Mickeyyy Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Stan kod hotela Palas, ima oko 50 kv (3manje sobe) 400e :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 puno bato puno jos ako uzmemo u obzir da su to dosta matore zgrade. prepuno... cg?klima?sprat?lift? If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 27, 2008 Author Report Share Posted August 27, 2008 Vratio sam se sinoc i Bgda bez nekog posebnog uspeha. Boze kakav krsh ljudi izdaju za velike pare(npr. garsonjera od max 18m2 za 300jura).;\ Moracu josh neki put da pokusham... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 cenim da ce ti najbolje biti da potrazish cimera, to ne mora da bude neko koga poznejesh, samo ljudi koji su u istom sranju kao i ti. ili mozesh da iznajmish vecu gajbus am pa da birash cimera koji ti odgovara ili vishe njih. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 27, 2008 Author Report Share Posted August 27, 2008 Ma imam cimera, ortaka koji je uchio sa mnom. Sa njim i trazim. Trazim neshto jedno-jednoiposobno do 300jura da nije daleko od civilizacije i neke normalne menze. :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 pa pazi uglavnom se stanovi pored studentskih domova izdaju enshto skuplje, znam jer stanujem pored istog, ja sad ne znam shta studirash, al ako vam pije novi beograd, onda nadjite neshto u paviljonima(10 min hoda od studenjaka sa najudaljenije lokacije 5 sa najblize) ili bez kosa koja nije losha opcija jer vam je tu odmah studenjak na novom beogradu. a sa bilo koje lokacije na bez kosi do studenjaka busom ne treba 10 min. do centra si za pola sata. naravno uvek mzoehs da se nadash da ce te ukenjati enshto u centru. al kontam da ti ej ovo shto sam rekao neka poslednja opcija aleto da znash chisto ako dodej do toga da ni to nije tako loshe. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 27, 2008 Author Report Share Posted August 27, 2008 Zajebi NBGD, meni je fax u Knezu a ortaku kod Slavije, treba nesho blize... Ici cu opet za neki dan da gledam. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 jednosoban stan za vas dvojicu ? lulz ghayz. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 drugim rechima ocesh stan u centru za vas dvoje za 300 jura. pa, ono, kao, srecno. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 sa1nt> ja sam ziveo sa dva cimera u jednosobnom stanu... to je trebalo videti da se poveruje. urgh> vrlo je realno da se nadje takav stan i do 250 eura, ali iskreno da ti kazem kasno marko na kosovo stize, stan se trazi najkasnije u julu, kraj avgusta pocetak sep je vec malo jeben If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 pa znam, zato i kazem. sve je pitanje tajminga, imam kolege koje zive dole u cvijicevoj u ogromnoj stanchugi za 300 jura. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 hm... pazi bajo ja ispadam iz ove gajbe drugog... 40ak kvadrata+20 terasa, odmah iznad cvetka... jeste u 3 lepe, ali 77/28 do centra 15-20min bez frke, tramvaj i ostalo in case of emergency, 48/55 za komandu i sl. jedino sto nema dve prostorije nego samo jednu.. kuhinja,klonja itd.. cak ne bi morao da se patis da uvodis sbb 250e btw moze i po centru do 250-300 da se nadju gajbe za dvoje, samo zavisi kolko si uporan i dokon Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Ima KLONJU??? Daj kontakt pls ne mogu vise da serem u dzbunje ispred zgrade! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Teo bih da pohvalim arhitektu mog stana koji je bacio gomilu kvadrata na neupotrebljiv prostor, uključujući tu i ogromnu terasu koja ničemu ne služi jer matorcima više niko ni ne dolazi na pijančenje leti, umesto da napravi dve klonje a ne jednu u kojoj se prčimo nas petoro. Naročito poslednjih godina kad je sestra počela da se šminka pola sata i tušira 3x dnevno. Igi, Emile, Pejo, vodite se zdravim razumom kad crtate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 nema zdravog razuma kod crtanja :) nego kod projektovanja \o/ Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Moja je recimo veća od starog rur prostora u bigzu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Zajebi NBGD, meni je fax u Knezu a ortaku kod Slavije, treba nesho blize... Ici cu opet za neki dan da gledam. a ha ha ha ha ha Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Izgleda da je Marinica pocela da duva sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 27, 2008 Author Report Share Posted August 27, 2008 a ha ha ha ha ha Shta je tachno smeshno? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Pa brate,vidis da ne mozes da nadjes stan i ti josh biras lokaciju. plus sto ceo zivot zivis u predgradju Chachka :D Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 27, 2008 Author Report Share Posted August 27, 2008 Pa brate,vidis da ne mozes da nadjes stan i ti josh biras lokaciju. plus sto ceo zivot zivis u predgradju Chachka :D "Samo" 8 godina. Atenica city! :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 A ovamo ne valja mu Novi Beograd, pojam urbane gradske sredine. Jao, jao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 27, 2008 Author Report Share Posted August 27, 2008 Atenica je deo Chachka, nije nikakvo prigradsko naselje, isto shto je npr. Munze Beogradu. Velimir Ilic mi je komshija!!!11one lol . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 pa munze jeste progradsko naselje ;) smesno mi je to sto ocekujes za male pare da nadjes super stan u centru, nbg ti daleko... itd ne bih da ispadnem hejterka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 kad ljudi kazu velika terasa meni smesno stan ~50, terasa 30 O.o pa ne.. ima sabana koji to racunaju u kvadraturu @nepismen.. atenica ne da je nije deo grada ili predgradje nego selo pored bajo.. znaci ne aka munze nego aka kaludjerica.. jeste ista opstina, ali LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts