Pipboy Posted July 30, 2008 Author Report Share Posted July 30, 2008 (edited) Kako to misliš "odgovarajući topic"? Pa jel može da bude više odgovarajući od topica koji nosi naziv filma ;)?? Uostalom, poenta ovog topica nije Wanted nego nešto drugo, al mnogi maljčiki još to ne vide/kapiraju. Što se tiče filma, meni je odličan, I can't help it. Za film u čijem je fokusu preterana i nebulozna akcija, ima prilično solidnu priču, glumu, odlične efekte i nekako kul šmek od gomile sličnog smeća. A tvoj stav mi je poznat, mislim, ovo ti je lošije od Jumpera, šta tu ima još da se doda. Edited July 30, 2008 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 jaooo pocheli ste vi malo preterano da serendate po ovom forumu... neko ce morati da reaguje...uskoro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 brzo kole, brishi sve topice! neka svaki podforum ima samo jedan topic koji ce se zvati prichajte! neka ustvari bude samo jedan podforum i jedan topic prichajte iliti "prichajte o svemu" pa tamo o svemu nek prichamo Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 31, 2008 Author Report Share Posted July 31, 2008 jaooo pocheli ste vi malo preterano da serendate po ovom forumu... neko ce morati da reaguje...uskoro... Čudno da vam Dark Knight forum ne smeta uopšte Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Diskusija na ovu temu _apsolutno_ nema poentu, niti nekakvo zajednicko resenje, imho. Jer Pipboy i ima i nema poentu. Nema, jer npr. moze da dodje Starbak i da kaze nesto onak'o kao sto je rekao i tu nema sta da se prigovori, na filmu o betmenu prica se o betmenu. Mozda nekog zanima npr. misljenje nekih ljudi generalno o dk-u, pa dos'o na topik da vidi tako nesto. Ili ga zanimaju utisci/review-i generalno o filmu od tih istih nekih ljudi. Mozda ga i zanimaju neke zanimljivosti oko filma, nevezano za radnju istog itd, ali to je njihov problem, postoje i druga mesta za to. Ova prica moze ovako da ide u nedogled, pa zato i nemam nameru da je nastavljam, sve do nekih najelementarnijih pitanja tipa, koja je poenta spoilera? Neko sad moze da kaze: "Pa ja to brate znas, kad kucam u pricajte, stavim spojler pa kazem sve sto ocu o betmenu, sta da stavljam spojler na topik o betmenu", to je necije misljenje i legitimno je. Jes' da je retardirano u mojim ocima, al' ja tu nemam sta da prigovorim. Rasprava nema svrhu jer svako moze da drzi svoju stranu, jer ovde ne postoji "dobro" i "pogresno", pitanje je licne volje da l' ce taj neko hteti da otvoreno prica o radnji filma ili ne. Mozda je taj neko neki kul deckonja, i zacrtano mu je u mozgu da je to tako, kao sto je meni zacrtano npr. nesto drugo, a mozda je jednostavno retard. Dodje Pip i kaze: "Ajde nemojte tako otvoreno, stavite spojler, 3 sekunde treba", a onda svi ostali: "Lenji smo, cry us a river"(retardi), ili "mi smo misljenja da je to nepotrebno, nema potrebe da gledas ovaj topik ako nisi gledao film, ovde se prica iskljucivo o radnji u flimu, nista drugo ovde ne moze da se vidi, samo sirova prica o radnji iz filma, pa zasto da gledas topik za dzabe". Sad sam se ja istrubio kao mentol isticuci ocigledno, al' nazire se poenta. Odnosno poenta je pitanje, a pitanje je, gde je granica solidarnosti i dobre volje prema drugima, i je l' postoji? Kol'ko je meni poznato postoji, nije da je zakonom propisana, ali tu je, i ja ne vidim razlog zasto je se ne bi svako, izuzimamo retarde, pridrzavao, kao sto je to dosad, uostalom, i radjeno npr. na bilo kojem topiku o serijama, to mi prvo pade na pamet. A i realno, ova druga logka mi je malo glupa, jer gde bi onda bila granica, i sta bi je sprecilo da se ona stalno ne pomera, npr. odes na imdb, procitas review pun spoilera, i popizdis, ali nee, on samo daje svoje vidjenje filma koga je malopre odgledao, sta ti citas njegov review, ko te ter'o, sta trazis ti tu uopste?! Pa verovatno i ne bi, da je naznaceno da ima spoilere; ili neee, ti si mog'o da prestanes da citas kad si primetio, dobro ok, ali: 1) neka steta je vec nacinjeena, 2) to je sve taaako nepotrebno. Granica je otisla predaleko, neki retard je pomerio i fura svoj fazon, a resenje je bilo prosto u samom startu Ja sam naucen da lepo naznacim kad pricam nesto eksplicitno o necemu sto bi drugima poremetilo neko zadovoljstvo, pa da ne znam koji je topik, ili drustvo u pitanju. To je nesto najnormalnije kol'ko je meni poznato, zasto bi se to prekidalo, ja ne znam. S' druge strane, mozda sam ja jednostavno ipak u manjini po tom pitanju, mozda ovde neki veci broj, isto normalnih ljudi, ima neko drugo misljenje, al' ja to nisam primetio, pa ne bih znao. Nekako se na ruru uvek povede ovakva rasprava o nekim potpuno trivijalnim postupcima/pitanjima, to ponekad bude do jaja gotivno, a onda pak ponekad bude porazavajuce :( E da, sad citam ovo sto sam se iskenjao, i da lupim disklejmer, ako kojiim slucajem ovaj post podseca na nesto sto bi onaj deda bole isto tako iskenjao k'o neki profesor sa oksforda sa nosem u oblacima iznad dovera, odma' da se izvinim :D Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Ko prochita ovaj post ja mu se divim xD Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Sisaj :) Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 31, 2008 Author Report Share Posted July 31, 2008 (edited) Pa sve si lepo rekao, to sam upravo i mislio. Ja odem na DK forum da pročitam mišljenja o filmu, glumi, likovima, šta valja šta ne valja i slično (na stranu sve ostalo što može da se diskutuje o Betmen univerzumu kao takvom (odnosno više njih)). Ne odem tamo da slučajno saznam je ovaj/ova umro, da se desilo to i to, da ih je zajebo na tu i tu foru (sreća još niko nije istrtljao foru sa olovkom za koju sam čuo da je dobra, bar nečemu da se radujem u filmu). Poenta je da je DK još uvek vrlo frišak film i ne žive svi u Beogradopolisu i velikim gradovima da mogu da sutra odu i odgledaju film u bioskopu, iskulirajte dok ne prođe neko vreme ili stavljajte spoiler tagove, sve u cilju normalne komunikacije (hej, I'm all for that). Ja nikad ne navodim ništa eksplicitno a da ne zveknem velika SPOILER slova kad me mrzi da tražim kako se uključuje (jer je na većini foruma drugačije rešeno). Uostalom, zar ne postoji nezvanično pravilo da se nove epizode Losta ne komentarišu (eksplicitno) dok ne prođe 24/48 sati da svi skinu i pogledaju, zašto tamo taj princip može da funkcioniše a ovde ne (da znam ovo je film, a ne serija, ali neki cooldown period treba da postoji). @Teach Ne treba da se diviš, umem ja i više da pročitam odjedanput. Edited July 31, 2008 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 apsolutno je isto sto sam spojlovao poslednjih 10 (DESET) sekundi betmena koji su realno "NEBITNI" u filmu i ti koji si spojlovao ceo film... ye right... Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Vidi ovog Jungle-a sto me proziva, ccc. @Lag Otvori jedan topik samo za sebe, na primer "Lag u carstvu filma", evo ja ti garantujem da ga niko nece obrisati. Naravno samo ako ce to da smiri tvoje pubertetske pobude, ako nece, onda nemoj. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 31, 2008 Author Report Share Posted July 31, 2008 apsolutno je isto sto sam spojlovao poslednjih 10 (DESET) sekundi betmena koji su realno "NEBITNI" u filmu i ti koji si spojlovao ceo film... ye right... Kao prvo, nisi jedini koji spoiluje tamo, kao drugo, kako ja da znam da su nebitni (i zašto je nebitni pod znacima navoda, jel znači da su ustvari bitni??) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 znaci da su izuzetno bitni za sledeci film o betmenu... ovde je to samo epilog, takoreci uvod u novi film... to je isto kao da ti je neko spojlovao kad je batman begins izasao "E JEBOTE JOKEROVA KARTA BICE JOKER U SLEDECEM FILMU" u sustini nebitno za celu pricu OVOG filma Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 @Lag Otvori jedan topik samo za sebe, na primer "Lag u carstvu filma", evo ja ti garantujem da ga niko nece obrisati. Naravno samo ako ce to da smiri tvoje pubertetske pobude, ako nece, onda nemoj. hvala ti na super ponudi svetski mega care. ne mogu reci da nije primamljiva ali morao bih da primetim da je moja nezrelost mnogo veca od toga i da mi takav topic ne bi bio dovoljan. voleo bih kada bi se tema zvala "lag i njegovi obozhavatelji" i kada bi svi chlanovi foruma morali barem 100 postova da ostave u tom topicu da bi bilo gde drugde mogli bilo shta da pishu (i, naravno, da se drzhe teme). poenta celog topica je ustvari da vidim tebe kako se zapravo slozhish sa nekim oko nechega. uh al bi to bilo neobichno, a? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 ako cemo iskreno, usrali ste topic o betmenu. JA IDEM NA TO DA JE OVAJ ZIV NE NE, GRESIS, JA MISLI DA JE OVAJ ZIV!! i tako.. prestao sam da ga citam posle 3.strane Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 OK ljudi, ajmo polako ... šta je bilo bilo je, molim vas da se iskontrolišete. Prvo, pip, starbače i ekipo, nema potrebe da se svađate jer manje više govorite slične stvari, samo na različitu stranu. Stoga vas molim sve da nadalje koristite spojlere i da samim tim sačuvamo iznenađenje o radnji nekog filma ljudima. Isto tako, ako vidite topic o filmu najbolje je da ga preskočite ako ga niste pogledali i plašite se da će vam nešto otkriti (mada i kad čovek uđe na topic može da vidi da li neko spojluje ili ne). Laže, realno, o čemu se radi sa tobom? Nema potrebe da smaraš, ako ti je jedan topic obrisan (ja ne znam), a moguće da je to urađeno ako neki sličan već postoji ili ti je topic jednostavno spojen sa tim nekim drugim. Ako je obrisan, ok, napiši PM koletu ili kome već i pitaj ga što je to tako, ne moraš nas na to podsećati u svakom drugom topicu. Naravno, ovo se odnosi i na sve druge koji nisu pomenuti u postu a ovde su postovali ono što nije primereno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 topic mu je mergovan na prichajte sta ste gledali u trenutku kada je nakon 12h postojanja imao preko 20 viewova i nijedan reply jer je u pitanju bio godinu dana stari film koji il ljudi nisu gledali il nisu hteli da prichaju o njemu ili su vec prichali o njemu u okviru, oh pazi sluchajnosti, prichajte sta ste gledali topica to sto neko misli da ima veca prava od vecine pa kad se prema njemu ophode kao prema ostalima nadje se uvredjen i pogodjen, nije moj problem a ta pricha o spojlerima se vodi vec x meseci i neko precutno pravilo je, zaista, da se spojleri stavljaju ali i da se ne ulazi na topice tipa lost ili bsg ako ne zhelite da vam neko ne spojluje misterije tj spojleri na pochetku sluzhe da stite vecinu od pojedinaca, kasnije kada je potrebna zastita pojedincima na njima je da se sami stite unfair? such is life... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 topic mu je mergovan na prichajte sta ste gledali u trenutku kada je nakon 12h postojanja imao preko 20 viewova i nijedan reply jer je u pitanju bio godinu dana stari film koji il ljudi nisu gledali il nisu hteli da prichaju o njemu ili su vec prichali o njemu u okviru, oh pazi sluchajnosti, prichajte sta ste gledali topica lol film trenutno ide u bioskopima kod nas i postavljen je u 2 ujutru a kad sam ustao u 10 nije ga bilo a ovo nije prvi put da mi nestaje topic o filmu proshli put je isto kolence uradio i onda se na "prichajte" ozbiljno diskutovalo o filmu "topik je imao samo 20 viewova" jebo mater to sto neko misli da ima veca prava od vecine pa kad se prema njemu ophode kao prema ostalima nadje se uvredjen i pogodjen, nije moj problem DAAAAA DAAAAAA TAKO JEEE AAAAAAAAA DAAAA Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 31, 2008 Author Report Share Posted July 31, 2008 (edited) Što se mene tiče, možete da brišete ovaj topic, ja sam njime rekao svoje. Svima kojima sam upropastio užitak gledanja, jebiga, don't hate the player, hate the game. On the side note, i dalje mislim da je vrlo dobar film. Edited July 31, 2008 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 osmeh obojici =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 SVE NAM OBRISHI AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 (edited) @ topic Inace film je polu-djubre. Ovo kao da je pomesan Matrix , Fight Club, Ace Ventura, Fast and Furious, I snajperista u jedan film. Film je po meni 80% komedija, ne znam da li to treba da bude. Ima li neko link za Wanted strip na Rapidu? Ili neki dobar torrent. Edited August 1, 2008 by Nikita Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 film je totalno djubre, masina za heklanje koja dobija konac iz nebesa i sije tajni kod sa imenima ljidi koji moraju biti ubijeni lol nikada nisam video gluplju pricu,+360 stepeni let metkova, kubure koje imaju opticki nisan koji vidi kroz zgrade i preko 10 km i pogadja tacku x , 10000000 pacova bombi mislim jbt ajde kao jedan pacov da moze da sjebe dosta stvari pa je kao tajno oruzije koje je tesko detektovati ali ona fora sa kamionom i istovarivanjem istih ffs...... bolje uzeti raketu i raketirati i ostale bespotrebne nebuloze................ Quote /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Ja cu morati da pogledam taj film onda, jer po vashim opisima deluje kao sjajna zabava :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 SVE NAM OBRISHI AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA e bash necu smisao mog zhivota je da dodjem na forum i kochim tvoje nejake korake ka virtuelnoj socijalizaciji... please... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 (edited) Ima li neko link za Wanted strip na Rapidu? Ili neki dobar torrent. Shta ti vredi kad vi pogane crnchuge ne umete da chitate? edit - zaboravih da vam socijalni radnik pomaze sa takvim stvarima, here you go little niggra - http://isohunt.com/torrent_details/4636279...ted?tab=summary Edited August 1, 2008 by Wulfgar Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts