dramatic Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 (edited) nista sad posto smo prvi navijamo da zvezda ipak dogura do f4 kako bi se igralo u areni.Ako ispadne sanse za arenu su minimalne a u Zadru se igra sve samo ne kosarka. P.S sms derbi je ipak njihov :)) Edited February 8, 2009 by dramatic Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 ali koj je klosar vujosevic da ulazi na teren prekida nam napad i sudije ga ladno ne iskljuchuju, a pritom mozhesh sve da mu prochitash sa usta shta govori istom ... i zadnji napad 7 sek pre kraja je bio faul chist ka' suza. buaahahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 jel neko video leska? :))) Video ga ja, sa devojcicom je gledao i navijao za partizan . We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 za sada su sva 3 tima iz nashe grupe, prvi i neporazeni u svojim grupama(Real, CSKA, Milano) Jako bitna utakmica protiv Unikahe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 A u Pioniru su sve 3 ekipe pale(realno i CSKA koji se na preveliku srecu izvukao) tako da se moze ocekivati tesan mec sa Unikahom ili pak neko veliko iznenadjenje i smireno privodjenje utakmice kraju :) GOGOGO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 pade i unikaha :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Partizan! We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Znachi neverica, ludovao sam pored kompa dok sam gledao u shkoli, gleda me ceo fax ne veruju kroz koji delirijum prolazim. hahaha. Svaka cast momci! Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 vratio se sad (napokon nasao kartu), neverovatno....10 godina zivota ode.... svaka cast ! :D -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Mislio sam da će vas stići to što ste se indijanisali poslednju četvrtinu,al' izvukoste se nekako,gj :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 JA VOLIM CRNO BELE TO PONOSNO KAZEM SVIMA VOLIM TO SLAVNO IME I DIVIM SE SAMO NJIMA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 onaj tepic je morao da promasi 2 slobodna na pet razlike :D al dobro gg Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Ma govnar, uvek sjebe neshto jebem ga u usta... We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 mislio sam da cete da izgubite posto sam vas singlirao u hendikepu,a hendikep je bio 1,tako da je zivot nasao kako da se poigra sa mnom,a i da vi budete srecni :))) Sve u svemu,gg. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Uf bas je bila atmosfera u Pioniru, ali pojeli su mi zivce :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Dobismo garantovano mesto u EL na barem jos 2 sezone a vrlo verovatno i na 3, dok ce jos neka nasa ekipa imati nekoliko mogucnosti da dodje do mesta u EL. IDEMO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 ode nam kosarka u jos veci kurac :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 A cek sad idemo direktno u EL ? A do sad smo ishli uvek na kvalifikacije ili... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 17, 2009 Author Report Share Posted February 17, 2009 Mne... Nego ne moramo da osvojimo titule ove godine da bismo ishli u EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Mne... Nego ne moramo da osvojimo titule ove godine da bismo ishli u EL... ali je pozeljno, jer dobijamo bodove za osvajanje trofeja, pa ce nam to znachiti u nekom narednom periodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 kom narednom periodu ?:D domace prvenstvo je sviranje kurcu :D pa samim plasmanom u top16 partizan dobija vise bodova nego osvajanjem nase lige :D sto implicira da smo najebali :D (zvezda) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 pa dobro ,igracete vi 2012 valjda kad se prosiri EL :p Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 (edited) kom narednom periodu ?:D domace prvenstvo je sviranje kurcu :D pa samim plasmanom u top16 partizan dobija vise bodova nego osvajanjem nase lige :D sto implicira da smo najebali :D (zvezda) Konkretno za tachno 3 godine ce, eventualno, osvajanje jadranske lige ove godine, doneti benefit Partizanu. a evo shta kaze realni trener zvezde Pešić: "Partizan zaslužio Evroligu" Trener Crvene zvezde Svetislav Pešić izjavio je da je "Partizan ove sezone najbolji klub na našim prostorima". Pešić je, komentarišući odluku Skupštine Evrolige prema kojoj je Partizan praktično obezbedio učešće u najjačem evropskom takmičenju još najmanje dve sezone, rekao za 'Sportski žurnal' da "bi u Evroligi trebalo da igraju timovi koji su to zaslužili rezultatima" i dodao da "u ovom trenutku to zaslužuje samo Partizan." "Znam da se zvezdašima moje mišljenje neće svideti ali Partizan je i ove godine najbolji klub na našim prostorima. Zvezda prvo mora da stvori klub, tek smo počeli da pravimo tim. Tek kada ostvarimo ta dva zadatka možemo da razmišljamo o igranju u evropskoj eliti," rekao je Pešić. "Kada bi se Evroliga igrala tako što se okupe dva biznismena, pozovu jednog trenera i rade jednu sezonu onda ona ne bi brojala 24 nego 84 kluba. Svi bi mogli da igraju. Uvek zastupam ideju da Evroligu igraju timovi koji su to zaslužili rezultatima. U ovom trenutku iz Srbije to jedino zaslužuje Partizan. Ostali treba da se bore," kaže trener Crvene zvezde. Boldovani deo je kljuchan. edit: trenutno bodovno stanje....Partizan 74 boda, Hemofarm 28, FMP 22, Crvena zvezda 14 Edited February 18, 2009 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts