Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

BIo na neko vops da razbistrim glavu malo od uchenja pa sad tvrdi spavanjac!

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Mora da saceka zapisnik sa kojim ide u NJEGOVO osiguranje na procenu stete i slikanje :)

jok, ja kad sam imao sudar sam odmah odradio procenu shtete, jer shta da te josh neko zvizne u medjuvremenu ? kako cesh dokazati sta je od prvog sudara, a sta od drugog? a zapisnik ce da dobije posle 3 meseca... ja sam se sudario u julu, a ishao sam po zapisnik krajem oktobra :)

jok, ja kad sam imao sudar sam odmah odradio procenu shtete, jer shta da te josh neko zvizne u medjuvremenu ? kako cesh dokazati sta je od prvog sudara, a sta od drugog? a zapisnik ce da dobije posle 3 meseca... ja sam se sudario u julu, a ishao sam po zapisnik krajem oktobra :)

Prvo i osnovno, zapisnik mi sluzi da idem u osiguranje osobe koja je krivac za nezgodu kako bih naplatio stetu. Moje osiguranje nema veze sa tim jer ja nisam skrivio nesrecu.

Drugo, moj automobil NIJE u voznom stanju jer ne mogu da okrecem tockove u desno, tako da nema teorije da me zvizne neko u medjuvremenu. Stoji na parkingu, pokriven ciradom i drema cekajuci opravku :)

Trece, ne pada mi napamet da se cimam na svoju ruku i da procenjujem stetu jer ce oni da mi uvale kes (a tada znaju da procene stetu na mnogo manje nego sto jeste), a ja cu lepo samo da im ispostavim racun od majstora sa kojim imaju ugovor.

Do tada, nista mi nece faliti da se setam i uzivam dok je jos toplo vreme. ;)

kolko chesto se sudarash ti? :D

2x :) jednom kriv (proklizao na nizbrdici po snegu), a jednom nisam bio kriv al' je lik poteg'o vezu :)

Prvo i osnovno, zapisnik mi sluzi da idem u osiguranje osobe koja je krivac za nezgodu kako bih naplatio stetu. Moje osiguranje nema veze sa tim jer ja nisam skrivio nesrecu.

Drugo, moj automobil NIJE u voznom stanju jer ne mogu da okrecem tockove u desno, tako da nema teorije da me zvizne neko u medjuvremenu. Stoji na parkingu, pokriven ciradom i drema cekajuci opravku :)

Trece, ne pada mi napamet da se cimam na svoju ruku i da procenjujem stetu jer ce oni da mi uvale kes (a tada znaju da procene stetu na mnogo manje nego sto jeste), a ja cu lepo samo da im ispostavim racun od majstora sa kojim imaju ugovor.

Do tada, nista mi nece faliti da se setam i uzivam dok je jos toplo vreme. ;)

kao shto rekoh... tvoje osiguranje proceni shtetu -> odnesesh to njegovom osiguranju i daju ti pare or something :-) poenta, mislio sam da je samo lim taj u pitanju i da hocesh da vozish auto dok ti ne zavrshe zapisnik :)

kao shto rekoh... tvoje osiguranje proceni shtetu -> odnesesh to njegovom osiguranju i daju ti pare or something :-) poenta, mislio sam da je samo lim taj u pitanju i da hocesh da vozish auto dok ti ne zavrshe zapisnik :)

Mislim da to ne ide bas tako, tesko da ce njegovo osiguranje da ti da pare na osnovu procene tvog osiguranja, moras kod njih na procenu (naravno, obavezno sa zapisnikom)

A kod tebe je proglasena obostrana krivica, tako da je to ipak skroz drugi slucaj :)

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

mora da si zurio da stignes za 10 min do centra :))))

mjok ;-) ishao u banku :)

Mislim da to ne ide bas tako, tesko da ce njegovo osiguranje da ti da pare na osnovu procene tvog osiguranja, moras kod njih na procenu (naravno, obavezno sa zapisnikom)

A kod tebe je proglasena obostrana krivica, tako da je to ipak skroz drugi slucaj :)

nije procenjena obostrana krivica, vec sam ja kriv.

pa da, al' s'obzirom da sam ja ochekivao da njega okrive za sudar, a mene za nepropisno skretanje, rekli su mi da palim u moje osiguranje na procenu shtete ukoliko se neshto sluchajno desi u medjuvremenu :) ne znam, onda sam misinformed definitivno :)

mora da si zurio da stignes za 10 min do centra :))))

[roflmao]

срећко, купи Ладу Ниву. то је ауто за нас двојицу, који флексибилно посматрамо своје обавезе и туђа права у саобраћају.

:)

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

kako umem da napravim sebi sranje jer u zivotu ne umem da kazem "ne"...

zvao me kolega sa posla da ga zamenim u petak pre podne...i ja naravno pristanem...cak i nemam nikakve obaveze u petak,ali jednostavno nisam to planirao,i sad se nerviram kao kreten sto sam pristao...AAAAA :(((

2ch4bup.jpg

Ima, i glavna pesma sa albuma zapravo uopšte nije loša. Kad se setiš power melodija iz osamdesetih, pa onda totalni sunovrat tokom devedesetih gde su pesme "zabavne" muzike imale melodije kao da daju deci u prvom razredu niže muzičke škole da se igraju, i dok slušaš na pet mesta pomislis "PA SAD KONJU DIGNI KEY, NE ZAVRŠAVAJ REFREN KO DA JE TEMA ZA REKLAMU ZA PRAŠAK!2", ova njena je vrh za takvu muziku.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...