manager Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 znaci nisi je oprco? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Nije stigla pasta shuta da se skuva :/ djole emotivac :))))) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 \o/ LOVE IS IN THE AIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR \o/ JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dosla,pricali normalno,o glupostima tako,i ja posle 10min pitao sta se desava...kaze da su joj ova 2 dana bila nikad odvratnija,i da joj nikako nije bilo dobro...da je shvatila da me mnogo voli,i da joj mnogo nedostajem u svakom trenutku...i sad je sve supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer !!! :))))))))))))))))))))))))))) eto, ako ništa barem nećeš da se nerviraš oko 20:45 kad bude kraj tekme, i kad bude 3-0 za Kiprane 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 uf drago mi sto si srecan, iskreno; i nemoj da se ljutis, ali posle cele price jedino sto mi prolazi kroz pamet je "mrsh u kurac kurvetino" to bas to Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 znaci nisi je oprco? SAD CE OPET DA SE BLEJKAAAAAAAAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Ja sam mojoj ribi rekao da ne osecam isto sto i pre, a caka je u tome sto je ona smislila da idemo na more zajedno a meni se ide sa drustvom. hihohohuhohiho Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Exi, dužnost mi je da te opomenem da ga manje zajebavaš. Ja sam mojoj ribi rekao da ne osecam isto sto i pre, a caka je u tome sto je ona smislila da idemo na more zajedno a meni se ide sa drustvom. hihohohuhohiho Sad mi dođe da izbacim veći hejt nego Draško na onoj temi, al biće mi žao kasnije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 ovaj exi skroz poludeo jbt :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 posle godinu i 8 meseci dosadi jedna riba voodoo. posebno sto smo se vidjali svaki dan.. par puta svaki dan :// zadnjih par meseci je bila tu redje, bila je u subotici pa sam mogao da izlazim i sl, al dok je bila tu zapostavio sam bio drustvo kao papucar (ne kazem da mi je bilo lose).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 моја ми није опрала веш. нешто се распада у Великом Поретку Ствари. сутра путујемо, а није опрала веш. нисам чак ни тражио да га опегла. ђаво сере на велику гомилу. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 sad sam usto' o.O ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 To je zato sto imas ghay telefon pa te ne smatra za pravog muskarca :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 To je zato sto imas ghay telefon pa te ne smatra za pravog muskarca :P takes one to know one... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Coko, preti ti vudu.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Zar nemate vi neke diskretnije nacine da nekome kazete da ste mu dodali 10% na warn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 da nema ove klime sad bi dumro verovatno pocelo da mi ispred ociju izlaze milion tackica Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 baci drogu vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Zar nemate vi neke diskretnije nacine da nekome kazete da ste mu dodali 10% na warn? Pa i nisam mu dodao ništa na warn, opominjem ga usmeno. Kili, uradi 10 sklekova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 e vidis kretao sam bio da radim i uradio 2 i pocelo je da mi izlazi sve to Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Exi, dužnost mi je da te opomenem da ga manje zajebavaš. VUDU TEBRA,MNOGO SI TI PUSTIO MUDA,SISAJ KARU I LET RUR TO BE RUR ! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 jbt koje znojenje. uspeo sam nekako da se izmuvam da se oshisham u sred srede :] sretjom nije bilo mnogo frke koje zahteva urgent razradu pa mi je bilo dopushteno inache bi bio tarzan za 2 nedelje kad se vratja frizerka :] ne znam kako mi vishe nije muka kompa, u proseku sam za njim po 12+ moratju da odmorim od istog kad dodjem gajbi :| ne bih da mrachim, al ti fazoni otje pije netje pije samo sluti na jedno. pogotovo aspekt, 2 dana se smorila pa kao shtatje.. al kapiram, da ti je prvi put rekla da vishe nikad ne zheli da te vidi, a sada doshla sa istom prichom danas ti bi sve ovo prvo zaboravio. znam iz lichnog iskustva, al isto tako mogu da predpostavljam i shta tje biti. jedino shto mogu da kazhem je da se veza nikada ne podgreva (pogotovo duga), jer ukus vremenom postaje sve bljutaviji. al dobro to zavisi i od zheludca koji husa, mlad zheludac trpi sve :) rekoh da netju da mrachim al ispade da upravo to radim .. sorry :( • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Ovaj cile voli da se nekom ispisa po snesku vise nego leba da jede :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 pa ti to vidish kao ispishavanje po sneshku, ja bih to nazvao savet ili mishljenje, al avaj ovde to ne postoji jer uvek kad odgovarash na nechiji post ti si mladji, a on stariji, ti manje znash, a on vishe, njegov kurac je tvrdji, a ti ni nemash kurac .. i naravno hejt, hejt, hejt. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Slazem se sa Maudom,realno,sad te zavukla do jaja. Kontam da nece proci 2 meseca i opet ce poceti da ti prodaje price kako to nije to,bar tako bude u preko 90% slucajeva :/ Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 baci drogu... ...djavo li je popi!!11 :D @Lesko Sad samo oprezno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts