nikita_ Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Hello ! Aj em bek. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Umoran sam k'o pas! Ceo dan sam bio u Jagodini, radio sa calom i nisam zavrshio jebeni posao! :\ Sutra, sabajle, prvo za Beograd na uzimanje nekakvih mera pa opet u Jagodinu. Ako se vratim pre ponoci bice dobro... jbg it's payback time! ;] . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 batko mladić gnahahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Opa, reklama za Gameplay pred film u bioskopu, ima se može se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 moj grad se raspo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 fina bleja veceras, bio do metroa pazario neke gluposti, malo csa pa na kunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 woohoo! "sportski" dan na ushtju...fantastichno opustanje =o) Jel sam ostavio dovoljno za moje dve Coca-Cole ? :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Ne, ali smo to kompenzovali tako smo smo onoj ruznijoj i brkatijoj kelnerici dali tvoj MSN, email i voodoov telefon, uz napomenu da trazi marka. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 u kakvom sam samo kanalu vec neko vreme...nigde ne izlazim,nista ne radim...devojcica mi se vraca za 10dana,mozda cu onda malo oziveti... danas sam dosao sa posla,legao u 6,i sad ustao...sutra radim prvu,e ne vidim nacin da ja sad opet zaspim...bice veselo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 u kakvom sam samo kanalu vec neko vreme...nigde ne izlazim,nista ne radim...devojcica mi se vraca za 10dana,mozda cu onda malo oziveti... Isto sranje,samo ce tebe bar devojchica da se vrati,a meni nema ko :( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 :ochikokrofne: tako mi i treba kad sam spavala od 05-17h .. u zg sve oke.. proshlo beZ problema.. samo shto su sad pooshtrili na granicama.. chike policajci na hr granici su rigorozniji.. nisu doshli u bus.. nego smo morali da izlazimo na onoj vetrometini.. proveravali su nas u bazi podataka.. chak su jednog choeka vratili.. ujna skoro pazarila opel astru.. samo mi nije jasno.. shto fakat je ugradila plin na takva kola.. no.. nema veze.. sve u svemu oke 3dana provedena.. sad tumaram po netu.. dok me ne uhvati prvi san.. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 :ochikokrofne: tako mi i treba kad sam spavala od 05-17h .. u zg sve oke.. proshlo beZ problema.. samo shto su sad pooshtrili na granicama.. chike policajci na hr granici su rigorozniji.. nisu doshli u bus.. nego smo morali da izlazimo na onoj vetrometini.. proveravali su nas u bazi podataka.. chak su jednog choeka vratili.. ujna skoro pazarila opel astru.. samo mi nije jasno.. shto fakat je ugradila plin na takva kola.. no.. nema veze.. sve u svemu oke 3dana provedena.. sad tumaram po netu.. dok me ne uhvati prvi san.. Mozda zato sto je benzin 112 dinara a plin 50? :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 fakat kuzhish bash je guba gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 fakat kuzhish bash je guba a za kaj podjebavas kad znas da ce doc' podcrtnik i vristat za ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Dakako. Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 kafana konza :D Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 kojih 12ak dana :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 dobro jutro RADNI narode!!! ja ne znam koja jos budala danas radi pored mene... ustajem,a napolju monsun...znaci STA SE DESAVA SA NASOM KLIMOM??? Sutra bi lagano mogli i tornado da ocekujemo,a verovatno i pijavicu na sred Dunava ili Save... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Uff... Juche od 8 ujutru do 9 uveche bio u Kragujevcu na King Of Eurpe Drift-u... predobro... predobro... legao sinoc oko 10,sad sam ustao nije mi zdobro :) Jel zna neko u koliko sati igramo finale u obojci? ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 brate kom obojci kom opanci brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 probudio sam se do jaja ranooooo ocu jos da spavam a tuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Glavobolja enormnih razmera vec 2 dana ... kafetin ne pomaze ... razmisljam o nekakvoj lobotomiji ili slicnoj gluposti da i se resio ove bede od bola :(((( Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 brate kom obojci kom opanci Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Kolko mrzim kad ovako ustanem,a udovi me bole kao da su me celu noci shutirali skinksi neki. A glava mi je od olova,a ochi hoce da mi izripe iz glave xD У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 omg koje vece vinjak + apsint + tekila a kod kuce krenulo sa pivom... I jos ustao rano sada da idem na jezero a bagra ispalila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts