prota_ Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Koje sise ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 realno ovaj skuter dziber me je oraspolozio jutros [= ,kako ga uhvatiti i privesti pravdi, proci kroz sve osobe u beogradu koje poseduju skuter = win . /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 video sam ovo u novinama[roflmao] Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 zao mi sto su oni gejevi ujebali 4chan nedostaje mi a i ovaj topic nema stalan priliv lulza zbog toga nadam se da ce da se 4chan vrati brzo /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 evo malo lulza, overite arhivu za ostalo :) u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 hehehe ima dobrih fora. Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 zao mi sto su oni gejevi ujebali 4chan nedostaje mi a i ovaj topic nema stalan priliv lulza zbog toga nadam se da ce da se 4chan vrati brzo E gari sta je bilo sa 4chanom,skontao sam da ih je neki lik uhakovao,ali je ostavio podatke i clip na tube-u,tako da ce ga verovatno sahraniti kad se /b/ vrati.Pre neki dran je radio 4chan ujutro oko 9 jedno pola sata,toliko sam imao srece :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Šta vam je toliko zanimljivo na tom 4chanu ? Gledao sam to sranje, i taj šugavi /b/, 95% smaraju sa glupim hejtom i sarkazmom, ostalo kao nešto i valja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 It's for the lulz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 da neko ih je ishakovao tom baji su nasli odma adresu i telefon i krenuli da ga mrace pa se izvinjavao i kao nije on, ali kako god neko ih cepa sa 4.5 terabita!? ako sam dobro cuo i opterecuje im server tako da je non stop ujeban onako, nisam hacker tako da ne mogu bolje da objasnim, sto se tice kvaliteta da ima mnogo gadosti i uzasa na 4chan ali tih par % kvaliteta su prajsles. /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Ma njih je 'kanda dovatila neka goverment agencija : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 I treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Nop,ne treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 +1 za ne treba, naravno ;) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 haha, nije loshe :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 (edited) eo par seljackih bilofejkomg kako god... Edited July 28, 2008 by siniSter Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 ali ni ja ne pisam u vasu pepeljaru lol :D Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Realno lik je faca У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Pauk je brz ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 ali gledao sam u ovo "ronilacki kamp" jedno 10 sekundi a nisam skrolovao na dole kad imam sta da vidim :))) evo jos jedan sportski gif :D » Click to show Spoiler - click again to hide... « Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 kvalitetan maj geri [roflmao] Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts