cali Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago Koliko vidim, gađali su evoluciju, a ne revoluciju. Gledavši ova dva snimka i Steam stranicu, vidim: Ima više tornjeva (u demou se vidi 7 kamenih i 2 drvena tornja). Više zamki i opsadnih sprava. Putevi kojim se radnici brže kreću. Vreme ima uticaj na mapu; nepogode uništavaju useve, smanjuju domet strelaca. Ne znam da li noć ima više od koymetičkog efekta. Jedini veći novitet je sistem ispostava, gde se pominje da ćeš morati da braniš linije snabdevanja od ispostave do grada. Kako će to izgledati u praksi, ne zna se još. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago Jaoj Stronghold, jedna od omiljenih igara kad sam bio klinac...steta sto sam sad matora drtina i verovatno necu imati zivaca ni vremena 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts