leisure Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Kada vam se kenja neshto o Duletu, samo pogledajte ovaj klip :)) kulturan chovek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Ako cemo poshteno, Peshic kopa nos na sred tekme lol :)) ali kakve to veze ima.. ha aj sto na terenu cacka nos :D nego kod tegeltije kad je bio u emisiji :D onako zumira ga kamera tegi mu prica a on drka onaj nos hahahhahhaaahha a na konferenciji posle tekme svaki put pravi alapsuse :D tipa pominjao je lazmea i kaze onaj LAMZA hahahhahahaha Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 LOL TRENER VAM JE GLUPI SELJA! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Kada vam se kenja neshto o Duletu, samo pogledajte ovaj klip :)) kulturan chovek мени је таква терминологија потпуно прихватљива у оваквим ситуацијама. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 pa normalna stvar hvala bogu :D medju najodvratnijim izjavama bila je izjava jeretina posle derbija kada je reko "pa ko trenira u zvezdi on mora da MRZI partizan " :D idiot :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=362614 Kolko sam upucen,delije nisu za Lukica. Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 ko je sad ovaj Lukic? Blagi boze kakvi kreteni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 ko je lukic? :))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 jebote Vladan Lukic,fudbaler bivsi Zvezdin,Mecov i ne mogu da se setim josh koga.Bio je popularan u Francuskoj neko vreme,prekinite da prdite nubare jedne. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 27, 2009 Author Report Share Posted May 27, 2009 ma pusti ih, kapiram da troluju. ko ne zna za lukica ne treba da zivi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 jebote Vladan Lukic,fudbaler bivsi Zvezdin,Mecov i ne mogu da se setim josh koga.Bio je popularan u Francuskoj neko vreme,prekinite da prdite nubare jedne. pa ja kao navijach partizana znam ko je lukic, lesko mi nije jasan :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 keve mi ne znam ko je :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 to je zato što si pravi navijač 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Leshko, tebrex, ja bi od sramote otishao na wikipediu ili na gugl, i saznao bi :/ da ne znash ko je igrao u zvezdinoj (the) shampionskoj ekipi :) ccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Pa mogu ja da pogledam na guglu,ali nije u tome poenta,zar ne? Da se pravim da znam nesto sto ne znam? A inace,sto se tice sampionske generacije,ja sam tad imao 2 godine...zar mislis da mogu da znam za nekog ko nije bio prva postava? (naravno,ako si na to mislio) @highli smaras me do jaja. Bezobrazan si,drzak,i sto je najgore dosadan. Ne diram te,ne diraj me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 leisure ti je već objasnio sve, ja ne moram.. da ne znaš osnovne činjenice, a da si prvi u svakoj diskusiji oko navijača i sl 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 jel ti vidis koliko nisi u pravu? sto se tice price o navijacima,jesam se uvek javljao,jer sam 5 godina bio veoma redovan na utakmicama,i znam sta se desavalo. Dok si ti sa druge strane,sedeo u svojoj fotelji,citao novine i sajtove,i laprdao neke svoje(medijske) verzije svih desavanja. dalje,sto se Lukica tice,NE ZNAM ko je taj lik. Jel sramota reci "ne znam"? Pa umesto toga treba da pogledam na guglu ili gde vec,pa sam onda kao prosvetljen i pravim se pametan ovde pred vama(tobom)? Ja taj komplex nemam,za tebe ne znam...uostalom,mozda si ti bas to i uradio,i sad ovde pricas o Lukicu,i potencijalnoj sestoj zvezdinoj zvezdi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 ouch http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Lukic je uvek bio smeker, taj je jeb`o Cecu dok je imala tipa 17-18 godina, kad je doslo jedro dete iz Zitoradje u Beograd :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 ја га се сећам по надимку "Шприц". био је резерва за тешке ситуације, надимак нема везе са команијом. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 jel ti vidis koliko nisi u pravu? sto se tice price o navijacima,jesam se uvek javljao,jer sam 5 godina bio veoma redovan na utakmicama,i znam sta se desavalo. Dok si ti sa druge strane,sedeo u svojoj fotelji,citao novine i sajtove,i laprdao neke svoje(medijske) verzije svih desavanja. dalje,sto se Lukica tice,NE ZNAM ko je taj lik. Jel sramota reci "ne znam"? Pa umesto toga treba da pogledam na guglu ili gde vec,pa sam onda kao prosvetljen i pravim se pametan ovde pred vama(tobom)? Ja taj komplex nemam,za tebe ne znam...uostalom,mozda si ti bas to i uradio,i sad ovde pricas o Lukicu,i potencijalnoj sestoj zvezdinoj zvezdi... ja sam Lukića gledao uživo, papku.. i jadan si mi ti navijač kad ne znaš ko je.. zbog takvih navijača kao što si i ti, koji idu na stadione, a ne znaju ko im igra klub smo i u ovom kurcu 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 ako smem da te pitam, gde si ga gledao uzivo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 и ја сам га гледао уживо. штета што више не идем на текме... :( MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 ako smem da te pitam, gde si ga gledao uzivo? u Zvezdi, gde bih ga drugde gledao, mene su ćale i deda vodili na Bajern u Beogradu, a bio sam i u Bariju, deda mi je posle rata i igrao za zvezdu dve sezone Meni je naravno žao što sam u tom periodu bio do jaja mali da bih imao neka veća sećanja, jer sam par godina kasnije tek krenuo da ozbiljnije pratim fudbal, ali jebiga, drago mi je da sam tad uopšte bio tu.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 znaci oduvek si bio pun kesa hajli :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts