domiNus Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 nekog visokog slovenca doveli, ej o cemu mi pricamo ovde?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 samo nek ode Koroman, biće dobar i taj Slovenac 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 Slovenac je dosao iz Olimpijakosa,cini mi se,mozda i zna nesto :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 31, 2009 Author Report Share Posted January 31, 2009 samo nek ode Koroman, biće dobar i taj Slovenac a burza sto je na transfer listi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 najvise mi je krivo za burzanovica. sto se milijasa tice, samo je bilo pitanje vremena. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 a dobro,vratio vam se tutoric :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 31, 2009 Author Report Share Posted January 31, 2009 milijas nigde ne ide :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 a burza sto je na transfer listi? Burza je kralj, nego je trener Čeda Čvorak pajser 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 sad kad vosha pokupi i marjana markovica i pekarica i burzu i onda nam se ispisha po faci u prolecnom delu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 shteta za Pekarica shto nije doshao u Partizan na vreme trebao nam je takav igrach umesto nekoliko balvana koje su dovodili u poslednje vreme na njegovom mestu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 wOw ovaj poslednji je u stvari turcin, musliman, tako nesto :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 (edited) :) Edited January 31, 2009 by Kal1mero Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 evo komshiluk neki chicha prodaje kartu sa genuine Maradoninim potpisom ne kaze koliko kesha...mozda nekom treba :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 slovenac je po meni najvece pojacanje ... KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 on i parker po meni, al videćemo 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 parkera nikad nisam gledo tako da ne znam :) KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 ni ja, al se kao nadam da je dobar, hvale ga :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 ma po meni je najjace pojacanje Milijas likovi se na prvoj utakmici pobili sa onim poljacima, Bozeeee :) a danas dobili Jagodinu 1-0, opet Kleo dao gol Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 5, 2009 Author Report Share Posted February 5, 2009 parkera nikad nisam gledo tako da ne znam :) a ovog slovenca si gledao ne znam, ne zelim nista da mislim, neka ONI PRICAJU NA TERENU! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 ja samo placem zasto bre Tutoric igra,ZASTO BRE,ZASTO SMO DOVELI UOPSTE PEJCINOVICA? Pa nek bude kriv za 10 golova,barem mi nece biti krivo sve dok gledam ovog tantusa koji nije mogao u Turskom prosecnom prvoligashu da igra.Jebem li mu mamu mrtvu. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 a ovog slovenca si gledao da prati se fudbal preko neta :D KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Niko nije napisao. Ode nam legenda, iznenada.. Djordje Milovanovic- Djoka Bomba... Covek je sa mojima porodicni prijatelj, radio je sa dedom u Sremu godinama. Na rekreaciji mu je pozlilo, hitna pomoc je pokusala sa reanimacijom, medjutim vec je bilo kasno :( najgore je shto je drugi sin bio sa njim u hali tad :( veliki shok za sve, stvarno.. sta je zivot:( nadam se da ce se odrzati minut cutanja na derbiju. legenda je stvarno zasluzila pomen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Nek' mu je laka zemlja. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 rip gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 3, 2009 Author Report Share Posted March 3, 2009 kleo me je odusevio na derbiju, covek se borio svih 90 minuta, dobio je dosta duela, bio koristan za ekipu. ona devetka, ou-nesto je toliko beskoristan da je to strasno, covek je vise lezao na travi nego sto je igrao.. isah na prvi pogled ok, ima snagu, tehniku... parker je malo igrao, sisic (jel to onaj slovenac) isto tako usao pred kraj, tako da jos nisam stekao neki utisak o njemu.. jel smo jos nekoga doveli??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts