togFU Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 (edited) Tim koji je nezasluzeno igrao u finalu pobedio je zasluzeno :) Svaka cast Barseloni, bili su bolji celu utakmicu. Prvi gol je nekako previse isekao Mancester, pravili su pocetnicke greske, tipa los prijem lopte, van der sar ispusta lake lopte iz ruku itd. itd... Svaka cast igracima Mancestera jer na kraju nisu plakali ko pickice :D p.s. Jel igrao jebeni Tevez prvo poluvreme ili je jednostavno bio nevidljiv? Pocetak drugog poluvremena i kaze komentator "Tevez" i ja kao wtf kad je ovaj usao? :D Edited May 27, 2009 by Neecola- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Pa i nije Dakice isto. Vidis, tvoj trol npr. (da zanemarimo ostale cinjenice, tipa da se ne zna ciji su trolovi, od tebe ili Kome, veca uvreda za inteligenciju i Stivena Sigala - ne vaditi se na laga, lag je otac za vas dvoje i tesko da njegov trol smeta ikom, buduci da je smesan, dokazano empirijski) se lagano ignorise, stoga vecinu ljudi boli penis za tebe. Komin ne, jer ja a priori dodjem na topik posle neke tekme eksitovan raznim emocijama, da bi naleteo na neki idiotski CAPSLOCKFUCKYEAHIRULEMAAAN trol, koji ima potencijal da, pri takvim pocetnim uslovima, izazove reakciju i sjebe raspolozenje u nekoj maloj, ali efektivnoj, meri. Tako da, za razliku od tvog, prostog, glupog i lakog za ignorisanje trola, njegov trol predstavlja svojevrstan abuse. Ja pokusah to da mu nagovestim al' sam dobio karu po celu (sto sam verovatno i trebao da ocekujem :/) Kapiram ja zasto ti volis Komu, jer ste oboje retardi, al' eto, cisto da primetis i ovu distinkciju izmedju vasih trolova. E NEMOJ ME JOS I TI SMARATI MAJKE TI TVOJE!! sta si se navrzao na mene kao da si nenormalan jebote, ako ti se ne svidjam zaobidji me, boze sacuvaj kakav covek! inace, ja nisam stvarno u arilju, daleko sam ja, nego sam tamo rodjen, to mi pise u licnoj karti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freenzy Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 VIVA LA BARCELONA Apsolutno zaslužena pobeda ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 zasluzeno pobeda protiv man utd-a, al ne i protiv chelsija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 KOMO ZASLUZHIO SI JEDNO TRPANJE U BULJSONA SAD :DDDDDDDDDDDDDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 27, 2009 Author Report Share Posted May 27, 2009 komo tebra, mojne sada da se vadis, pisanje po tebi sledi, hteo ti to ili ne. ja sam ozbiljan bio, ozbiljan sam i sada. sto se samo tekme tice, bravo za barselonu, kao sto je vec pomenuto, iako su nezasluzeno stigli do finala (revans sa celzijem na stamfordu) u samom finalu su objasnili mancesteru kako se igra fudbal. jedino sto smo videli od engleza to je bilo prvih 10min, znaci do gola, posle toga, samo barsa. ocekivao sam da ce se otvoriti tekma posle ranog gola, ali nista od toga. mnoooogo sam vise ocekivao od obe ekipe, pogotovo mancestera, ali taktika je odradila svoje. covek je hteo da se brani sa 9 igraca a da napada sa 6, sa runijem na krilu!!! sve u svemu gg za barsu, stvarno su prikazali najbolji fudbal ove sezone, al mogli su bre pred svojim navijacima da dobiju poslednju tekmu u ligi :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Ne znam sta serete kad mesi sem gola maltene nista nije uradio. Svaka cast Caviju, Inijesti, Pikeu i Pujolu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 HAHAHAHA,MASNOKOSI PROHEKLAO I TO GLAVOM PORED NAJBOLJE ODBRANE SHATRO HAEHAHEAHAEHAE,SLINA MOZHE SAMO DA SE PUCI JER JE TUZHAN,A SIR ALEX MOZE U ZASLUZENU PENZIJU,KOMA BRATE,JEL VISE VOLIS JAJA NA OCHI ILI JAJA NA BRADU?SRAMOTA OVAJ MANCESTER NAJVISE PASOVA IMALI RIO I NEMANDZA A PUJOL ISPAO NAJBOLJI OFANZIVNI BEK U ISTORIJI FUDBALA,VIDIMO SE KOMO,NAPUSTI SAHRANU! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Ne znam sta serete kad mesi sem gola maltene nista nije uradio. Svaka cast Caviju, Inijesti, Pikeu i Pujolu. sem toga :D bog fudbala bre. ne mogu loptu da mu oduzmu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 vidic prodao :( gg barsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 e ljudi obavezno okachite slike iz Arilja, nisam nikad bio tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 27, 2009 Author Report Share Posted May 27, 2009 gibanaja grujson i ja idemo, svi su pozvani!!!! sada, da li cemo basem ili se talimo za benzin- stvarno ne znam, ali to je najmanji problem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 AKO CE BITI DO JAJA ZEZANJE IDEM I JA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 jebote,koliko je utakmica bila dosadna...smorio sam se do jaja... u svakom slucaju,Man nije nista napravio,zasluzena pobeda Barse...GG! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 previse jadno je igrao Mancester. nisu postojali na terenu prvo poluvreme i umesto da potrce u drugom, oni igraju kao da igraju protiv Teleoptika, polako, kao da vode. Celzi moralni pobednik LS! :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Registrovao sam juga,problem solved! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 zar ne vozis stojadina :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 (edited) momci, slobodno dodjite, bacam ja jagnje bice za vas i piva i te fore i toalet gde mozete pisati u wc solju Edited May 27, 2009 by Koma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 momci, slobodno dodjite, bacam ja jagnje bice za vas i piva i te fore i toalet gde mozete pisati u wc solju dolazim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 to dule legendo! e vidite, tako i vi dodjite sa dulom, na pivce i jagnje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 zar ne vozis stojadina :D sesha kupila juga ali nema polozheno,jadan li sam:( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Ako vam treba vodic, znam ja tacno put do tamo posto jelte idem tamo svako leto :D Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 MA GDE GOD BILO ARILJE EVO NAS STIZEMOOOOOOO smorio sam se zbog kladze i tekme dojaja ali kad sam se setio da pobeda barse donosi road trip u arilje na kome cu da se deklasiram od hrane i pica odma sam se oraspolozio :) realno ne znam kako sme da se desi jednom onako ozbiljno timu kao sto je mancester da ih sokira tolko go i da zaborave da igraju fudbal..park bedan, anderson nemoz se sastavi, katastrofa..kad je uso tevke ocekivo sam brzu igru kao ono go kurac..i dalje nisu znali nista..rio i vida malo pogubljeni, evra pola nije preso..i kako onda da pobedis onu jebenu masinu za lepo igranje fudbala..gde cavi kao dirigent crta lopte po terenu i svrsava im po cufa.. i ne mogu vam opisati koliko mi je jebeno drago sto je TIJERI ANRI konacno uzeo LS..zasluzio je..kruna jedne divne karijere.. ostaje jedino zal sto je ovaj pehar zasluzio da ide u london..u vlasnistvo gusa hidinka i celzijevih igraca koji su JEDINI U SEZONi onemogucili barsu da igra..da zanemarimo kradju:) gg barsa jos samo da nabace nekog srbina u ekipu.. koma matoree pocni da spremas gozbu..dolazimo sigurno! Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 jao kako bi citirao sad one postove Kome... evo nudim golfa da se vozimo do arilja, castim gorivo!! ololol mesi nista nije uradio ? o bozhe, mesi koji ima 20 kila manje od bilo kog igraca iz manchestera prolazio pored njih i gradio se kao blesav, imao je onaj jedan sut, a da ne pominjem faul ispred kaznenog kad je zamalo barsa dala gol... u prvom poluvremenu jedino sto je uspevalo manchesteru su duge lopte u prostor, uglavnom carrickove, ne znam koji im je trebao park i anderson na terenu, skols i berba bi mnogo vise pomogli... zao mi je sto je vidic, manje vise, prodao za gol, mada to je sesnaest metara, tu mora igrac da se udvoji... rio i vidic najvise pasova u man-u, dovoljno govori o tekmi... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 (edited) to dule legendo! e vidite, tako i vi dodjite sa dulom, na pivce i jagnje! matori jel sutra ariljevdan tj danas :) btw vamos barsa gg Edited May 27, 2009 by pilauda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts