Jump to content

Uhapshen

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

кокице СПРЕМНЕ!

кокакола СПРЕМНА!

чегртаљке, пиштаљке и трубице СПРЕМНЕ!

УДРИ МИЋО!!!

:)

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Ako su ovo leprikoni pitam se shta su bili oni demonstranti 5tog Oktobra? Ista da goveda su divaljala po gradu i 5tog oktobra.

Kada demokrate protestvuju onda je to opravdano i ne mora da se "najavljuje unapred" a kada druga strana protestvuju onda nije.

Kolicina licemerja u srbiji je dostigla nenormalni nivo a za sve su krivi mrtvi politicari.

mislim da postoji razlika izmedju protestvovanja jer su pokradeni izbori i gneva koji je izazvan time shto se to deshava vec 28. put i shto te niko ne jebe ni dva posto (pa nasilju pribeci morash) i protestvovanja jer se isporuchuje ratni zlochinac...

koliko se secam pre petog oktobra svaka demonstracija se ovde svodila na to da dodje neko pa kazhe "ovo nije u redu" a onda posle njega neko (tipa balashevic) uzme pa peva i tako... a shta ce ovi postici time shto ce da bacaju baklje i lome glinene skulpture keve ti?

Edited by LaG

neka osoba glupak hehe

Лагиша, неко је за тебе ратни злочинац, док је за неког другог тај исти херој.

и хапшење се дешава по 28. пут, и њих нико не јебе, па насиљу прибећи (ће морати).

шта би било да убију неког пандура коцкама повађеним са улице, као 9. марта? како би реаговала "демократска" власт?

или да спале рецимо парламент?

гадне нам се ствари спремају...

Edited by Ignis Dei

Style over subsistence

Sve je to ok lagisha slazem se ja sa tobom. Po meni je paljenje skupshtine ipak bilo nepotrebno a hteo sam samo da ukazem na to da ista goveda koja sad pale su palila i tad a palice i kada bude protestvovali vegetarijanci protiv mesozdera...

шта би било да убију неког пандура коцкама повађеним са улице, као 9. марта?

Policija bi ih otkinula od kurca kao shto i treba

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

и хапшење се дешава по 28. пут, и њих нико не јебе, па насиљу прибећи (ће морати).

шта би било да убију неког пандура коцкама повађеним са улице, као 9. марта? како би реаговала "демократска" власт?

гадне нам се ствари спремају...

Koliki "patriota" treba da budes da bi ti covek koji je prodao pola srpskih teritorija u Bosni i surovao sa balijama bude heroj??

U tim slucajevima mi je drago sto sam izdajnik (po tim kvazipatriotskim kvalifikacijama)

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

шта би било да убију неког пандура коцкама повађеним са улице, као 9. марта? или да спале рецимо парламент?

ili kako bi bilo da izvedu tenkove na ulice... ili da salju vojsku na narod... ili da pokradu izbore..(oh, ne chekaj, boris broz je to vec uradion, zar ne? fail.)

Nashao sam mu 2 sajta [roflmao]

http://dragandabic.com/

Obratite paznju na zadnje slike ona zadnja cupi mu je devojka [:0] [:0]

A ovde se vidi da je bio dakChu

http://www.psy-help-energy.com/

Overite forum [roflmao] [roflmao] [roflmao]

Edited by Sawovsky

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

pa normalno brue da nas boli tuki, jok sad ću da mnogo da brinem o Karadžiću, Mladiću, ovome ili onome, sami sebi smo najpreči, ko kaže drugačije laže sebe

100% se slazem [:D]

a i zabranio bi fudbal ovde, pa bi se leptirici preselili bez problema [:D]

Overite forum

...pa ljudi moji nemojte se blamirati svi redom...svaki optuženi neka ode u Hag i neka dokaže svoju nevinost...mislim to je normlna ljudska stvar da ako nisi kriv dokaži

lol

mada to ce i biti Karadzicu...umesto da dokazuju krivicu, svesce se na dokazivanje nevinosti, tja gotov je unapred... a da ga puste da se brani sa slobode, mozda krkne svedoke i puste ga ko Haradinaja/Orlica? :)

dobro, mozhe biti heroj za njega (chovek koji je u zvanichno agresorskom ratu vodio svashta i pod njegovom komandom ubijeno svashta) ali situacija je takva da nas sa spoljashnjosti gledaju kao da smo debili.

verujem ja i da je nekome jako teshko bilo shto su ovi carevi proglasili nezavisnost kosova, ali spaljivanje americhke ambasade nije mnogo pomoglo nashem ugledu u svetu kao ni politichkim prilikama. pricham ti o tome shta je mudro i dozvoljeno raditi u zavisnosti od konteksta

wat?

postoji razlika izmedju predstave o pandurima pre 10 godina i predstave o njima danas. ja sam pre (iako sam bio klinac) dozhivljavao pandure kao nekoga ko, ako te neko ugrozhava - oni ti ne pomazhu a uz to josh i saradjuju sa tim osobama/organizacijama, ali ako ti odluchish da uzmesh pravdu u svoje ruke - oni ti jebu kevu.

danas, ma koliko to mozhda bilo isto (a mislim da nije) barem je drugachiji utisak utisak o njima

takodje, parlament je tada bio neki simbol i ljudi su ga dozhivljavali na odredjeni nachin. razaranje parlamenta je takodje imalo simbolichku vrednost i znachilo je "dosta".

nije mi jasno kako mozhete tako upucano i banalno posmatrati stvari kao da ne postoje konteksti, dublja znachenja, politichke igre itd. mislim, ja ne znam mnogo o politici ali mi je jasno da nije isto protestvovati protiv korumpirane vlasti koja je unishtila drzhavu i bezbroj zhivota i protestvovati protiv hapshenja choveka za koji ceo svet smatra da je ratni zlochinac i josh to raditi na agresivan nachin

to mi je isto kao pederi kad prave gej paradu da pokazhu da su i oni ljudi, normalni, poput nas pa se onda obuku kao frikovi i trche goli po ulici

neka osoba glupak hehe

protestvovati protiv korumpirane vlasti koja je unishtila drzhavu

мај поинт егзекли.

све је исто, само је питање разлике у идеологијама.

како ти се чини контекст у коме ухапсиш Караџиће неколико месеци пошто су ослобођени Орић и Харадинај?

јебига, толико знам људи који су '90тих све ово говорили за ондашње демонстранте. ондашњи демонстранти пљују по данашњим. данашњи ће по сутрашњим. и све тако...

РОФЛ за педере...

Style over subsistence

dobro, ali trenutna vlast nije u svetu vidjena kao korumpirana vlast koja je unishtila drzhavu.

a kontekst tih oslobadjanja i tako toga... koliko sam ja pratio (a iskreno nisam mnogo, ali eto - donekle) slobi nisu bili ni blizu toga da nabace neshto konkretno, a sa shesheljom mi se chini da im bash i ne ide. pre bih rekao da su nekompetentni da bilo shta urade nego shto su biased.

@brue dobro, to je nebitno. bitno je kako ih narod dozhivljava

neka osoba glupak hehe

па тренутна власт је у МОЈИМ очима виђена као власт која уништава државу. ја нисам битан?

то што их тапшу по леђима они исти по свету који су уништавали моју државу и тада, не мења ствар, заправо је погоршава. капираш ме?

Style over subsistence

ali u ochima vecine nije. get it? :P

већину сте учинили релативним појмом. то има да вам се улупа о главу...

дркедрке

[roflmao]

бу-да-ло!

:)

Style over subsistence

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...