Jump to content

Izdavanje stanova

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

cenim da ce ti najbolje biti da potrazish cimera, to ne mora da bude neko koga poznejesh, samo ljudi koji su u istom sranju kao i ti. ili mozesh da iznajmish vecu gajbus am pa da birash cimera koji ti odgovara ili vishe njih.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

pa pazi uglavnom se stanovi pored studentskih domova izdaju enshto skuplje, znam jer stanujem pored istog, ja sad ne znam shta studirash, al ako vam pije novi beograd, onda nadjite neshto u paviljonima(10 min hoda od studenjaka sa najudaljenije lokacije 5 sa najblize) ili bez kosa koja nije losha opcija jer vam je tu odmah studenjak na novom beogradu. a sa bilo koje lokacije na bez kosi do studenjaka busom ne treba 10 min. do centra si za pola sata.

naravno uvek mzoehs da se nadash da ce te ukenjati enshto u centru.

al kontam da ti ej ovo shto sam rekao neka poslednja opcija aleto da znash chisto ako dodej do toga da ni to nije tako loshe.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

sa1nt> ja sam ziveo sa dva cimera u jednosobnom stanu... to je trebalo videti da se poveruje.

urgh> vrlo je realno da se nadje takav stan i do 250 eura, ali iskreno da ti kazem kasno marko na kosovo stize, stan se trazi najkasnije u julu, kraj avgusta pocetak sep je vec malo jeben

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

hm... pazi bajo ja ispadam iz ove gajbe drugog... 40ak kvadrata+20 terasa, odmah iznad cvetka... jeste u 3 lepe, ali 77/28 do centra 15-20min bez frke, tramvaj i ostalo in case of emergency, 48/55 za komandu i sl. jedino sto nema dve prostorije nego samo jednu.. kuhinja,klonja itd.. cak ne bi morao da se patis da uvodis sbb [:D] 250e

btw moze i po centru do 250-300 da se nadju gajbe za dvoje, samo zavisi kolko si uporan i dokon

Teo bih da pohvalim arhitektu mog stana koji je bacio gomilu kvadrata na neupotrebljiv prostor, uključujući tu i ogromnu terasu koja ničemu ne služi jer matorcima više niko ni ne dolazi na pijančenje leti, umesto da napravi dve klonje a ne jednu u kojoj se prčimo nas petoro. Naročito poslednjih godina kad je sestra počela da se šminka pola sata i tušira 3x dnevno. Igi, Emile, Pejo, vodite se zdravim razumom kad crtate!

kad ljudi kazu velika terasa meni smesno

stan ~50, terasa 30

O.o

pa ne.. ima sabana koji to racunaju u kvadraturu [:D]

@nepismen.. atenica ne da je nije deo grada ili predgradje nego selo pored bajo.. znaci ne aka munze nego aka kaludjerica.. jeste ista opstina, ali LOL

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...