LESkOpoz Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 isto sranje,bitno da je skilovan u pivu... :D vec kasnimo 5 bodova za Partizanom...extra:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Kako B92 nezvanično saznaje, trener Crvene zvezde Zdenjek Zeman podneo je ostavku posle samo dva odigrana kola u Meridijan Superligi. Loše igre i rezultati u pripremnom periodu već su uzburkale situaciju u klubu, a ništa bolje nije bilo ni početkom takmičarske sezone. Posle blede partije u Nikoziji i remija sa Apoelom (2:2), Zvezda je izgubila u Novom Sadu od Vojvodine, a u subotu je remizirala sa Banatom 0:0. koja smo nesreca od tima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 a da? Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 bitno je da je Bunja ostao.. Vidim sad da su kandidati Stepanović, matori alkos, Đukić (važi što će on da dođe u Zvezdu, kako ne) i Pižon, koji je kandidat za trenera svake godine.. crno nam se piše izgleda.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 bitno je da je Bunja ostao.. Vidim sad da su kandidati Stepanović, matori alkos, Đukić (važi što će on da dođe u Zvezdu, kako ne) i Pižon, koji je kandidat za trenera svake godine.. crno nam se piše izgleda.. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Bolje da je ostao onaj prethodni sto je bio tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 24, 2008 Author Report Share Posted August 24, 2008 jankovic, upravo.. trebalo je njega isforsirati. nadam se da nece doci ni stepanovic ni pizhon vec neko treci, ko? nemam pojma.. nemam ideju .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Ma moze doci i Sv. Petar kad sa ovim igracima ne moze nista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 ono je strashno... daj Bozhe da ispadnemo u chetvrtak, pa da se menja opet sve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 ja bi voleo da dodje Stepanovic. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 25, 2008 Author Report Share Posted August 25, 2008 kada malo bolje pogledamo, moze da pije vodu ova vitjina teorija... najnoviji update je taj da zdenjeku ostaje jos tekma sa apoelom da se 'vadi'.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 pa dal su oni normalni prave ekipu ne jednu sezonu ne jednu polusezonu vec za jedne pishljive pripreme ocekuju da trener od ovih nashih lezilebovica napravi igrace... kreteni... nek istrpe jednom loshe rezultate sa jednom dobrim trenerom... budale... ma koji jurac i gledam i nerviram se, ne znaqm sta mi to treba... sve je prslo kao i cela drzava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 To sto ste vi prsli ne mora da znaci da je sve prslo :p ,elem sta je bilo sa Zdenjekom,jel otisao ili ne ? Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 ostao je. samo pustena buva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 nije sigurno pustena bez razloga Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 poraz ! matori,istripovao si,2:2 je bilo [8D] [8D] Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 28, 2008 Author Report Share Posted August 28, 2008 danas u 20:15h prva zvanicna utiakmica na marakani.. posle dve tuzne utakmice u ligi u gostima (poraz u novom sadu protiv vose 0-2 i remi protiv banata 0-0) kao i remija u prvoj utakmici kvalifikacija za kup uefa protiv apolona na kipru 2-2, nas voljeni tim igra prvu utakmicu u sezoni na marakani. u velikoj smo krizi iako sezona nije ni pocela, prica se o ostavci zemana, dolasku/odlasku igraca, kvalitetu pojacanja, a evo sada i radikalnih poteza navijaca iako ne verujem da ima ista od toga (sem normalnog razgovora i poslednjeg upozorenja), to sto vitja cita press to je druga stvar :* cene karata su 300 sever/jug 500 istok a zapad 600dinara. ocekuje se lose vreme, tacnije, najavili su kisu i pljuskove za popodnevne sate :\ sve u svemu, nadam se pobedi i prolasku u kup uefa, posto smo, cini mi se, ipak i ovako tuzni kvalitetniji od apolona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Danas idem ma kako vreme bilo, moramo da ohrabimo team. Voleo bi makar 20 000 ljudi da bude : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 28, 2008 Author Report Share Posted August 28, 2008 tako je grle, idemo zajedno!!! nego, grujsone, ides na utakmicu? ae samnom perom i shulom ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 nemoz ohrabriti grupu debila i gubitnika. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 ajde,gl :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 srecno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Cuo sam juce da mu je neki lik lupio samar, kad su se navijaci pokoskali sa igracima na treningu. Ali ne znam sta je taj lik mislio, da nece mozda posle toga Koroman bolje da igra? Zamisljam Toplicu kako izlazi pred igrace i govori:"Niko ne sme da vas bije" :D Izgleda da ide Kastiljo u Everton. Srecno veceras! u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 idioti,umesto da otvore tribine,lupili cenu posto znaju da nam je ovo poslednja evropska tekma.. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts