G!!! Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 ovo ima i coop? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 ovo je ocigledno neki press release proper se tek ocekuje, kada izadje retail + 0days patch, mada i ovako radi skroz okej kazu svi, a videcemo popodne sta i kako.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Vec su poceli da smaraju sa p2p izdanjima. Pre nisam razumeo zasto ih ne priznaju za "scenska" izdanja ali od nedavno ih totalno podrzavam. "Promeni ovo, instaliraj ono, regedit sad ovo i ima da ti radi" ... eventualno ovo ima i da ubije postenu pirateriju, ogade se coveku igre kad svako krene da izbacuje gluposti. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Jos nista zvanicno nije izaslo, tako da se ceka, ova press release sranja mnogo smaraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Ne znam sta nije ok sa ovim izdanjem, ali evo ja vec probavam igru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Cisto zbog mogucnosti da press bude verzija A a retail bude B a patch bude B->C Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Zivela kupovina original igara :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 ja ne znam o cemu pricate... kakva scenska i ne scenska izdanja... skinesh 3.6 gb, ne moras ni da instalirash samo pokrenesh loader. exe i igra radi... mozesh i sa usb flesha da igrash... anyway sp kampanja nema savegame u toku borbi vec samo izmedju pauze borbe su stvarno sa malim brojem ucesnika grafika nishta specijalno, cak je i kartunolika sto mi zaista nije jasno posle onakvog COH-a da dobijesh nesto ovako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Dži brate, ovo je Steam igra :) Ako se neko sa originalom ne iscima i ne uhvati snapshot foldera pre instalacije patcha, onda pusti da Steam apdejtuje igru, uhvati ponovo snapshot i razliku fajlova krekuje, spakuje i okači, ostaćeš na toj prvoj verziji i svim njenim potencijalnim bagovima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 E drugari mene treba pomoc :). Ocu da uzmem igricu preko steam-a ili d2d-a ... na steamu kazu da izlazi tek za 10dana , a na d2d sutra.... imam ortaka u kanadi koji moze da mi kupi preko d2d-a , ali onda ne znamo da li cu ja moci da skinem igricu i pokrenem... posto na d2d kaze samo za usa / canada teritoriju se prodaje ... Ako neko zna neki nacin kako da kupim igricu ( ne treba mi orginal pakovanje itd. , download samo sa org. key-om ) neka mi javi ovde ili na pp. Poslao sam makiii-u pm , ali njega nema:)). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Zajebi D2D, neažurni su sa patchevima i kao servis su neodgovorni. Čekaj da izađe na Steamu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Moram reci da mi se igra jako dojmi, igrivost je na zavidnom nivou, non-stop dinamicne partije, uvek razlicite kombinacije jedinica/heroja, mecevi traju od 7-15 minuta sto je veoma dobro jer je fokus konstantno u peak-u, a ne kao u npr. CoH-u gde posle 20-30 minuta igre (pricam o jednoj partiji) polako koncentracija pocne da opada. Po ovome sto sam za ovih nekoliko sati uspeo da vidim, moja trenutna odluka je da cu pazariti original :) kako si ti uspevao u cohu da igrash partije od 30 min meni nije jasno :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Probah igru, pikao marince, samo single ofc. Pretpostavljam da ce multy, za one koji vole ovaj tip, biti super, ali to vi sto igrate iskomentarisite. Sto se tice same igre u single-u, ne znam, ima nesto a opet nesto i fali. Bar mi takav osecaj stvara. Aj grafika, djene djene, al sobzirom da je ogranicen broj jedinica, stvarno sam ocekivao mnogo mnogo bolje. Atmosfera, cini mi se, nema onu pozitivnu uzlaznu liniju, vec su nekako nabacali misije da ih cisto odradjujes, i to dosta na isti fazon. Ono sto iole "vuce" jeste fore i fazoni izmedju misija, tja upgrade samih trupa. Ne znam da li ce se kasnije sta promeniti, ali prebacivanje sa planete na planetu i kao neki izbor misija se svodi samo na to dal ces jednu uraditi prvu ili drugu. Da su uradili malo vecu slobodu bilo bi mnogo gotivnije. Kozmeticki, ovaj deo je i najbolje uradjen (tja upgrade itd menu). Sto se tice same mehanike igre, imam konstantan osecaj da igram neki mod za CoH, jbga. Eto, toliko, za sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 @lag Sto je to nemoguce? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Dži brate, ovo je Steam igra :) Ako se neko sa originalom ne iscima i ne uhvati snapshot foldera pre instalacije patcha, onda pusti da Steam apdejtuje igru, uhvati ponovo snapshot i razliku fajlova krekuje, spakuje i okači, ostaćeš na toj prvoj verziji i svim njenim potencijalnim bagovima :) da, i? steam verzija, radi singl, bez bagova, radi multi josh uvek (sa beta kljucevima) i sta? tacno kao sto kaze brue, kao mod za coh i to ne bash dobar singl je stvarno govanjce, rinse&repeat... vodish 4 squada ovih 7 misija koliko sam presao, u toku misije nema nikakve price nikakvih zapleta, nadji to i unisti to... namestanje skvadova u zaklon je daleko od onog iz coh-a... izbor jedinica isto... malo menadzerishesh izmedju misija sa opremom tvojih skvadova, malo koji poen u neke 4 osnovne karakteristike , na svaki peti dobijas kao nekakav "perk" , i to su, ovaj, rpg elementi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 ja imam neku verziju koja radi u fulu bez steama ali sa onim sranjem od msn live games il kako vec se zove :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 (edited) kako si ti uspevao u cohu da igrash partije od 30 min meni nije jasno :) Heh , kada se setim trajale su partije i po par sati... ;) Samo da ne ugase jos betu mplayer :). U Splayer ne polazem mnogo nade, ali mplayer je sasvim ok. Do duse kao i uvek uhvatim se uvek za najslabije jedinice i onda ga pusim... u ovom slucaju marince... :( Bice bolje :). ps. startujem sad igricu kad ono : "a locked copy of dow II - beta has already been instaled on your computer. Purchase it now and start playing immediately ! ":) PWNING !:)AHAAHAH Edited February 18, 2009 by Frubi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 e do kurtza nadjem vremena da opikam neku partiju sada i sada ovo............a 19 izlazi..... mogli su da puste betu do sutra barem jbm ih ja..... Quote /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Pa dobro, stigao sam da odigram 50-60 partija u beti, nije lose :) Sad jedva cekam 20-ti da krenemo da cepamo na official ladder-u :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 ja imam neku verziju koja radi u fulu bez steama ali sa onim sranjem od msn live games il kako vec se zove :) ma to je to, taj laive games postaje obavezan za skoro svaku igru Pa dobro, stigao sam da odigram 50-60 partija u beti, nije lose :) Sad jedva cekam 20-ti da krenemo da cepamo na official ladder-u :)) jesi uzeo originale? koliko cega gde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Zaboravio sam koja je cena, hard copy iz kanade :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 tacno kao sto kaze brue, kao mod za coh i to ne bash dobar singl je stvarno govanjce, rinse&repeat... vodish 4 squada ovih 7 misija koliko sam presao, u toku misije nema nikakve price nikakvih zapleta, nadji to i unisti to... namestanje skvadova u zaklon je daleko od onog iz coh-a... izbor jedinica isto... malo menadzerishesh izmedju misija sa opremom tvojih skvadova, malo koji poen u neke 4 osnovne karakteristike , na svaki peti dobijas kao nekakav "perk" , i to su, ovaj, rpg elementi jesi uzeo originale? koliko cega gde Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nolofinwe Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Sad sam zvao games da pitam da li ce dobijati sutra dawn of war jer je release date za evropu 20 feb. odgovor je bio za mesec -dva...posto ja ne mogu da izadjem iz kuce jer imam boginje zamolio bi nekoga ko isto kupuje original, da javi gde je nasao, da mogu ja da posaljem nekoga da mi uzme. Nemam pojma kakva je situacija u platou ili u onom orange shop-u, da li ce oni mozda dobiti, jer ima neko njihob broj telefona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 www.sendit.com je resenje ako imas karticu ma to me interesuje cena nista vise :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 @lag Sto je to nemoguce? ;) ne znam brate, greda i ja smo igrali 1v1 svaki dan po 3-4 partije jedno pola godine ne znam dal smo dvaput dogurali do pola sata intenzivniji i brzhi rpg nisam od starcrafta igrao Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts