domiNus Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 jel ima neko srpske titlove za poslednje dve epizode treceg serijala? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Takodje i meni potrebni, aj kad neko nadje nek okachi link. Mogu i hrvatski poshto mislim da ce oni pre izaci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Evo izashao za 5. http://www.prijevodi-online.org/index.php?...d=116&s=sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 SERIJA SABIJZOORRRRRRRR!!!!! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 Krenula je ova sezona kao smor u najavi, ali evo sad odgledah 10. epizodu i tako sam jebeno napaljen da gledam jos. brutalan liticovisach Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 10, 2008 Author Report Share Posted December 10, 2008 Ovaj zavrsetak sezone je epski! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Zar nema i sledece nedelje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 ima, stator misli na više epizoda koje čine završetak sezone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 10, 2008 Author Report Share Posted December 10, 2008 Kako ovaj Ivan sve zna, ljubi ga majka pametnog :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 jebi ga, izbacuješ poruke ko dos, al naučio sam da interpretiram... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 General Stator čita drajv C! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Ma ok skontao sam nego reko da nema nekih drugih informacija da nece biti ili tako nesto sta ga znam ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Pretero si! Cekam zadnju da vidim sta ce biti sa skinerom. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Dobra je sezona 03! Mada, malo me je poceo da smara ceo taj "Dexter ce uvek naci resenje" scenario, al dobro, cekamo sledecu sezonu. » Click to show Spoiler - click again to hide... « Jedno pitanje/komentar, odgovorite mi ako znate, (mozda je glupo pitanje, moguce da sam zaboravio sta se tacno desavalo na pocetku sezone): 1.Zasto je miguel bas toliko lagao dextera? Da ga ovaj nauci kako da ubija? Ako je to razlog, kako je on znao da je ovaj "pro" ubica? Jer je tek kasnije kad su postali "prijatelji" ovaj to otkrio, a do tada je dexter bio samo covek "koji je sasvim slucajno osvetio njegovog brata". (zabranjen odgovor "video mu je to u ocima" :)) A i ono mislim, ako je ceo taj "prijateljstvo trip" bio samo da bi ovaj ubio onu tuziteljku, onda jebiga, mogao je za to vreme dok je muvao dextera da nauci 630 nacina da ubije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Treca sezona po mom mishljenju ne moze da se poredi sa prve dve... Mada je moguce da to kazem zato shto sam gotovo u cugu odgledao prve dve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 meni se sviđa pravac u kojem se kreće dekster kao lik, a sama fabula jeste smorila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Meni je treća baš dobro legla, i najbolja mi je od sve tri do sad Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 lol xD Za sad jos nisu zasrali motku da mozes reci aj dosta vise. Tako da, jedva cekam sledecu sezonu :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 OK, ali zar svaki serijal ne prati po jednu knjigu, barem u nekim osnovama? Na to sam mislio. Ako se toliko razmimoilaze, onda ništa, moja loša. pa ne, prva sezona je pratila knjigu sve drugo je plod rada scenarista @topic radnja u trecoj sezoni je pomalo gej jer dexter nema dostojnog nemezisa (kao shto je imao u prve dve) ali kako ivan reche - dexter je car i golema mu pisha mene ovo podseca na hellsing u kom je alucard prvo pwnovao, onda se smirio, onda se pojavljivao ali neshto nezadovoljavuje malo i na kraju je zasijao tako da smo se skenjavali shto nema josh. mislim da su malo spustili loptu kada su skontali da ce sigurno praviti josh par sezona, chisto da bi ovako neki efekat stvorili Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 chisto da se ubacim,jel zna neko koja sezona je sad na rtl ? inache mnogo je dobra serija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 i kad pocinje emitovanje sledece sezone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Ako pricas o ovoj sto svi skidamo preko neta, nece sigurno pre oktobra/novembra naredne godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 jbt ovaj Dexter aj mogu da mu oprostim sto je "serial" al' 'incest' Dexter and his sister have gotten hitched! http://www.eonline.com/uberblog/watch_with...penter_are.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 pa ne bi bio incest ni da se prcaju u seriji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 ^ :))) VILICA FTW :D Al ozbiljno, meni je ona odvratna sa tom vilicom, ok u seriji sam tolerisao to sto za nju vazi da je dobra riba, takav je scenario jebiga, al realno ne mogu da verujem da se neko lozi na nju, bolje da je smuvao plavusu (omg zaboravio sam kako se zove u seriji:/) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts