. "

"Kako mi je ovo lepo veche bilo,svaka im chast "

utakmica vec odavno traje... ako ti ni sada nije jasno sta je postovanje i domace vaspitanje, nece vredeti da ti trazim komentare o djokovicu... najboljem srpskom teniseru svih vremena...

@sarma

slazem se buraz, za vecinu toga sto si napisao.

ja sam rekao samo da stankovic.. moze dosta vise da da za reprezentaciju. ili mozda antic ne zna da od njega izvuce najbolje. uzeo sam inter kao primer, gde on trci kao lud i odradjuje posao kvalitetno.

sto se pantelica tice.. vidi se da se trudi, i svima je to jasno,ali je mnogo smotan jebote :) samo to, nista vise. uterace on francuzima, paz'te sta vam kazem :)

p.s. jao, kako li ce se milijash snaci u engleskoj, zivo me zanima. taj ne moze da dobije duel sa faranima a ne sa..... felainijem :D

Bring It

u napadau smo igrali dobro,imali smo stvarno dosta prilika i polu prilika. Sa druge strane,odbrana vise nego suplja. Oni su imali bar 3 jako jako lepe sanse,ali to su farani,pa nisu to iskoristili...Onaj Subotic,decko je KA-NAL!!! Protiv Austrije je apsolutno SVE islo preko njega,i samo su njega prolazili...nisam tad hteo da pricam nista,ajde kao los dan i sve,ali danas opet ista prica...Ne snalazi se,nesiguran je,ne ume da izadje kad treba,i ne koristi skok u odbrani onako kako bi trebalo...Dao gol jeste,i to lepo god,odlicno je utrcao i smestio je kako treba,ali mislim da sa njim ne moze da se igra u odbrani na ozbiljnijim utakmicama...

2ch4bup.jpg

Lesko nemoj lupetati gluposti molim te. Decko izabran u idealni tim Bundes Lige a ti lupash tu kao Maksim po diviziji da on ne valja! Lukovic i on su igrali shtopere na utakmici, i ne samo da su to uradili prvi put, nego su se verovatno prvi put i videli pre 10 dana u zivotu. Potpuno je bilo ocekivano da ce biti brdo greshaka i ispadanja jer nisu navikli jedan na drugog. Decko je odlican i tek ima da se vidi koliko on pere, a da ne pricam da ima 20 godina tek (puni 21 ove godine)!

Igrali smo dobro, onako kako treba sa obzirom da je ovaj sastav odbrane prvi put u zivotu igrao zajedno. Ova utakmica je u stvari pokazala koliko je Stankovic dobar na sredini terena u defanzivnim zadacima gde Kuzmanovic nije uspeo adekvatno da ga zameni, i on je prakticno bio najslabiji pojedinac. Napad je igrao dobro, stvorio puno shansi ali losha strana je nepreciznost. Naravno, uvek to moze bolje, a farani vishe nisu "primam 10 komada po tekmi" ekipa. Uostalom, 2 gola su primili samo od nas i Francuza dok su ostale utakmice izgubili 1:0 a Austriju cak i pobedili 1:0.

Zakljucak je da smo igrali mnogo bolje nego protiv Farskih Ostrva u Beogradu iako su farani imali 3 shanse za gol.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

sad sam video 'samo' smo 2:0 dobili farane.. nisam gledao, pa mi recite bar kako smo igrali :)

igrali smo lose, ali "samo"... oni su samo od nas dobili 2 puta po 2 komada... francuzi su igrali 1:0, a austrija 1:1 :P

@sarma

slazem se buraz, za vecinu toga sto si napisao.

ja sam rekao samo da stankovic.. moze dosta vise da da za reprezentaciju. ili mozda antic ne zna da od njega izvuce najbolje. uzeo sam inter kao primer, gde on trci kao lud i odradjuje posao kvalitetno.

sto se pantelica tice.. vidi se da se trudi, i svima je to jasno,ali je mnogo smotan jebote :) samo to, nista vise. uterace on francuzima, paz'te sta vam kazem :)

p.s. jao, kako li ce se milijash snaci u engleskoj, zivo me zanima. taj ne moze da dobije duel sa faranima a ne sa..... felainijem :D

ja stankovica ne primecujem na terenu ni u interu ni u reprezentaciji, ali jebem li ga takva je pozicija... da ne izadje ono koliko je pretrcao ne bih ni znao da je igrao...

a pantelica mi je zao zato sto taj daje preko svog maximuma... velika je lozana, igrao bi bez noge... a pljuju ga svi kao da ga je hitler pravio...

inace juce mladi farani dobili ruse sa 1:0... bedak, ali kao desava se... a onda vidim dali gol u PRVOM minutu i odbranili se... pa to je vec perverzija... ajde kao 0:0 scenario, pa neka kontra dok su svi rusi u njihovom senaestercu, ali ovako krah... tek kada mi tako neke stvari dodju do glave onda shvatim koliko smo srecni sto ovako guramo kvalifikacije...

Lesko nemoj lupetati gluposti molim te. Decko izabran u idealni tim Bundes Lige a ti lupash tu kao Maksim po diviziji da on ne valja! Lukovic i on su igrali shtopere na utakmici, i ne samo da su to uradili prvi put, nego su se verovatno prvi put i videli pre 10 dana u zivotu. Potpuno je bilo ocekivano da ce biti brdo greshaka i ispadanja jer nisu navikli jedan na drugog. Decko je odlican i tek ima da se vidi koliko on pere, a da ne pricam da ima 20 godina tek (puni 21 ove godine)!

Igrali smo dobro, onako kako treba sa obzirom da je ovaj sastav odbrane prvi put u zivotu igrao zajedno. Ova utakmica je u stvari pokazala koliko je Stankovic dobar na sredini terena u defanzivnim zadacima gde Kuzmanovic nije uspeo adekvatno da ga zameni, i on je prakticno bio najslabiji pojedinac. Napad je igrao dobro, stvorio puno shansi ali losha strana je nepreciznost. Naravno, uvek to moze bolje, a farani vishe nisu "primam 10 komada po tekmi" ekipa. Uostalom, 2 gola su primili samo od nas i Francuza dok su ostale utakmice izgubili 1:0 a Austriju cak i pobedili 1:0.

Zakljucak je da smo igrali mnogo bolje nego protiv Farskih Ostrva u Beogradu iako su farani imali 3 shanse za gol.

farncuzi im dali 2 komada? lapim lagano... ja sam bio ubedjen da je 1:0...

problem sa suboticem je neuigranost sa ostalim nasim stoperima sto se videlo i protiv austrije i protiv farana ... napad na je dosta tup tj neefikasan ... po meni nam fali jedan pixi u sredini koji zna nesto sa loptom ovako imamo klasicne zadnje vezne u sredini :/ .... bitno je da smo dobili nebitno kako smo odigrali :D

KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!!