Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Ghay?

funny da mi je danas drugar rekao to isto zato shto sam igrao odbojku celo popodne... ;[

high?

i wish :]

Daj mi tu shemu Rami

RAMI MORA DA JE BLEJKAO SA DEVOJCHICOM

bash ste hejteri, a ja samo imao lep dan, notj, pa posle opet dan! ne znam shta vecheras do dushe :o

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Danas sam doživeo ekstazu.

Prvo sam sam uživo video plavog Bugatti Veyron-a i čuo njegov zvuk (kupio gazda firme u kojoj radim ) ...

A potom sam čuo o zvuk Toro Rosso formule dok je prolazila pored mesta gde ja radim (gospodin Bourdais je vršio promociju F1 po Parizu), gde sam se upiškio u gaće ...

KAKAV ZVUK SVETI ISUSE BOŽE !

Edited by Atomic

Drugareve sestre FTW! [:D]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Red je da odem da spavam xD

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Hehe...ja kad sam isao u skolu, nije bilo interneta :)

Sad vidim koliko je to jadno vreme bilo...:(((((

Vi ste bre srecni, imate wow, imate internet...

vi bre gtfo...

@Kreator

I gledaj da ove godine ne bude drama na kraju...lepo sedi d`ucis od prvog dana... (jao, kako sam mrzeo tu recenicu) :))

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...