Pipboy Posted July 31, 2008 Author Report Share Posted July 31, 2008 There, there, was that so hard? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 nije hard nego je nepotrebno Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 nije nepotrebno to se svuda koristi samo ste vi nashli sad da terate inat dechku Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 realno film je fascinirajuci.. mislim dosta zavisi od toga kako ste seli da ga gledate..da li vam je u glavi bilo `ovo ce biti najbolji film ikada` ili `ovo ce biti najbolji betmen` ili `ovo je samo ekranizacija tripa`.. najbolje je iskljuciti predrasude ako je to ikako moguce..licno nisam mogao da verujem da neko ovoliko nadmashi bartonovu viziju betmena, koja je bila totalni pogodak i centar..DK je pomerio granicu i to dosta..svi smo znali da je Nolan dobar reziser i da ima neverovatan osecaj i talenat za stvaranje `te` atmosfere ali ovakav uspeh svakako nisam ocekivao..sve je na mestu.. holivudski film, visoka produkcija a ovako dobar film..retkost.za aplauz u ss! Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 8/10 , dobar film Ledgerov Joker 10/10 Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Odlican film, definitivno bolji od prvog dela i bolji od mase filmova ove godine. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 odgledao danas film... ne znam...moguce da sam previshe ochekivao... film ima dva kraja...da su zavrshili nakon prvog bolje bi bilo uopste, prvi (begins) je bio "nerealniji" pa je sve bilo nekako na mestu, ovde je film previshe realan pa stripski delovi strche i deluju nerealno, van svog prirodnog okruzhenja joker je fantastichan, tu pogovora nema odlichno napisan, josh bolje sproveden u delo nurse otfit scena me prvo odushevila ali pred kraj kad izlazi iz bolnice me tako puko bedak niotkuda sto taj chovek vishe nece praviti filmove... bale nije nesto...u prvom delu je vishe glumio...sad samo prolazi kroz scene... megi dzhilenhal...nije za ovaj film. ostalo... sonar, patetika sa brodovima, govorancija na kraju i (za mene) retardirano uradjena leva strana harcijevog lica - nije toliki problem koliko to sto dopuste gledaocima da se ispumpaju pola sata pre kraja pa izgleda kao da taj deo filma siluju... film nije bolji ni od prvog bartonovog betmena a kamoli od beginsa ali zato je heath uzeo meru jacku za sve pare i da pip, u krivu si, ovde ti smeta ono sto si sam na wantedu uradio...not kewl.. AGREED http://www.imdb.com/title/tt0096895/ > http://www.imdb.com/title/tt0468569/ > http://www.imdb.com/title/tt0372784/ Quote There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Na trenutke previse potseca na bonda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 This is what happens when an unstoppable force meets an immovable object. Quote There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 prebrutalan film sigurno jedna od najboljih stvari koje su izashle iz holivuda Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 jos sam pod utiskom :)) sve ste rekli, necu da smaram, samo imam jedno pitanje » Click to show Spoiler - click again to hide... «hm.. zasto je otisao po harvija, a ne po onu ribu?! koja je btw glupa, i drago mi je sto je izgorela. drolja.. jedva cekam r5,dvdrip.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 a tako li je.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 dobar je film ... stavise odlican, ali daleko od toga da bude najbolji na imdb, kao sto je sad .. 8.5/10 Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Kraj je sažvakan pre toga je omg omg konačno film zbog koga mi nije žao što sam dao pare za bioskop makar bila poluprazna sala raspalog Ster-a \o/ Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 zar i ti sine brute? (nisam gledao film, samo trolujem:) ) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Tako to ide, prvo kola, onda žene, i na kraju trolovanje po ne-klejbezable sobama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 realno, bolje i to nego da se dene u admine! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 ovaj vudu je mnogo neodgovoran za admina, ja mozda trolujem, ali ti ne smes!11 Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 film je brutalan. iako sam imao predubedjenje, kad sam video kako izgleda joker, upravo on je najpozitivniji aspekt filma. ledger ga je odglumio briljantno, ceo onaj trip sa "new sort of criminal", njegovo ispadanje jezika .. prajsless (diskutabilno je, u svetlu njegovog roksanja, dal ga je odglumio ili nije ). kako tje sada da snime nastavak bez njega to mi nije jasno :] podlogu su lupili za sledetje filmove samo tamo. na drugu stranu bejl mi previshe nekako predrkano glumi .. a bit to much. poredjenje nekih gadgeta sa bondom je i mene smorilo, al kapiram da su to ubacili zbog lozhenja, jednostavno kanap uz pomotj koga se leti vishe nije dovoljan :) tako da to prolazi, ono shto ne prolazi jeste CSI scena sa ciglom . kraj je previshe zbrzan, haotichan (mada takav je i u prvom delu) kao da su "e moramo da se ukalupimo u taj i taj tajmfrejm". iako mi je najvishe u prvom delu smetao shto dizajn betmobila nije ostao isti, ovde postaje jasno da neke scene ne bi mogle biti snimljene sa starim modelom :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 dizajn betmobila mi je bila najbolja stvar u kecu Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 to je mozhda zato shto nisi razumeo shta je televizor kad je izashao prvi deo (sa kitonom) :] Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 dada, i kochije su bolje od automobila jer su pravljene dok se ti josh nisi ni rodio! bravo maude, pokazao si mi ko je stariji! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 bravo. ajde sad prochitaj ponovo u prvom postu shta sam napisao .. nema to veze sa tim shta je bolje nego tje za mene dizajn/izgled betmobila zauvek ostati onakav kao iz starog betmena/stripa spushten i izduzhen, a ne kao allterrain_monster_transformers truck iako scene iz ovog dela bi bilo nemogutje snimiti sa starim dizajnom. cmokisha gnezdashce Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 bravo. ajde sad prochitaj ponovo u prvom postu shta sam napisao .. nema to veze sa tim shta je bolje nego tje za mene dizajn/izgled betmobila zauvek ostati onakav kao iz starog betmena/stripa spushten i izduzhen, a ne kao allterrain_monster_transformers truck iako scene iz ovog dela bi bilo nemogutje snimiti sa starim dizajnom. cmokisha gnezdashce a ja sam rekao da mi je (dakle meni, a ne tebi) dizajn automobila sjajan, no ti si nashao za shodno da mi kazhesh kako sam mladji od tebe tako da nisam u pravu (?) da mi se svidja vishe drugi dizajn nego prvi cmokisha care sveta Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts