Jump to content

Champions League 2008/2009

manager

Recommended Posts

• Replies 987
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jebo vas nemanja.

realno, mancester je zasluzeno prosao dalje, jes da je inter imao par okvira gola, stative, precke, ali nije to bilo to...

definitivno zasluzeno.

evo gledam penale roma-arsenal i smejem se jako, ovde niko ne zasluzuje da prodje :)

porto na guzove, jes da je bio bolji (po prilikama) al navijao sam za atletiko :\

barsa iskusno, jako... bez blama... svaka im cast. mislim da im jedino mancester moze parirati!

Ja ne znam zasto Murinjo forsira onog Bonatelija il kako se vec zove, on samo zna da se gica, dere, glumi nekog Klint Istvuda na onom terenu, majmun jedan!

I Mancester osvaja, 100%, teska masinerija! :))

A TI VUCINICU IJOOOOOOOOJ :((

Edited by Koma

roma je bila ostecena za cist penal.To je jedina mrlja u tekmi,ali naravno da sam srecan.Penali su mi bili nikad smesniji,ja nisam mogao da verujem da je Doni onako losh,predvideo sam laganu pobedu rome na penalima.Mancester lagano,nema sta,ovaj put je Inter barem uspeo i da shutne,sto je jelte i logicno kad mu je igrao Baloteli a ne debeli Adriano ili Muntari.Zivo me interesuje sta je Murinjo prdeo posle tekme.Barsa lagano,dok jedino Porto nisam ispratio tako da ne znam sta se tamo dogadjalo,ali znam da je u prvoj tekmi ispustio pobedu,tako da ono,kontam da je zasluzeno cim Mendzi tako kaze :)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

cekaj ko je imao stativu? baloteli?

i opet se pokazuje koliku naklonost sudija ima ronaldo. ciganija smrdljiva, jest dobar al je ciganshtura najgora :D

svaka chast vidicu otresao ih je kao slinu

i naravno veliki [roflmao] za vucinica naslednika deje savicevica, kako smo se smejali ljudi moji... pa ono je najgore izveden penal u istoriji LS... nadam se da mu je toti pljunuo shamarchinu

fallout_table.gif

kapiram da se vucinic dvoumio izmedju normalnog suta po sredini i potkopavanja i sutnuo izmedju toga nesto...najgori penal ikada

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

da taj rad, hteo da iskopira Totija :) i ispao debil

sta reci, Barsa zgazila mada se i Lyon borio, Porto pojeo Atletiko (da im nije Franka bilo=petarda), Arsenal i Roma gusto, a Mancester je takticki nadigrao Inter.Iako je Inter bio bolji od 15 do 45 minuta, nije Zlatan dao 2 lagana gola kao sto je trebao, mada je i ManU imao par zicera, tako da je ovo najpravedniji rez koliko god mi koji mrzimo Man pizdeli...Dok Inter ne pojaca sredinu nista nece uraditi.

~~

ti navijaj za to, ja navijam da mančester ispadne odmah [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

viljareal-arsenal / mancester-porto

barselona-bajern / celzi-liverpool

realno je da prodju mancester i arsenal,a sa druge strane 2 odlicne utakmice,i mi ponovo gledamo celzi vs liverpool(mada bi ja radije gledao bajern-barselona) =)

veoma moguce da ce opet biti 3 engleske ekipe u sf..

i u rimu barsa-mancester [:X]